Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Benim dedemde her konusmamiza bana birini bul diyo bekarlik basa bela . Sizede gecmis olsun cnm

bizimde sehir disiydi ama biz otelde kaldik ilk gece odayi gorunce zaten kendiliğinden
benimki kücücük yerdi oteli nerde bulayim dagbasinda benim icin ilk zamanlar cok zordu yaa sürekli aglyordum ne alakaysa esimde yazik sürekli teselli etmeye calisirdi yalniz kalmisim gibi geliyordu

benimki kücücük yerdi oteli nerde bulayim dagbasinda benim icin ilk zamanlar cok zordu yaa sürekli aglyordum ne alakaysa esimde yazik sürekli teselli etmeye calisirdi yalniz kalmisim gibi geliyordu
Evden gitselerdi bari yaa cnim ben hic ağlamadim uzaktayim diye cunku hemen idrar yolu enf olmuştum idrarimda kan vardi olcem zannediyordum esimle ikimizde ona uzuluyoduk . Ama gurbet cok zor gercekten herseyin yeri ayri . . .

sağolasın canım biraz öyle olacak bundan sonra da

amin gülüm inşallah ya...

ben yine evli sayilirim . Dedem cok bekar . Masallahh canim . Dedemde banannem gibi aradığı icin kimse icine sinmiyo iste
Resimde bebegin tirnagini yiyor ya eline vurasim geliyor sipanin ..
Resim böyleyse gercegini yerdim sanirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…