Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

akrepler sarmıs dort bır yanımı

Bızde gecen sene belek te gıttık tek kelımeyle harıka bır oteldı sımdıde onun altında kalmasın ıstıyorum ama emınde olamıyorum aynı yerede gıtmek olmaz sankı hangı otele gıtmıstınız
Neden olmasin canim memnun kaldiysaniz ayni yere gidebilirsiniz, yabanci turistler genelde bir oteli tutturup hep aynisina gidiyorlar... Bizim gittigimiz oteller: concorde de luxe resort, limak lara de luxe & resort, delphin palace, delphin diva ve delphin imperial'e gittik. En memnun kaldigimiz da imperial di.

kızlar benden su gibi akıntı geliyor. salı günü doktora sordum su olsa birden boşalır falan dedi ama sızıntı şeklindede olabiliyormuş. doktorlar hiç önemsemiyor bu konuyu. ne yapacağımı bilemedim.
daha önce de olmuştu. ama bugün az az geliyor.
kaşıntı ve beyaz renkli akıntım vardı onun için fitil verdi onu kullanıyorum 2 gündür acaba o mu yapıyor. bilen var mı?

Gecmis olsun canim kötü bir sey yoktur insallah
Agrin falan yok degil mi?

Amniyo sivisi olup olmadigini anlamak icin bir ped varmis öyle duymustum yalnis hatirlamiyorsam ..
Bi arastirsana suyun amniyosentez olup olmadigini anlarsin böylelikle..
Icini ferah tut sen yinede ..

Al-Sense Amniyotik SızıntıTest Pedi 3’lü nasıl kullanılır?

İç çamaşırınıza yapıştırabileceğiniz ince bir ped olup söz konusu sıvının iç çamaşırınıza geçmesi engellenir. On iki saat boyunca Al-Sense Amniyotik SızıntıTest Pedi 3’lü’yü iç çamaşırınızdan çıkarmayınız ve on iki saatin sonunda ped üzerindeki renk değişimini izleyiniz. Sıvının geliş yoğunluğuna göre pedin de rengi değişim gösterecektir. Renk değişim yoğunluğu, amniyon sıvısının geliş miktarı ile doğru orantılıdır
C cornella bak bu..

C cornella kaç haftalıksın canım?
Eczaneden turnusol kağıdı alıp bakabilirsin..

Gecmis olsun canim kötü bir sey yoktur insallah
Agrin falan yok degil mi?

yok cnm ağrı yok.

Amniyo sivisi olup olmadigini anlamak icin bir ped varmis öyle duymustum yalnis hatirlamiyorsam ..
Bi arastirsana suyun amniyosentez olup olmadigini anlarsin böylelikle..
Icini ferah tut sen yinede ..

evet cnm duydum bu pedi. bugün giderken eczaneye uğrayacağım inşallah vardır.

C cornella kaç haftalıksın canım?
Eczaneden turnusol kağıdı alıp bakabilirsin..
cnm 26+5 günlüğüz.
turnusol veya alpının dediğinden alacağım. umarım normal akıntıdır.

C cornella

Canım stres yapma
ağrın yoksa..sırtında belinde kasığında..
sıkıntı yoktur inşallah..
kadın doğum acile bir gidip görün
istersen. .

Canım kac haftalıksın sen ? fıtılde yapabılır ama yabana atma
rahım agzından gelıyor olmasın kontrol ettırmen lazım

Vardir canim buyuk bir eczaneye sor bulursun yoksada turnusol kagidini al ama ben turnusol kagidini kirtasiyede bulacagini dusunuyorum eczanede olmaz sanirim :-/
Ilac yapmistir belki ama icin rahat eder..

Canim icini ferah tut yoktur insallah bir sey. O pedleri dene icin rahat etsin.

C cornella

Canım stres yapma
ağrın yoksa..sırtında belinde kasığında..
sıkıntı yoktur inşallah..
kadın doğum acile bir gidip görün
istersen. .

cnm daha bir gün oldu doktora söyledim.
takmışlar kafaya su birden boşalır diye. sanırım biz onlardan daha çok biliyoruz bazı şeyleri. kadına ben diyorum sızıntı şeklindede olabiliyormuş diye.

Canım kac haftalıksın sen ? fıtılde yapabılır ama yabana atma
rahım agzından gelıyor olmasın kontrol ettırmen lazım
cnm 26+5
normal akıntım vardı ama bugün su gibi. daha önce de olmuştu. doktor bebeğin suyu sınırda demişti. salı günü normal dedi.

Vardir canim buyuk bir eczaneye sor bulursun yoksada turnusol kagidini al ama ben turnusol kagidini kirtasiyede bulacagini dusunuyorum eczanede olmaz sanirim :-/
Ilac yapmistir belki ama icin rahat eder..

yolumun üstün de bir yer var. umarım vardır orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…