Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kızlar hepinize tek tek yazicam,
esim cok sevindi,
ama dun annem rahatsizlandi,
bejledigimiz tahliller cok dusuk geldi
doktorumuz lenf tumoru gibi biseylerden suphelenior yarin tomografi cekilecek bircok tahlil yapilacak
(
Çok geçmiş olsun cnm Rabbim acil şifalar versin

Bir gün pozitif olacak inşallah
Sorun ne neden olmuyor?

esim cok sevindi,
doktorumuz lenf tumoru gibi biseylerden suphelenior yarin tomografi cekilecek bircok tahlil yapilacak
(
ALLAH şifasını versin canım, arkadaşların da dediği gibi torun haberi ona iyi gelecek inşallah.

Orası hiç belli olmaz, sen umudunu kaybetme canım. Rabbim ettiğimiz duaları kabul edecek inşallah.

Hoşgeldin canım... Rabbim hayırlısını versin. Kimseyi evlatla yada evlatsızlıkla sınamasın. İnşallah tez vakitte biter bu hasret.

Amin canim insallah .. hosgeldin aramiza

Hosbuldum cnm inşallah en kisa zamanda olursa ne yapip oldugunuda yazarim inşallah

Insallah cnm ben cok kafaya takiyorum kendime kotuluk ediyorum. Bu halime herkes üzülüyor akil veriyor ama nafile.... insallah hayirli olan olur cnm hepimiz icin. Sagol destegin icin ama kendimi savasa yenik hissediyorum daha simdiden

Aramiza hosgeldin hayaller gercek olsa . Keske dedigin gibi olsa

esim cok sevindi,
(
Allah sifa versin ins. sonuçlar temiz çıkar

Insallah cnm ben cok kafaya takiyorum kendime kotuluk ediyorum. Bu halime herkes üzülüyor akil veriyor ama nafile.... insallah hayirli olan olur cnm hepimiz icin. Sagol destegin icin ama kendimi savasa yenik hissediyorum daha simdiden
Savasmadan hic birsey olmaz 2senedir her ay doktordayim .. yapmam dedigim her seyi yaptim gitmem dedim doktor doktor gezdim ..iki kaybim oldu vucudumun dengesi bozuldu ama yine pes etmedim yine yeni aya umutla basladim.. iki gundur kanamam durmuyor ayaga kalkamiyorum gucum kuvvetim gitti elim ayagim uyusuyor kansiz kaldim sanirim ..ama yiycem pekmezi uzumu kanimi toplayacagim ve yeni aya yeni umutla doktorun yolunu tutacagim..sende oyle yapacaksin ve en kisa surede guzel haberler alacagiz Allahin.izniyle..

Gunaydin canim. Haklısın yasadiklarinda zor seyler ama donem donem umutsuzluk geliyorya iste oyle bi durum benimkide. Ilaca basladigim icin cok mutluyum cok heyecanliyim ama kendimi kaptirmak istemiyorum belirti falan gözlemlemicem tedaviye basladigim zaman baska bir insan oluyorum sanki uzerime sorumluluk yukleniyormus gibi kesinlikle hamile kalmam gerekiyormus gibi (kimsenin bisey dedigide yok bu arada) bu dusunceler beni yoruyor canim. Allah isteyen herkese evladini versin insallah gercekten cokk zor bir sinav. Yeni dogum yaoan arkadaslarim ikide bir bebek fotosu gönderiyor o kdar guzeller ki panige kapiliyorum ya anne olamazsam bu duyguyu yasayamazsam diye...... Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz icin canim. Cnm sende bir dr a gitseydin keske o kdar çoksa kanaman pekmez süper destek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…