Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Off hemde çok garip bide gidiyorsun Kaynanaya anneye odaha da bir tuhaf tüm gözler üstünde bide
Sizin yaptığınızı bizde yaptık diyesim geliyor o an
biz ertesi gun gittik bem utancimdan arabadan zor indim . Misafir vardi bide benim popoma bakiyolardi hepsi hissttim

Saye- buralardayım haticecim, jet aşılama olayına girmişsin :) hayırlı olsun mayıs ayında gelsin bebişler
evet canim hic sorma alelacele asilama bakalim neler olacak
bende geceleri cok korkarim alpi tek basima yatamam ..
aman yarabbim cok güzel bi haber canim bu senin durumunu hayal ediyorum yorucu ama mükemel bi duygu:)
hadi bakalim leyla ablacim bu sefer insallah gelsin bebis
gecmis olsun canim dikkatli kaldir indir yap beline yük verme.
gecmis olsun cani yat dinlen kendini yorma az kaldi insallah sag salim gelecek bebis
insülin mi baslandi canim sekerin yüksek mi cikiyor diyete ragmen

Oo hatcem hos geldin iyiyiz valla kaynatiyoz yine :)
hosbuldum canim nöbetten ciktim dedemi doktora götürdüm yoruldum gercekten size bi bakayim dedim masallah topik almis basini gitmis
biz ertesi gun gittik bem utancimdan arabadan zor indim . Misafir vardi bide benim popoma bakiyolardi hepsi hissttim
cok degisik bi duygu ilk gün duygusu

Evet cnm gunde 1 doz insulin basladilar. sabah aclik ve tokluk 1 saat yuksek cikiyor .gece aclik suresi uzun oldugu icin galiba. Eve hemsire gelip anlaticak cok heyecanliyim daha seker olcemeye tam alışamadım igne yapıcam kendime bu gebelik sonunda bende kadin dogum uzm olucam :))

hosbuldum canim nöbetten ciktim dedemi doktora götürdüm yoruldum gercekten size bi bakayim dedim masallah topik almis basini gitmis

cok degisik bi duygu ilk gün duygusu
Evet yaa cok guzel sevdiginle uyumak ben heyecandan uyuyamamistm gerci kocami izledim

ikinci gebeliginde eve bide ultrason alirsin tamam canim insan ilk basta zorlaniyorda kendi kendine yaparken alisiyorsun zamanla. gebelikten sonra bitecek bunlar insallah

Evet yaa cok guzel sevdiginle uyumak ben heyecandan uyuyamamistm gerci kocami izledim
ben uyudum valla o kadar yol yorgunluguna dügünden sonra biz kv dede kaldik yoluzun olunca ertesi gün ciktik. kocama dedim elini bile süremezsin bana baskasinin evinde döndüm kicimi yattim
Saye- kuzum kötü bisey yok insaAllah geçmiş olsun dedeye :)
sagol canim romatoid artrit cikti agrilari var

ikinci gebeliginde eve bide ultrason alirsin tamam canim insan ilk basta zorlaniyorda kendi kendine yaparken alisiyorsun zamanla. gebelikten sonra bitecek bunlar insallah
Insallah cnm . Uzgun degilim hersey daha saglikli olmak icin yapilmasi gereken ne varsa yapicam. . . Sadece diyetisyene bozuldum diyet listesini degistirmedi 1 dilim daha ekmek ekleyeydi iyiydi

bizimde sehir disiydi ama biz otelde kaldik ilk gece odayi gorunce zaten kendiliğinden

Kizzz o ne pek anlamadım ama kötü bisey degildie insaAllah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…