Benim dedemde her konusmamiza bana birini bul diyoben uyudum valla o kadar yol yorgunluguna dügünden sonra biz kv dede kaldik yoluzun olunca ertesi gün ciktik. kocama dedim elini bile süremezsin bana baskasinin evinde döndüm kicimi yattim
sagol canim romatoid artrit cikti agrilari var
benimki kücücük yerdi oteli nerde bulayim dagbasindabizimde sehir disiydi ama biz otelde kaldik ilk gece odayi gorunce zaten kendiliğinden
Bizde bizde otelde kaldık ama maceranın dibini yasamistik anlatamam amabizimde sehir disiydi ama biz otelde kaldik ilk gece odayi gorunce zaten kendiliğinden
iltihapli romatizma canimKizzz o ne pek anlamadım ama kötü bisey degildie insaAllah ..
bekar pinkin bekar dedesiBenim dedemde her konusmamiza bana birini bul diyobekarlik basa bela . Sizede gecmis olsun cnm
Evden gitselerdi baribenimki kücücük yerdi oteli nerde bulayim dagbasindabenim icin ilk zamanlar cok zordu yaa sürekli aglyordum ne alakaysa esimde yazik sürekli teselli etmeye calisirdi yalniz kalmisim gibi geliyordu
sağolasın canım biraz öyle olacak bundan sonra daevet canim hic sorma alelacele asilama bakalim neler olacak
bende geceleri cok korkarim alpi tek basima yatamam ..
aman yarabbim cok güzel bi haber canim bu senin durumunu hayal ediyorum yorucu ama mükemel bi duygu:)
hadi bakalim leyla ablacim bu sefer insallah gelsin bebis
gecmis olsun canim dikkatli kaldir indir yap beline yük verme.
gecmis olsun cani yat dinlen kendini yorma az kaldi insallah sag salim gelecek bebis
insülin mi baslandi canim sekerin yüksek mi cikiyor diyete ragmen
Bir tane de olsa dedemin olmasini cok isterdimiltihapli romatizma canim
bekar pinkin bekar dedesisagol canim dedemin hanim yasiyor daha sükür anneannem gözlerini oyar valla
iltihapli romatizma canim
bekar pinkin bekar dedesisagol canim dedemin hanim yasiyor daha sükür anneannem gözlerini oyar valla
Bizde bizde otelde kaldık ama maceranın dibini yasamistik anlatamam ama
amin gülüm inşallah ya...evet canim hic sorma alelacele asilama bakalim neler olacak
bende geceleri cok korkarim alpi tek basima yatamam ..
aman yarabbim cok güzel bi haber canim bu senin durumunu hayal ediyorum yorucu ama mükemel bi duygu:)
hadi bakalim leyla ablacim bu sefer insallah gelsin bebis
gecmis olsun canim dikkatli kaldir indir yap beline yük verme.
gecmis olsun cani yat dinlen kendini yorma az kaldi insallah sag salim gelecek bebis
insülin mi baslandi canim sekerin yüksek mi cikiyor diyete ragmen
Resimde bebegin tirnagini yiyor ya eline vurasim geliyor sipanin ..ben yine evli sayilirim . Dedem cok bekar . Masallahh canim . Dedemde banannem gibi aradığı icin kimse icine sinmiyo iste
Cok merak ettikBizde bizde otelde kaldık ama maceranın dibini yasamistik anlatamam ama
Gecmis olsun canimiltihapli romatizma canim
Allah rahmet eylesinBir tane de olsa dedemin olmasini cok isterdim
Leyla abla sen basin agriyinca cisini yapmiyomusun o gunamin gülüm inşallah ya...
Yok kizz anlatamam bosverranlat lutfennn
Resimde bebegin tirnagini yiyor ya eline vurasim geliyor sipanin ..
Resim böyleyse gercegini yerdim sanirim :))
Sagol canim hic görmedigim icin o duyguyu bilmiyorum esiminde yok :)Cok merak ettik
Gecmis olsun canim
Allah rahmet eylesin
Allah nasip ederse esin torunlarina dede olur ♥Sagol canim hic görmedigim icin o duyguyu bilmiyorum esiminde yok :)
Bari onda olsaydi bi dede :)
Niye meraklandiriyosun o zman .leyla abla kilikliYok kizz anlatamam bosverr
dalga geçme kız ablanlaLeyla abla sen basin agriyinca cisini yapmiyomusun o gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?