Kivrila kıvrıla gelmisYilanin isi gücü yok benim wcye mi gelmisGundüz korkmam ki
Sagol canımmCuteMom Canım sana da cok geçmiş olsun..
Allah korkusu olmayan insanlar..
Rabbim böylelerinden korusun...
double vayyy harıka entrıkalar dolaplar planlar tutkularbende akrep. yükselenim de akrep
Koparirim basini onun benim evimde ne isi var hemde wcdeKivrila kıvrıla gelmis. Bemde gunduz korkmam
Konusmuyo millet kapida sira oluyo kapiyi tik tikliyolar konsantrasyonum bozuluyorHahaa deli ya .. Konusuyor mu seninle oda isedim isedim diye
Valla yaa ayy alpi. Bnm bi kere dis kapim acildi kendiliginden kilit tutmuyomus meger ogun bugundur kitluyoruzKoparirim basini onun benim evimde ne isi var hemde wcde
Gunduz korksaydik yanmistik tek basimiza evde kalamazdik
Ay aynı ben yaa =)benim onu örnek almam lazım 8 gün kala idrar ve 6 gün kala kan testi yapmış biri olarak
Sence ben hayriye koyarmiyim. Ayyy cok uzunn o simdi nasil yuzuyodur karninda masallahh . Bende 3 hafta sonra gidicem bi ariza cikarmazsa
Ayy evet hastane tuvaleti oldugu icin zaten pis gitmek istemiyorsun birde siraKonusmuyo millet kapida sira oluyo kapiyi tik tikliyolar konsantrasyonum bozuluyor
Bende ilk defa esimi tek bir cenaze icin ist. Yolladim mecburen gece komsuda kaldim sabah eve geceyim dedim kapida bi erkek ayakkabisiValla yaa ayy alpi. Bnm bi kere dis kapim acildi kendiliginden kilit tutmuyomus meger ogun bugundur kitluyoruz
biz geçen yıl göynük e gitmiştik palm resort otel çok beğendik memnun kaldıkKızlar bıze yaz tatılı onerısı varmı acaba
otel bılgısı ?
Ozellıkleyamukprenses 'ten ıstıyorum sanırım o antalyadaydı
bende evde olduğum da bakıyordum.senaryoyu uyguluyorlar
Sagol canımm
Allah hepımızı korusun
double vayyy harıka entrıkalar dolaplar planlar tutkular
aynen canımsabırsızlığın tanımı
Sen bu kelimeyi kullanma en iyisiTevetcugnuz
Eki Görüntüle 1822531 Bunu goruncepink love geldi aklima :)
Amiiin ♥çok hoşsunuz kızlar valla geçmişi okudum anca bitti 52 dakika da allah hep böle güzel vakitler nasip etsin topikçe
Antalya lara da ki 5 otele gittim, bu sene yine tercihimiz antalya :)Kızlar bıze yaz tatılı onerısı varmı acaba
otel bılgısı ?
Ozellıkleyamukprenses 'ten ıstıyorum sanırım o antalyadaydı
Al_pi
Canım şeytan vesvese veriyodur.
Gece korkuyosan felak oku bol bol..
Panik atak sorunun var Mıydı cnm??
Güzel haber bekliyoruz İnş bu ay=)
Evet canım senaryo arkadaşımn arkadaşı katılmış ordan biliyorum
evlilikler gerçek ama kavgalar hep senaryo=))
kız benim de yükselen akrep ya=)
aynen canım
ne zamamdır düşünüyosun??
Gece evde tek korkarim yoksa normalde korkmuyorum :)Al_pi
Canım şeytan vesvese veriyodur.
Gece korkuyosan felak oku bol bol..
Panik atak sorunun var Mıydı cnm??
Güzel haber bekliyoruz İnş bu ay=)
Evet canım senaryo arkadaşımn arkadaşı katılmış ordan biliyorum
evlilikler gerçek ama kavgalar hep senaryo=))
kız benim de yükselen akrep ya=)
aynen canım
ne zamamdır düşünüyosun??
Bızde gecen sene belek te gıttık tek kelımeyle harıka bır oteldı sımdıde onun altında kalmasın ıstıyorum ama emınde olamıyorum aynı yerede gıtmek olmaz sankı hangı otele gıtmıstınızSen bu kelimeyi kullanma en iyisi
hey Allahim
Amiiin ♥
Antalya lara da ki 5 otele gittim, bu sene yine tercihimiz antalya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?