Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet gülüm aileyiz, kardeşiz biz. Bizi karşılaştırsana hamd olsun Kendimi öyle gerçek hayatımda yalnız hissettim sonrada siz geldiniz aklıma şükrettim
Deme öyle canım yanında hiç kimse olmasa nile Rabbim var suya anlat derdini sungibi akıp gitsin... Şükür olsun sizlerle tanıştığım karşılaştığım zamana her şey birer vesile bu hayatta...

Oyy oyy masaAllah yaa ne çabuk geçmisss daha dün gibi bizimle paylastigin sevincin.. Rabbim hayırlısiyla kucağına almayı da nasip etsin insaAllah
Amin gülüm inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ♥ bana hiç geçmiyor gibi geliyor doktorlar hastalıklar vs her halimize şükür

Yok cnm ama yakın adana

Ben bu instagramdaki lerı gördüğümde hala bir şey almadığımı hatırlıyorum. Neredeyse 5 yaşına kadar giyeceklerini almışlar.

Soylene Soylene yaptiriyorum:))
Hahaha canim nen esimi cok kullandim valla. Askimmm diye sesleniyorum yine ne istiyosun diyodu artik .

Amin gülüm inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ♥ bana hiç geçmiyor gibi geliyor doktorlar hastalıklar vs her halimize şükür
Masallah canimmyolun yarısı gelmiş bile baskasininki geciyoda kendininki gecmiyo canim :)

kim bu sare ki

ebrum iyiki sen varsin Allah senden razi olsun kardesim . insan bazen böyle duygulara kapiliyor ama yalniz degliz sükür canim

kamu spotu gibi olmus bu

duphaston bana ne güzel gelmisti de iste pcolu olmak zor zanaat
ama su guzel bisey. Cok sifali bir nimet . İğnemi yaptım cnm birazi geri geldi normalmiki cok sizladi igneyo cikarinca

Kolonya ile sildin mi yapmadan önce nasil geri geldi ilginc
Yapa yapa ögrenirsin hemen kolonya ile sil dagiliyor acisi azalir
Silmedim alpi anlatan hemsire hiç oyle bisey demedi direk sapladim . Babannemin ignesini hep ben yapardim aklima o geldi duygulandim ayni koku hala ellerimde . ozledim onu

Silmedim alpi anlatan hemsire hiç oyle bisey demedi direk sapladim . Babannemin ignesini hep ben yapardim aklima o geldi duygulandim ayni koku hala ellerimde . ozledim onu
Ayy o koku bana cok kötü geliyor kp yapinca hastane kokuyordu yemek öncesi kolonya ile silip yapiyor sonra tekrar siliyordu ..
Koluna yapiyordu gobegede yapiliyor sanirim.. Ben gebe kalirsam 9 ay igne vurulacagim
Allah rahmet eylesin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…