Kimyasal mı yaşadın acaba hep o ovulasyon testlerin aklıma geliyor regl a yakın neden o kadar koyu çıkmışlardı hala soru işareti???Kızlar kızlar Nasılsıniz bakalım ben nerdeyse hastaneye gidecektim aşırı kanamam oldu gün boyunca ayağa kalmakta zorlandım çok şükür şimdi azaldı resmen düşük yaptım sanki..
Ilişkiden hemen önce oturmuştum işe de yaradı yumuşatıyor acımıyor:)Kizlar zeytin yagli suya ne zamanlarda oturuyorduk
Ay canim yaaa benimkide dr u hkrunce cogaldi bende tedirgin oldum ilaca baslama konusunda ama mecbur baslicamKızlar kızlar Nasılsıniz bakalım ben nerdeyse hastaneye gidecektim aşırı kanamam oldu gün boyunca ayağa kalmakta zorlandım çok şükür şimdi azaldı resmen düşük yaptım sanki..
Ilişkiden hemen önce oturmuştum işe de yaradı yumuşatıyor acımıyor:)
Bende acaba mi dedim walla parça parça düştü basım dönmeye başladı .. o hormonların kaynaklı sanırım bakalım bu ay da öyle olacak mıKimyasal mı yaşadın acaba hep o ovulasyon testlerin aklıma geliyor regl a yakın neden o kadar koyu çıkmışlardı hala soru işareti???
Zaten hep planlı oluyor yahu günler belliPlanli iliskiyide hiç sevmiyorum yahu ansızın olacak dur kocacim yagli suya oturacagim
Bizimki aynen öyle oldu hatta eşim geldi Yanıma halime Güldü falan biz de çocuk olunca da ister istemez Planlı oluyor onun uyumasını bekle falan başka vakit yokPlanli iliskiyide hiç sevmiyorum yahu ansızın olacak dur kocacim yagli suya oturacagim
Kimyasal sonrası gebelik kolay olur diye okumuştum bir yerde umarım bu ay Bebeğin gelirBende acaba mi dedim walla parça parça düştü basım dönmeye başladı .. o hormonların kaynaklı sanırım bakalım bu ay da öyle olacak mıE-brulim Sağol canimmm
Aynen cnm mecbur olanli prog gidecegiz. Adet sonu hemen oturcamBizimki aynen öyle oldu hatta eşim geldi Yanıma halime Güldü falan biz de çocuk olunca da ister istemez Planlı oluyor onun uyumasını bekle falan başka vakit yok
Beni oyle gorunce guler benimki yaaZaten hep planlı oluyor yahu günler bellio günlerde duş almam de git otur sonra kocasının de git işte
Telefon kendı kafasına gore yazmıs yaa :) dus almam lazım de git otur suya sonrada kocacıııım de gerisi gelir dıycektımZaten hep planlı oluyor yahu günler bellio günlerde duş almam de git otur sonra kocasının de git işte
Walla hastane gormek istemiyorum o kadar sıkıldım doktor gormekten .. Kanamam kesılsınde doktora gıtmıyım dıye dua ettım .. İnşallah canım dıger kimyasaldan 6 ay sonra gebe kalmıştımKimyasal sonrası gebelik kolay olur diye okumuştum bir yerde umarım bu ay Bebeğin gelir
Benımde esım güler allahım ya derBeni oyle gorunce guler benimki yaa
Benimki de aynen o cümleyi kurdu Allah'ım yaBenımde esım güler allahım ya derama ben utanırım :)
@deeploneliness canım duanı okudum Rabbim kabul etsin, tez vakitte hayırlısıyla bedeninde birden fazla kalp attırsın :)
DESIGNER27 H HLYELA kızlar bugün temizlenince sizin de dualarınızı tekrarladım.
Ve hepimiz adına da dua ettim, Rabbim hayırlısıyla meleklerimizin kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin.
Umarım gerçi bu yaptiklarimiz hepsi bahane gelecekse bebisler her türlü gelir deBiz de bir ara Keçiboynuzu kürü kıllandık bilmiyorum faydası oldu mu spermlere ama bebek gelmedi o kesin yani umarım size bebişi getirir
Gecmis olsun canım ama kimyasal gibi görünüyor kimyasaldan sonra gebelik daha yüksek ihtimal oluyormusKızlar kızlar Nasılsıniz bakalım ben nerdeyse hastaneye gidecektim aşırı kanamam oldu gün boyunca ayağa kalmakta zorlandım çok şükür şimdi azaldı resmen düşük yaptım sanki..
Bugün topik sakin :)Günaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?