akrepler sarmıs dort bır yanımıAl_pi
Canım şeytan vesvese veriyodur.
Gece korkuyosan felak oku bol bol..
Panik atak sorunun var Mıydı cnm??
Güzel haber bekliyoruz İnş bu ay=)
Evet canım senaryo arkadaşımn arkadaşı katılmış ordan biliyorum
evlilikler gerçek ama kavgalar hep senaryo=))
kız benim de yükselen akrep ya=)
aynen canım
ne zamamdır düşünüyosun??
Bakıyorum canımmbiz geçen yıl göynük e gitmiştik palm resort otel çok beğendik memnun kaldık
Neden olmasin canim memnun kaldiysaniz ayni yere gidebilirsiniz, yabanci turistler genelde bir oteli tutturup hep aynisina gidiyorlar... Bizim gittigimiz oteller: concorde de luxe resort, limak lara de luxe & resort, delphin palace, delphin diva ve delphin imperial'e gittik. En memnun kaldigimiz da imperial di.Bızde gecen sene belek te gıttık tek kelımeyle harıka bır oteldı sımdıde onun altında kalmasın ıstıyorum ama emınde olamıyorum aynı yerede gıtmek olmaz sankı hangı otele gıtmıstınız
kemer de limak limra otelde müthişti canım ona da bakabilirsinBakıyorum canımm
Limakta cıbıllar var dıye duymustum acıkcası gıtmısmıydınkemer de limak limra otelde müthişti canım ona da bakabilirsin
evet canım 10 gün kaldım ben memnun kaldım güzeldiLimakta cıbıllar var dıye duymustum acıkcası gıtmısmıydın
Gecmis olsun canimkızlar benden su gibi akıntı geliyor. salı günü doktora sordum su olsa birden boşalır falan dedi ama sızıntı şeklindede olabiliyormuş. doktorlar hiç önemsemiyor bu konuyu. ne yapacağımı bilemedim.
daha önce de olmuştu. ama bugün az az geliyor.
kaşıntı ve beyaz renkli akıntım vardı onun için fitil verdi onu kullanıyorum 2 gündür acaba o mu yapıyor. bilen var mı?
Amniyo sivisi olup olmadigini anlamak icin bir ped varmis öyle duymustum yalnis hatirlamiyorsam ..kızlar benden su gibi akıntı geliyor. salı günü doktora sordum su olsa birden boşalır falan dedi ama sızıntı şeklindede olabiliyormuş. doktorlar hiç önemsemiyor bu konuyu. ne yapacağımı bilemedim.
kaşıntı ve beyaz renkli akıntım vardı onun için fitil verdi onu kullanıyorum 2 gündür acaba o mu yapıyor. bilen var mı?
Gecmis olsun canimkötü bir sey yoktur insallah
Agrin falan yok degil mi?
Amniyo sivisi olup olmadigini anlamak icin bir ped varmis öyle duymustum yalnis hatirlamiyorsam ..
Bi arastirsana suyun amniyosentez olup olmadigini anlarsin böylelikle..
Icini ferah tut sen yinede ..
Al-Sense Amniyotik SızıntıTest Pedi 3’lü nasıl kullanılır?
İç çamaşırınıza yapıştırabileceğiniz ince bir ped olup söz konusu sıvının iç çamaşırınıza geçmesi engellenir. On iki saat boyunca Al-Sense Amniyotik SızıntıTest Pedi 3’lü’yü iç çamaşırınızdan çıkarmayınız ve on iki saatin sonunda ped üzerindeki renk değişimini izleyiniz. Sıvının geliş yoğunluğuna göre pedin de rengi değişim gösterecektir. Renk değişim yoğunluğu, amniyon sıvısının geliş miktarı ile doğru orantılıdır
C cornella bak bu..
cnm 26+5 günlüğüz.
Canım kac haftalıksın sen ? fıtılde yapabılır ama yabana atmakızlar benden su gibi akıntı geliyor. salı günü doktora sordum su olsa birden boşalır falan dedi ama sızıntı şeklindede olabiliyormuş. doktorlar hiç önemsemiyor bu konuyu. ne yapacağımı bilemedim.
Vardir canim buyuk bir eczaneye sor bulursun yoksada turnusol kagidini al ama ben turnusol kagidini kirtasiyede bulacagini dusunuyorum eczanede olmaz sanirim :-/yok cnm ağrı yok.
evet cnm duydum bu pedi. bugün giderken eczaneye uğrayacağım inşallah vardır.
cnm 26+5 günlüğüz.
turnusol veya alpının dediğinden alacağım. umarım normal akıntıdır.
Canim icini ferah tut yoktur insallah bir sey. O pedleri dene icin rahat etsin.yok cnm ağrı yok.
evet cnm duydum bu pedi. bugün giderken eczaneye uğrayacağım inşallah vardır.
cnm 26+5 günlüğüz.
turnusol veya alpının dediğinden alacağım. umarım normal akıntıdır.
cnm 26+5Canım kac haftalıksın sen ? fıtılde yapabılır ama yabana atma
rahım agzından gelıyor olmasın kontrol ettırmen lazım
Vardir canim buyuk bir eczaneye sor bulursun yoksada turnusol kagidini al ama ben turnusol kagidini kirtasiyede bulacagini dusunuyorum eczanede olmaz sanirim :-/
Ilac yapmistir belki ama icin rahat eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?