Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım test yapmadınmı hala. Ara ara girip bakıyorum senden daha heyecanlıyım
Yarın sabah ilk idrarla inşallah yapacam gülüm...Rabbim inşallah kısmetimize yazmıştır...bende heyecanlıyım ama boş çıkar diye korkuyorum ...iyi düşünelim iyi olsun sonuç inşallah...

Yarın sabah ilk idrarla inşallah yapacam gülüm...Rabbim inşallah kısmetimize yazmıştır...bende heyecanlıyım ama boş çıkar diye korkuyorum ...iyi düşünelim iyi olsun sonuç inşallah...
Hadi hayırlısı. İnşallah yarın müjdeli haberle geleceksin buraya. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Dualarım hepimizle

Bende tam onu soracaktim, icmeyince ne gibi seyler olabilir diye? Canim su icmek aklima gelmiyor, susamiyorum
Cnm bende susamiyorum ama mecbur içiyorum. Su icmek benegin amniyin sivisi degisimini destekliyor erken dogum riskini idrar yolu enfeksiyonunu onluyor su hayattir

Eve hemsire de mi geliyormuş. İyiymiş hizmette sınır yok . Doktor anlatıyor ya hiç yabancı gelmiyor konuştukları çünkü her şeyi önceden okuyoruz:) diplomasız doktorlar
Cnm medikal egitim hemsiresi oluyorya ondan geldi anlatti kizcagizdda pco varmis . Devlet hastanesine karsi cok onyargiliydim cnm ben kendimden utandım ilgileri karşısında

Bir dincan kahva kirk yil hatir hesabii Allah mutlu etsin canimmm . Duphaston bana hic ise yaramadi onuda kullanmistim :) .emaannnn pcolu hayat

aynen öle o yüzden bıraktım bi de belki hatırlarsın çok moralimi bozmuştu dan dan her şeyi yüzüme vurdu ameliyat olmazsan olmucak diye bence onun derdi başka bişeydi...
Hatirladim cnm bosver moralini bozma .seninle konusirken hep seni hamileymissin gibi hissediyorum varya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…