cümlemizden Diloşum :*senden de allah razı olsun canım sende hepimizle ilgileniyorsun iyi ki varsın
İyiki varsınız kızlar... İnsanın kendini yalnız hissettiğinde yanında birilerinin olması ne büyük nimet. Benim ne zaman ihtiyacım olsa muhakkak birinizden biri derdimi dinliyorAllah sizden razı olsun
Kardeş
SAĞOL TATLIM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR...SEN NASILSIN BAKALIM?Slm kızlar nasılınız ♥♡
Canım test yapmadınmı hala.SAĞOL TATLIM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR...SEN NASILSIN BAKALIM?
İyiyim abla şükür.sen nasılsın yarın büyük gün inşallah senin içinSAĞOL TATLIM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR...SEN NASILSIN BAKALIM?
Yarın sabah ilk idrarla inşallah yapacam gülüm...Rabbim inşallah kısmetimize yazmıştır...bende heyecanlıyım ama boş çıkar diye korkuyorum ...iyi düşünelim iyi olsun sonuç inşallah...Canım test yapmadınmı hala.Ara ara girip bakıyorum senden daha heyecanlıyım
inşallah gülüm ya...inşallah ateş yarında düşmez de umutlarım artar...İyiyim abla şükür.sen nasılsın yarın büyük gün inşallah senin için
Hadi hayırlısı. İnşallah yarın müjdeli haberle geleceksin buraya. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Yarın sabah ilk idrarla inşallah yapacam gülüm...Rabbim inşallah kısmetimize yazmıştır...bende heyecanlıyım ama boş çıkar diye korkuyorum ...iyi düşünelim iyi olsun sonuç inşallah...
Ay inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle şenlenir topik ♥ ♡inşallah gülüm ya...inşallah ateş yarında düşmez de umutlarım artar...
Allah kabul etsin gülüm. Bugünlerimize şükür, sen nasılsın? Özlettin kendiniE-brulim kuzum nasılsın ben duayı okudum netim yoktu malum geç bildirim yaptım
Cnm bende susamiyorum ama mecbur içiyorum. Su icmek benegin amniyin sivisi degisimini destekliyor erken dogum riskini idrar yolu enfeksiyonunu onluyor su hayattirBende tam onu soracaktim, icmeyince ne gibi seyler olabilir diye? Canim su icmek aklima gelmiyor, susamiyorum
Cnm medikal egitim hemsiresi oluyorya ondanEve hemsire de mi geliyormuş. İyiymiş hizmette sınır yok . Doktor anlatıyor ya hiç yabancı gelmiyor konuştukları çünkü her şeyi önceden okuyoruz:) diplomasız doktorlar
İyiyim gülüm şükür ♥ valla bende özledim sizi bu ay nette hep sıkıntı oldu anlamadım ki. Prensesin nasıl kuzumAllah kabul etsin gülüm. Bugünlerimize şükür, sen nasılsın? Özlettin kendini
Bir dincan kahva kirk yil hatir hesabiinaz degilde psikoljik olarak cökmüstümgüya ben evlenmeyecektim altima bi araba alip ülkeyi gezecektim amaa iste hersey bi kahveyle basladi
bende bekarliktan pcoyum alti ay kadar duphaston kullandiktan sonra düzene girmisti benimki dis gebelikten sonra tekrar bozuldu
benim sloganim
benim esimde senin gibi icmiyor su kiziyorum bende zorla iciriyorum aksamlari bi litre anca oluyor oda
Maşallah anacım ne ateş varmış. Bizim 10 gün olmadı benim korkumdan. Ertesi gün annemleri aradım napiyorsunuz diye. Ayıp değil mi hiç aranır mi demişti.
Hatirladim cnm bosver moralini bozmaaynen öle o yüzden bıraktım bi de belki hatırlarsın çok moralimi bozmuştu dan dan her şeyi yüzüme vurdu ameliyat olmazsan olmucak diye bence onun derdi başka bişeydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?