Oo hatcem hos geldin iyiyiz valla kaynatiyoz yine :)SELAM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM
Off hemde çok garip bide gidiyorsun Kaynanaya anneye odaha da bir tuhaf tüm gözler üstünde bide
Sizin yaptığınızı bizde yaptık diyesim geliyor o an
evet canim hic sorma alelacele asilama bakalim neler olacakSaye- buralardayım haticecim, jet aşılama olayına girmişsin :) hayırlı olsun mayıs ayında gelsin bebişler
bende geceleri cok korkarim alpi tek basima yatamam ..Gece evde tek korkarim yoksa normalde korkmuyorum :)
Duasiz uyumam zaten canim hep okurum ..
Insallah canim guzel haber vermeyi cooook isterim :-/
Panik atagim yok zaten panik atak biraz kisiyle alakalidir diye dusunuyorum ..
Cok vesvese panik atagin sebebi..
aman yarabbim cok güzel bi haber canim bu senin durumunu hayal ediyorum yorucu ama mükemel bi duygu:)Gecen hafta bu gün geldiler canim. . Alıştık birbirimize 1 haftada 500 gr aldırdim yawrularıma :)) ölürüm kurban olurum verene bi tatlilar bi güzeller ki ömür verilir 2 saate bir besliyorum gece gündüz...hepsini mama yedir altını değiştir derken diğer beslenme vaktine yarım saat kalıyor hobaaa baştan basla:))) günde 2 saat anca uyuyorum ama çok güzel hiç şikayetçi değilim 1 hafta tek basima baktım Kayinvalidem kutahyaya dönmüştü doğumdan sonra çocuklar gelince gelirim demişti hemen gelemedi dün geldi annem aksamlari gelip ev ile ilgilendi gece eşimle vardiyalı baktık :)) benim için hızlandırılmis annelik eğitimi gibi bise oldu :)))
hadi bakalim leyla ablacim bu sefer insallah gelsin bebisgünaydın kızlar...ben bugün güne mide bulantılarıyla başladım...birde baş ağrısı işe zor geldim valla...test yapacaktım yapamadım...artık yarına kaldı...inşallah bulantılarım boşa çıkmaz...kusma derecesindeydim sabah yani...kahvaltı bile yapamadım doğru düzgün...
gecmis olsun canim dikkatli kaldir indir yap beline yük verme.Günaydın kızlarr ben bugün de işe gidemedim çünkü dün kabahat işledimperdeleri fln yıkıyodum düm camları da sildim sanırım biraz yorunca belimi en son balkon yıkarken belim kitlendi iki büklüm kaldım
gecmis olsun cani yat dinlen kendini yorma az kaldi insallah sag salim gelecek bebisCnm simdi doktordan çıktım. Doktorun dediği testi aldım. Amnisure diye bir test. Bu test şüpheli çıktı yani 2. Çizgi de koyu olmasa da vardı. Doktor hemen yatış verdi. Heyet raporu yazacak.
Ayrıntılı usg ye yolladı. Bebeğin suyu çok olmasa da normal sınırlarda çıktı. Kendi 11 cm ölçtü ayrintilida 7 cm çıktı 5 in altı riskli oluyormuş.
Yalnız doktorun usg ile ayrıntılı usg bayağı fark ediyor.neden böyle anlamadım.
Bu arada iç camasirima bakıyorum cnm üst taraf ıslanıyor Du
insülin mi baslandi canim sekerin yüksek mi cikiyor diyete ragmenOnunda olculdugunu bilmiyordum cnm. Iste kalkınca yine aynisi oluyor. Yat canim artık az kaldi sokalim disimizi uzulmeyelim. Benimkide en son 35 mm çıkmıştı cnm. Ben artik riskli gebelik dr una kontrol oluyorum ve bugun itibariylede insulinde baslandi.... moralini bozma sakin canim sen zaten risk grubunda degilsin sadece tedbir aliyoruz
Bizde ertesi gün gittik yaaabiz ertesi gun gittik bem utancimdan arabadan zor indim . Misafir vardi bide benim popoma bakiyolardi hepsi hissttim
Lazim olursa kagida yazar gösterirsin :))lazim olmaz ins bu kelime
hosbuldum canim nöbetten ciktim dedemi doktora götürdüm yoruldum gercekten size bi bakayim dedim masallah topik almis basini gitmisOo hatcem hos geldin iyiyiz valla kaynatiyoz yine :)
biz ertesi gun gittik bem utancimdan arabadan zor indim . Misafir vardi bide benim popoma bakiyolardi hepsi hissttim
Sen bunuda başarırsin pinkmmmlazim olmaz ins bu kelime
Evet cnm gunde 1 doz insulin basladilar. sabah aclik ve tokluk 1 saat yuksek cikiyor .gece aclik suresi uzun oldugu icin galiba. Eve hemsire gelip anlaticak cok heyecanliyim daha seker olcemeye tam alışamadım igne yapıcam kendimeevet canim hic sorma alelacele asilama bakalim neler olacak
bende geceleri cok korkarim alpi tek basima yatamam ..
aman yarabbim cok güzel bi haber canim bu senin durumunu hayal ediyorum yorucu ama mükemel bi duygu:)
hadi bakalim leyla ablacim bu sefer insallah gelsin bebis
gecmis olsun canim dikkatli kaldir indir yap beline yük verme.
gecmis olsun cani yat dinlen kendini yorma az kaldi insallah sag salim gelecek bebis
insülin mi baslandi canim sekerin yüksek mi cikiyor diyete ragmen
hosbuldum canim nöbetten ciktim dedemi doktora götürdüm yoruldum gercekten size bi bakayim dedim masallah topik almis basini gitmis
cok degisik bi duygu ilk gün duygusu
ikinci gebeliginde eve bide ultrason alirsin tamamEvet cnm gunde 1 doz insulin basladilar. sabah aclik ve tokluk 1 saat yuksek cikiyor .gece aclik suresi uzun oldugu icin galiba. Eve hemsire gelip anlaticak cok heyecanliyim daha seker olcemeye tam alışamadım igne yapıcam kendimebu gebelik sonunda bende kadin dogum uzm olucam :))
Sen bunuda başarırsin pinkmmm
41kere söylersen aklında kalır
ben uyudum valla o kadar yol yorgunluguna dügünden sonra biz kv dede kaldik yoluzun olunca ertesi gün ciktik. kocama dedim elini bile süremezsin bana baskasinin evinde döndüm kicimi yattimEvet yaa cok guzel sevdiginle uyumak ben heyecandan uyuyamamistm gerci kocami izledim
sagol canim romatoid artrit cikti agrilari varSaye- kuzum kötü bisey yok insaAllah geçmiş olsun dedeye :)
Insallah cnm . Uzgun degilim hersey daha saglikli olmak icin yapilmasi gereken ne varsa yapicam. . . Sadece diyetisyene bozuldum diyet listesini degistirmedi 1 dilim daha ekmek ekleyeydi iyiydiikinci gebeliginde eve bide ultrason alirsin tamamcanim insan ilk basta zorlaniyorda kendi kendine yaparken alisiyorsun zamanla. gebelikten sonra bitecek bunlar insallah
Bu gazlaa Türkçe sözlüğü ezbeerlicen insaAllahgaza geldim vesselâm
ahh o diyetisyen ekmegin parasini kendi veriyor sankiInsallah cnm . Uzgun degilim hersey daha saglikli olmak icin yapilmasi gereken ne varsa yapicam. . . Sadece diyetisyene bozuldum diyet listesini degistirmedi 1 dilim daha ekmek ekleyeydi iyiydi
ben uyudum valla o kadar yol yorgunluguna dügünden sonra biz kv dede kaldik yoluzun olunca ertesi gün ciktik. kocama dedim elini bile süremezsin bana baskasinin evinde döndüm kicimi yattim
sagol canim romatoid artrit cikti agrilari var
Kizzz o ne pek anlamadım ama kötü bisey degildie insaAllah ..ben uyudum valla o kadar yol yorgunluguna dügünden sonra biz kv dede kaldik yoluzun olunca ertesi gün ciktik. kocama dedim elini bile süremezsin bana baskasinin evinde döndüm kicimi yattim
sagol canim romatoid artrit cikti agrilari var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?