Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Altıma iseyecem yeminle gülmekten çok komik
Hele semih sırtına hançer geliyo gibi yapıyor yaa bakıyor zaferde mahvoldum gülmekten yaaa suan
Evet bana Kıvırcık orda kacti iste . Iboo uçuyorum diyip dusuyoya

Var canimmm olmaz miii ayde fatmaa hayriyeeee haydii cifte telliye . Sizin bebisler bizimkilerden daha hizli buyuyo sanki ne ara 11 haftalik oldun daha gecen hamile olduguna inanmıyodun
10+1 oldu canım hayırlısıyla :)
İyidir inşallah kendileri, 2 haftadır görmüyorum 2 hafta daha en az görmicem.
Senin kız Hayriye mi olcak demek o da güzelmiş

Masallah pinkin dedigi gibi ne cabuk büyüyor ♥
Sizinde ziyaret günleri demek ki ayda bir kere

Sence ben hayriye koyarmiyim . Ayyy cok uzunn o simdi nasil yuzuyodur karninda masallahh . Bende 3 hafta sonra gidicem bi ariza cikarmazsa

Var canimmm olmaz miii ayde fatmaa hayriyeeee haydii cifte telliye . Sizin bebisler bizimkilerden daha hizli buyuyo sanki ne ara 11 haftalik oldun daha gecen hamile olduguna inanmıyodun

bana da öyle geliyor ... sanki ebrunun ve diğer kızların bizden daha hızlı ilerliyor.maşallah tabi

bana da öyle geliyor ... sanki ebrunun ve diğer kızların bizden daha hızlı ilerliyor.maşallah tabi
Iste cnm baskasininki hızlı geciyo biz ayni donemiz onlar ayni donemya ondan galiba . Banada cevrem ne cabuk o kdr oldu diyoda bide bana sorun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…