Yok canim takip etmiyorum denk geliyor hep goruyorumsende mi takip ediyorsun sare
Bende hayatimda 50yi hic görmedim :))sen ciddi misin hayatımda hiç öle bi kilo görmedim bende heralde en son ortaokulda 51 kilo flndım
aynen canım bende hep denk geliyorYok canim takip etmiyorum denk geliyor hep goruyorum
çok kıskandım haberin olsunnnnBende hayatimda 50yi hic görmedim :))
Banada denk geliyor çocuk daha doğmamış ama anammm kuş sütü eksik masaAllah...aynen canım bende hep denk geliyor
Bende kiskandimm alpiyi off yaaaçok kıskandım haberin olsunnnn
Yok cnm kimseye söylemicem kendimi yormadan hallederim inşallah.Insallah canimm insallahh . Biri gelebilecekmi yanina cnm ? Yemegi sen yapacaksa oturarak yap herseyi
Evlendiğimde 65 kiloydum. Hamile kaldığımda 71 şimdi 73 kiloyum.Yok canimmm sen kac kilosun gebelikten önce kactin ?
Ben 48 kiloyum oda bu iki senedir 48 öncesi 41dim evlendigimde
Cnm sen kac litre su iciyosun günlük
Ayyy aynen yaaa özellikle popolarr yakında ün salacak..
Bende kiskandimm off yaaa
Hatayli misin sende... Döner hergun yesem midem bulanmaz harika yapıyorlarYok cnm kimseye söylemicem kendimi yormadan hallederim inşallah.
Evlendiğimde 65 kiloydum. Hamile kaldığımda 71 şimdi 73 kiloyum.
Cnm 3 u bulduğu oluyor bazen 2.5 da kalıyor. Evdeyken şimdi daha fazla içecem doktor özellikle bol su dedi.
Ama canım gel de yeme o hatayın dönerini:)
aynen ya süslü püslü cicili biciliBanada denk geliyor çocuk daha doğmamış ama anammm kuş sütü eksik masaAllah...
Zenginlikte başa bela yaa.. Her gordugunu alıyorsun
Orası oylee çok çok güzeller.. Ama çok abartmislar birazaynen ya süslü püslü cicili bicili
benim hamile kalmamla sonlanması bir oluyor hamile kalsam devam etse doğurana kadar bişey alamam o duruma geldimOrası oylee çok çok güzeller.. Ama çok abartmislar biraz
İnşallah gülümevet canim iste bu faydalari sebebiyle sende icmeye basla aertik
Aynı sorun bende de vardı canım, su içe içe düzene girdi. Rahim sarkıklığından olabiliyormuş oben su içeyim dersem wc den cıkamam. 1 bardak içsem 10 dk sonra 2 3 kere wc ye gitmem gerekiyor. o yüzden nefret ediyorum ya. özellikle dışarı cıkacaksam içmemeye çalışıyorum dışarda sıkısıyorum bu sefer
İnşallah gülüm
Aynı sorun bende de vardı canım, su içe içe düzene girdi. Rahim sarkıklığından olabiliyormuş o
Ooo hormon tavan yaptı diyorsun yani ebrumİyiki varsınız kızlar... İnsanın kendini yalnız hissettiğinde yanında birilerinin olması ne büyük nimet. Benim ne zaman ihtiyacım olsa muhakkak birinizden biri derdimi dinliyorAllah sizden razı olsun
Bilmiyorum canım, pelvik tabanının zayıf oluşundan da kaynaklanabiliyormuş. Sen bir doktora danış, bunun başka sebepleri de olabilir belki.canım benim rahim ters zaten (geride) sarkma olur mu kidoktora gidince sorayım
senden de allah razı olsun canım sende hepimizle ilgileniyorsun iyi ki varsınİyiki varsınız kızlar... İnsanın kendini yalnız hissettiğinde yanında birilerinin olması ne büyük nimet. Benim ne zaman ihtiyacım olsa muhakkak birinizden biri derdimi dinliyorAllah sizden razı olsun
Biran öyle kötü oldum kuzum, dolmuşum demek ki... Yalnızlık çok zor, canın sıkıldığında birine gel diyememek ama senin başkaları için her işlerine koşturman - biraz ağlayınca geçer rahatlarım.Ooo hormon tavan yaptı diyorsun yani ebrum
Şaka şaka gerçektende burda olmak mutluluk veriyor bana, gercektende iyiki varsiniz
Gerçektende sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?