Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

ben su içeyim dersem wc den cıkamam. 1 bardak içsem 10 dk sonra 2 3 kere wc ye gitmem gerekiyor. o yüzden nefret ediyorum ya. özellikle dışarı cıkacaksam içmemeye çalışıyorum dışarda sıkısıyorum bu sefer

Insallah canimm insallahh . Biri gelebilecekmi yanina cnm ? Yemegi sen yapacaksa oturarak yap herseyi
Yok cnm kimseye söylemicem kendimi yormadan hallederim inşallah.

Yok canimmm sen kac kilosun gebelikten önce kactin ?
Ben 48 kiloyum oda bu iki senedir 48 öncesi 41dim evlendigimde
Evlendiğimde 65 kiloydum. Hamile kaldığımda 71 şimdi 73 kiloyum.

Cnm sen kac litre su iciyosun günlük

Cnm 3 u bulduğu oluyor bazen 2.5 da kalıyor. Evdeyken şimdi daha fazla içecem doktor özellikle bol su dedi.

Ayyy aynen yaaa özellikle popolarr yakında ün salacak..

Ama canım gel de yeme o hatayın dönerini:)

Hatayli misin sende... Döner hergun yesem midem bulanmaz harika yapıyorlar
İstanbulda cakmalri var anca.. Sözde hataydoner

evet canim iste bu faydalari sebebiyle sende icmeye basla aertik
İnşallah gülüm
Aynı sorun bende de vardı canım, su içe içe düzene girdi. Rahim sarkıklığından olabiliyormuş o

İyiki varsınız kızlar... İnsanın kendini yalnız hissettiğinde yanında birilerinin olması ne büyük nimet. Benim ne zaman ihtiyacım olsa muhakkak birinizden biri derdimi dinliyor Allah sizden razı olsun
Ooo hormon tavan yaptı diyorsun yani ebrum
Şaka şaka gerçektende burda olmak mutluluk veriyor bana, gercektende iyiki varsiniz
Gerçektende sizi seviyorum

İyiki varsınız kızlar... İnsanın kendini yalnız hissettiğinde yanında birilerinin olması ne büyük nimet. Benim ne zaman ihtiyacım olsa muhakkak birinizden biri derdimi dinliyor Allah sizden razı olsun
senden de allah razı olsun canım sende hepimizle ilgileniyorsun iyi ki varsın

Ooo hormon tavan yaptı diyorsun yani ebrum
Şaka şaka gerçektende burda olmak mutluluk veriyor bana, gercektende iyiki varsiniz
Gerçektende sizi seviyorum
Biran öyle kötü oldum kuzum, dolmuşum demek ki... Yalnızlık çok zor, canın sıkıldığında birine gel diyememek ama senin başkaları için her işlerine koşturman - biraz ağlayınca geçer rahatlarım.
Bende hepinizi çok seviyorum, hepinizin yeri bende ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…