Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

pink love canım ilk gün gittiğinde o kadar merak lı gözlere olsaydı da yüreğim gam yemiycekti valla
Al_pi canım ben de hiç dedelerimi görmedim içimde uhtedir benim de
Insallah rabbim bize evlat nasip eder onlar dedelerini görürler bizde onlar dede dedikce icimizdeki uhteyi gideririz

Evden gitselerdi bari yaa cnim ben hic ağlamadim uzaktayim diye cunku hemen idrar yolu enf olmuştum idrarimda kan vardi olcem zannediyordum esimle ikimizde ona uzuluyoduk . Ama gurbet cok zor gercekten herseyin yeri ayri . . .
gitmelerine gerek kalamdi canim benim prensibimdir kimsenin evinde yaramazlik yapmam ya evimde olacam yada tatilde falan ne annemde ne kayinvalidede mümkün degil.. gurbet zor canim insan o zaman idrak ediyor.
Bir tane de olsa dedemin olmasini cok isterdim
Allah basimizdan eksik etmesin canim.. benim dedeme dede diyebilirsin
ben yine evli sayilirim . Dedem cok bekar . Masallahh canim . Dedemde banannem gibi aradığı icin kimse icine sinmiyo iste
onlar icin ne zor canim baskasinin üstüne yük olmak bi tarafa yalnizlik da zor

Dedemi getir yanima o zaman

Hahahahaha ay cnm yaaa benim bu bebis kv de oldu mesela :) . Annemgilde olumca çok garip oluyo ama kendimi kotu hissediyorum :)) . Sessiz modda calisamiyomusunuz

Niye meraklandiriyosun o zman .leyla abla kilikli . Anlatirsan bende sana bisey anltirim
Ya bakk yaaa hemen rüşvet haaa anlatma kiz bisey ben anlatirim hihh

çok komik bir ani aslinda otel odasindayken banyodan su basti mi artik ne yaptiiysak
Allahım gelinlik falan aldik elimize huraaaaa başka odayaa lan orda da bastı mı suu dedim otelin suçu rezil olduk anlayacaginiz
en son odada artık banyomuzu yapabildik yattik
Çok utandim laaa

Dedemi getir yanima o zaman
getireyim bende gezmis olurum ohh ne güzel
Hahahahaha ay cnm yaaa benim bu bebis kv de oldu mesela :) . Annemgilde olumca çok garip oluyo ama kendimi kotu hissediyorum :)) . Sessiz modda calisamiyomusunuz
sessiz moddan ziyade ertesi gün dus falan problem herkes anliyor gibime geliyor yoksa sesslide ssessizde calisiriz canim

bende korkuyodum ama korkunun ecele faydasi yok . Tekme atmistim
benim canım çok tatlı yaa hemen ağrır her yerim. ayy ben tekme atsaydım orda kavga çıkardı en sinir olduğu şeydir kocamın. neyse ki fazla uzun sürmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…