Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aman cnm esin yardim ediyomu bari? 3litreden fazlasida zararmis cnm 3iciyorm ben+ 2 bardak sut 1 bardak soda :)

Hatayli misin sende... Döner hergun yesem midem bulanmaz harika yapıyorlar
İstanbulda cakmalri var anca.. Sözde hataydoner
Yok cnm ama yakın adana

Orası oylee çok çok güzeller.. Ama çok abartmislar biraz

Ben bu instagramdaki lerı gördüğümde hala bir şey almadığımı hatırlıyorum. Neredeyse 5 yaşına kadar giyeceklerini almışlar.

Aman cnm esin yardim ediyomu bari? 3litreden fazlasida zararmis cnm 3iciyorm ben+ 2 bardak sut 1 bardak soda :)
Soylene Soylene yaptiriyorum:))

Hatirladim cnm bosver moralini bozma .seninle konusirken hep seni hamileymissin gibi hissediyorum varya :)
Aynen daha da o hastanenin yoluna uğramadım bile canım. Ağzından bal damlıyo canım Allah söyletiyo heralde inşallah kuzum kısmet olursa Rabbim kararlamışsa yetişirim ben de sizlere kısa sürede inşallahh

E-brulim kuzum noldu sana.. Bak hepimiz burda bir aile olduk ben de öleyim her şeyimi nerdeyse burda size anlatıyorum paylaşıyorum. En iyi biz anlarız birbirimizi rahatla kuzum
Evet gülüm aileyiz, kardeşiz biz. Bizi karşılaştırsana hamd olsun Kendimi öyle gerçek hayatımda yalnız hissettim sonrada siz geldiniz aklıma şükrettim

Evet gülüm aileyiz, kardeşiz biz. Bizi karşılaştırsana hamd olsun Kendimi öyle gerçek hayatımda yalnız hissettim sonrada siz geldiniz aklıma şükrettim
Canım yalnız değilsin. Dünya güzeli kızın en baştada Allah'ın ve bizler varız..
Bazen balkonda otururken özellikle akşam eşimde gece çaliştiğindan,milletin evine bakıyorum sesler çoluk çocuk ağlıyorum üzülüyorum yalnız olduğuma. Ama yinede şükür ediyorum Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah

Allah razı olsun deranım, duygularıma tercüman oldun. Aynı şeyler benimde içimden geçenler Hamd olsun benim bir Rabbim var ve Rabbimin ikramı siz güzel dostlarım var. Yüce mevlam sanada hayırlısıyla ömrünü şenlendirecek, göz yaşını dindirecek meleğini göndersin.

Amin canım Allah razı olsun. Rabbim biz isteyenlerin evini şenlendirsin inşallah.
Seninde gebeliğin güzelce geçsin hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacağın günler gelsin hemencik

Yok canim takip etmiyorum denk geliyor hep goruyorum
kim bu sare ki
İyiki varsınız kızlar... İnsanın kendini yalnız hissettiğinde yanında birilerinin olması ne büyük nimet. Benim ne zaman ihtiyacım olsa muhakkak birinizden biri derdimi dinliyor Allah sizden razı olsun
ebrum iyiki sen varsin Allah senden razi olsun kardesim . insan bazen böyle duygulara kapiliyor ama yalniz degliz sükür canim
Sabir ŞükürDuaElif

Cnm bende susamiyorum ama mecbur içiyorum. Su icmek benegin amniyin sivisi degisimini destekliyor erken dogum riskini idrar yolu enfeksiyonunu onluyor su hayattir
kamu spotu gibi olmus bu
Bir dincan kahva kirk yil hatir hesabii Allah mutlu etsin canimmm . Duphaston bana hic ise yaramadi onuda kullanmistim :) .emaannnn pcolu hayat
duphaston bana ne güzel gelmisti de iste pcolu olmak zor zanaat

kim bu sare ki

ebrum iyiki sen varsin Allah senden razi olsun kardesim . insan bazen böyle duygulara kapiliyor ama yalniz degliz sükür canim

kamu spotu gibi olmus bu

duphaston bana ne güzel gelmisti de iste pcolu olmak zor zanaat
Instagramda amine gelin diye biri var kizi olacak adi sare onu diyoruz
Ayy bide igneli mi ben Almayayim

Amin canım Allah razı olsun. Rabbim biz isteyenlerin evini şenlendirsin inşallah.
Seninde gebeliğin güzelce geçsin hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacağın günler gelsin hemencik
Amin cümlemizden inşallah. Amiiiin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, evlat hasretiyle yanan herkesin ateşi sönsün. Sağol gülüm çok teşekkür ederim
igneli epilasyona gittim kizlar yüz icin cok acidi yaa
Ayyyy acımıştır geçmiş olsun :/ bir kaç kere acıyacak sonra ebediyen kurtulacaksın o olur olmadık yerlerde çıkan tüylerden :)
Amin gülüm cümlemizden inşallah Şükür ki böyle duygulara kapıldığımız gibi toparlanmayı da başarıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…