Aminnnn .. Önce babalari dede yapalim daAllah nasip ederse esin torunlarina dede olur ♥
Ama bahanen cok komikdalga geçme kız ablanlasabah ben ölüyordum ayakta zor duruyordum ...
kurban ol leyla ablana sen cicimNiye meraklandiriyosun o zman .leyla abla kilikli. Anlatirsan bende sana bisey anltirim
tamam itiraf ediyorum cesaretimi toplayamıyorum gülüm ama sabah cidden çok kötüydüm...Ama bahanen cok komikmalzeme veriyosun bana sonra pink huysuz pink kaka
Allah a kurban olurum sadecekurban ol leyla ablana sen cicim
gitmelerine gerek kalamdi canim benim prensibimdir kimsenin evinde yaramazlik yapmamEvden gitselerdi bariyaa cnim ben hic ağlamadim uzaktayim diye cunku hemen idrar yolu enf olmuştum idrarimda kan vardi olcem zannediyordum esimle ikimizde ona uzuluyoduk . Ama gurbet cok zor gercekten herseyin yeri ayri . . .
Allah basimizdan eksik etmesin canim.. benim dedeme dede diyebilirsinBir tane de olsa dedemin olmasini cok isterdim
onlar icin ne zor canim baskasinin üstüne yük olmak bi tarafa yalnizlik da zorben yine evli sayilirim . Dedem cok bekar . Masallahh canim . Dedemde banannem gibi aradığı icin kimse icine sinmiyo iste
Neyse yarina daha cok var yeni bahane guzel oturakli bisey bul yoksa dalga gecerimtamam itiraf ediyorum cesaretimi toplayamıyorum gülüm ama sabah cidden çok kötüydüm...
aminnn inşallah Allah sevdiklerimize uzun sağlıklı ömürler versin de güzel zamanlarımızı görürüz beraberceInsallah rabbim bize evlat nasip eder onlar dedelerini görürler bizde onlar dede dedikce icimizdeki uhteyi gideririz
heran bir sürpriz gelebilir cicimNeyse yarina daha cok var yeni bahane guzel oturakli bisey bul yoksa dalga gecerim
Dedemi getir yanima o zamangitmelerine gerek kalamdi canim benim prensibimdir kimsenin evinde yaramazlik yapmamya evimde olacam yada tatilde falan ne annemde ne kayinvalidede mümkün degil.. gurbet zor canim insan o zaman idrak ediyor.
Allah basimizdan eksik etmesin canim.. benim dedeme dede diyebilirsin
onlar icin ne zor canim baskasinin üstüne yük olmak bi tarafa yalnizlik da zor
Amin Allahin izniyle haftaya cuma ♥ :)Aminnnn .. Önce babalari dede yapalim daDigerini Rabbim o zamana cikarirsa görürüz insallah
Hahahahaha ay cnm yaaa benim bu bebis kv de oldu mesela :) . Annemgilde olumca çok garip oluyo ama kendimi kotu hissediyorum :)) . Sessiz modda calisamiyomusunuzgitmelerine gerek kalamdi canim benim prensibimdir kimsenin evinde yaramazlik yapmamya evimde olacam yada tatilde falan ne annemde ne kayinvalidede mümkün degil.. gurbet zor canim insan o zaman idrak ediyor.
Allah basimizdan eksik etmesin canim.. benim dedeme dede diyebilirsin
onlar icin ne zor canim baskasinin üstüne yük olmak bi tarafa yalnizlik da zor
maalesefff korkudannn
Ya bakk yaaa hemen rüşvet haaa anlatma kiz bisey ben anlatirim hihhNiye meraklandiriyosun o zman .leyla abla kilikli. Anlatirsan bende sana bisey anltirim
getireyim bende gezmis olurum ohh ne güzelDedemi getir yanima o zaman
sessiz moddan ziyade ertesi gün dus falan problem herkes anliyor gibime geliyorHahahahaha ay cnm yaaa benim bu bebis kv de oldu mesela :) . Annemgilde olumca çok garip oluyo ama kendimi kotu hissediyorum :)) . Sessiz modda calisamiyomusunuz
benim canım çok tatlı yaa hemen ağrır her yerim. ayy ben tekme atsaydım orda kavga çıkardıbende korkuyodum ama korkunun ecele faydasi yok . Tekme atmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?