Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar kızlar Nasılsıniz bakalım ben nerdeyse hastaneye gidecektim aşırı kanamam oldu gün boyunca ayağa kalmakta zorlandım çok şükür şimdi azaldı resmen düşük yaptım sanki..
Kimyasal mı yaşadın acaba hep o ovulasyon testlerin aklıma geliyor regl a yakın neden o kadar koyu çıkmışlardı hala soru işareti???

Kızlar kızlar Nasılsıniz bakalım ben nerdeyse hastaneye gidecektim aşırı kanamam oldu gün boyunca ayağa kalmakta zorlandım çok şükür şimdi azaldı resmen düşük yaptım sanki..
Ay canim yaaa benimkide dr u hkrunce cogaldi bende tedirgin oldum ilaca baslama konusunda ama mecbur baslicam

Kimyasal mı yaşadın acaba hep o ovulasyon testlerin aklıma geliyor regl a yakın neden o kadar koyu çıkmışlardı hala soru işareti???
Bende acaba mi dedim walla parça parça düştü basım dönmeye başladı .. o hormonların kaynaklı sanırım bakalım bu ay da öyle olacak mı E-brulim Sağol canimmm

Bu kimyasalda ne kadar tehkikeli kizlar yaa cogu zaman habersiz olup bitiyor denk gelirse biliyorsun :/

Te
Zaten hep planlı oluyor yahu günler belli o günlerde duş almam de git otur sonra kocasının de git işte
Telefon kendı kafasına gore yazmıs yaa :) dus almam lazım de git otur suya sonrada kocacıııım de gerisi gelir dıycektım

Kimyasal sonrası gebelik kolay olur diye okumuştum bir yerde umarım bu ay Bebeğin gelir
Walla hastane gormek istemiyorum o kadar sıkıldım doktor gormekten .. Kanamam kesılsınde doktora gıtmıyım dıye dua ettım .. İnşallah canım dıger kimyasaldan 6 ay sonra gebe kalmıştım

Amin canim insallah tez vakitte hepimiz birden yasariz o duyguyu guzel yuregine saglik..

Biz de bir ara Keçiboynuzu kürü kıllandık bilmiyorum faydası oldu mu spermlere ama bebek gelmedi o kesin yani umarım size bebişi getirir
Umarım gerçi bu yaptiklarimiz hepsi bahane gelecekse bebisler her türlü gelir de biz elimizden geleni yapalim

Gecmis olsun canım ama kimyasal gibi görünüyor kimyasaldan sonra gebelik daha yüksek ihtimal oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…