Altıma iseyecem yeminle gülmekten çok komikIzliyorum ayyy gulmekten bogazima kivircik kacti salata yerken. Cok komik yaa
Evet bana Kıvırcık orda kacti isteAltıma iseyecem yeminle gülmekten çok komik
Hele semih sırtına hançer geliyo gibi yapıyor yaa bakıyor zaferde mahvoldum gülmekten yaaa suan
Ben bu kelimeyi dogru telafuz edemiyorum bi garip cikiyo agzimdanTeveccühünüz
Ayy Allahim aynen kizz kaleye tepik atıyor yaEvet bana Kıvırcık orda kacti iste. Iboo uçuyorum diyip dusuyoya
10+1 oldu canım hayırlısıyla :)Var canimmm olmaz miii ayde fatmaa hayriyeeee haydii cifte telliye. Sizin bebisler bizimkilerden daha hizli buyuyo sanki ne ara 11 haftalik oldun daha gecen hamile olduguna inanmıyodun
Söyledigin gibi yaz bakayimBen bu kelimeyi dogru telafuz edemiyorum bi garip cikiyo agzimdan
Masallah pinkin dedigi gibi ne cabuk büyüyor ♥10+1 oldu canım hayırlısıyla :)
İyidir inşallah kendileri, 2 haftadır görmüyorum 2 hafta daha en az görmicem.
Senin kız Hayriye mi olcak demek o da güzelmiş
Iyiyim canim napayim evde yat kalk otur :)
Yok kzuum ya
tv 8 bİzde yok
o kdr kanal var bi o yok..
napaym gelin evi izliycem ben de
Sence ben hayriye koyarmiyim10+1 oldu canım hayırlısıyla :)
İyidir inşallah kendileri, 2 haftadır görmüyorum 2 hafta daha en az görmicem.
Senin kız Hayriye mi olcak demek o da güzelmiş
Var canimmm olmaz miii ayde fatmaa hayriyeeee haydii cifte telliye. Sizin bebisler bizimkilerden daha hizli buyuyo sanki ne ara 11 haftalik oldun daha gecen hamile olduguna inanmıyodun
TevetcugnuzSöyledigin gibi yaz bakayim
Iste cnm baskasininki hızlı geciyo biz ayni donemiz onlar ayni donemya ondan galibabana da öyle geliyor ... sanki ebrunun ve diğer kızların bizden daha hızlı ilerliyor.maşallah tabi
Hahahahahaha yarildim gülmekten bardagida tam doldurmusEki Görüntüle 1822531 Bunu goruncepink love geldi aklima :)
Öcü var evindeIyiyim canim napayim evde yat kalk otur :)
Yaptigim baska birsey yok.. Havada ruzgarli ev perili kösk gibi heryerden ses geliyor
Yilanin isi gücü yok benim wcye mi gelmisÖcü var evindewc ye gitme Yılan cikar
Hahaa deli ya .. Konusuyor mu seninle oda isedim isedim diyeben bardagi altimda hissedince çok zor yapiyorum hadi kizim isersin diyorum seyime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?