Sana satasmak istemiyorum seni seviyorumIcine ne kacti kiiiizz
Hadi bana bir satas, azicik kavga edelim
Canim afedersin ama camasirina geliyorya hani onun nereye denk gekdigine bak bi yani idrar deligimi vajinami onu anlamaya calis. Kokusu nasil benimde arada oluyor su gibi akinti semaninda oluyordu gebelikte normal canım korkma hele enfeksiyon varsa o zmn cok sık geliyor
olabilir canım akşam yapıştırıcam artık eşim gelirken getirebilir akşamTesekkür ederim abla :) bende cok begendim kendilerini, sarip icime sokasim geldi :)))
Büsranin dedigi gibi belki yaki iyi gelir gülüm
Cnm simdi doktordan çıktım. Doktorun dediği testi aldım. Amnisure diye bir test. Bu test şüpheli çıktı yani 2. Çizgi de koyu olmasa da vardı. Doktor hemen yatış verdi. Heyet raporu yazacak.
Ayrıntılı usg ye yolladı. Bebeğin suyu çok olmasa da normal sınırlarda çıktı. Kendi 11 cm ölçtü ayrintilida 7 cm çıktı 5 in altı riskli oluyormuş.
Yalnız doktorun usg ile ayrıntılı usg bayağı fark ediyor.neden böyle anlamadım.
Bu arada iç camasirima bakıyorum cnm üst taraf ıslanıyor Du
Evet canım 7.gün bitti 8.gün gittim beklim bakım biraz daha insaAllah kötü bisey yoktur iyi düşünelim iyi olsun :)Bilmiyorum ki canim ya adetin tam bitmisti dimi kacinci gun cektirmistin sen filmi ?
Doktoru arayip sorsan mi acaba ..
jastaneye mi yaticaksin canim simdi baya farkli cikmis . Bu olctugu servikal uzunluk mu ?
Hepimiz kariyizkizlik zarimiz yok
Tam bitis gununun ertesi ya belki adet bitmedi ilac verdikleri icin adetin devam ediyor olabilir canim.. Ben cok gec cektirmistim 12.gunmuydu neydi tam bitmistim ..Evet canım 7.gün bitti 8.gün gittim beklim bakım biraz daha insaAllah kötü bisey yoktur iyi düşünelim iyi olsun :)
Yaa dün namaz kildim kuran okudum bisey olur mu acabaTam bitis gununun ertesi ya belki adet bitmedi ilac verdikleri icin adetin devam ediyor olabilir canim.. Ben cok gec cektirmistim 12.gunmuydu neydi tam bitmistim ..
Iyi dusun canim ya kotu birsey degildir insallah
Dediklerini anlamasamda insallah evde olman ise yarar canim ..Yok cnm evde yatacagim.
SERVİKAL uzunluk doktorun usg de 35 mm ayrıntılı usg de 45mm çıktı.
Bu bebegin içinde bulunduğu su keserlerinin ölçümü.
Neden birsey olsun bilerek yapilmadigi icin hic birsey olmazYaa dün namaz kildim kuran okudum bisey olur mu acaba
Onunda olculdugunu bilmiyordum cnm. Iste kalkınca yine aynisi oluyor. Yat canim artık az kaldi sokalim disimizi uzulmeyelim. Benimkide en son 35 mm çıkmıştı cnm. Ben artik riskli gebelik dr una kontrol oluyorum ve bugun itibariylede insulinde baslandi.... moralini bozma sakin canim sen zaten risk grubunda degilsin sadece tedbir aliyoruzYok cnm evde yatacagim.
SERVİKAL uzunluk doktorun usg de 35 mm ayrıntılı usg de 45mm çıktı.
Bu bebegin içinde bulunduğu su keserlerinin ölçümü.
Dugunun ertesi gunu cok garip oluyoGenç kizliktan çıktık karı olduk valla
Bende seni seviyorum kiSana satasmak istemiyorum seni seviyorum
Namazdan Kuran'dan zarar gelmez cnm kalbini bozmaYaa dün namaz kildim kuran okudum bisey olur mu acaba
Demekki ondanBende seni seviyorum ki
Off hemde çok garip bide gidiyorsun Kaynanaya anneye odaha da bir tuhaf tüm gözler üstünde bideDugunun ertesi gunu cok garip oluyosabah yani
Ses kaydi atayim sanaDemekki ondantevedcugnuz demeyi ogret bana ebrulim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?