Sen yazip kaciyorsun kimseyle sohbet etmiyorsun ki .Yine ben geldim yine kimse yok.. bugün kendimi cok mutsuz hissediyorum nedense karamsar bi tuhaf gibiyim.. ben yazıp gidiyorum kimse beni görmüyo ama ben yazınca size icim rahatlıyo birazcık.. Allaha emanetsiniz her biriniz..
Bugünlerde herkes bir duygusala bağladı sannimca.. İçini ferah tut canım güzel anıları dusunYine ben geldim yine kimse yok.. bugün kendimi cok mutsuz hissediyorum nedense karamsar bi tuhaf gibiyim.. ben yazıp gidiyorum kimse beni görmüyo ama ben yazınca size icim rahatlıyo birazcık.. Allaha emanetsiniz her biriniz..
Bencede pinkim iyi yaparsın hiç riske atma Kal biraz nazini onlar ceksinYok alpi gitmicem .yolu gözüm kesmiyor riske atmak istemiyorum gitsem 2 hafta durucam 2 hafta sonra esim yillik izne ayriliyo gitigimi degmez erken falan olursa orda hast sıkıntılı bende gitmemeye karar verdim. Allah izin verirse evime bebekle donerim
Yine gitti sanırımSen yazip kaciyorsun kimseyle sohbet etmiyorsun ki .
Biz ne diyelim hayirdir canim niye canin.sıkkın
SanirimYine gitti sanırım
Tabikide oylee canimm..Sanirim
Bize kizmasin anlatsin dinleriz herkesi biz ayrim yapmiyoruz :-/
Sen yazip kaciyorsun kimseyle sohbet etmiyorsun ki .
Biz ne diyelim hayirdir canim niye canin.sıkkın
Bugünlerde herkes bir duygusala bağladı sannimca.. İçini ferah tut canım güzel anıları dusun
Buraya gelecegim gün bana yaptiklarini anlatsam kadini doversinizSevindim canim iyi oldu aslinda senin icin rahat rahat yat otur
Komsuyla esin ugrassin
Evet cnm gelirken zaten yolculuk cok zor gecti benim icin o yuzden gerek yokBencede pinkim iyi yaparsın hiç riske atma Kal biraz nazini onlar ceksin
Sonra torun kıymetli olur
Uzuldun mu sen bakiyim gel Pink e
Yani cnm illaki isin gucun oluyo .zeten bnm mübarek hast isim hic btmiyoEvet canim öyle vallaama hiç çıkmasakta olmuyor mecbur
Yok alpi gitmicem .yolu gözüm kesmiyor riske atmak istemiyorum gitsem 2 hafta durucam 2 hafta sonra esim yillik izne ayriliyo gitigimi degmez erken falan olursa orda hast sıkıntılı bende gitmemeye karar verdim. Allah izin verirse evime bebekle donerim
Hahaha canim nen esimi cok kullandim valla. Askimmm diye sesleniyorum yine ne istiyosun diyodu artik.
Pardon kuzum gözümden kacmis18 olduk Allahın izniyle
Amin gülüm ♥ inşallah. Allâh razı olsun canım...
Amin inşallah canım...
Korkma gülüm normal o, her insanda bir olmuyor. Ben 18. haftada hafif hissetmeye başladım, 20 haftaya girdik öyle tekme falan yok hala. Kız bebekler geç canlanıyormuş diyor herkes, demek ki seninde saadetin geliyor :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinAmin gülüm inşallah.ebrum hareketleri hala hissetmiyorum sence normal mi
Elhamdülillah Rabbim var yalnız değilim, öyle bir anlık bir depresyon geçirdim gülüm. Sizleride üzdüysem hakkınızı helal edinDeme öyle canım yanında hiç kimse olmasa nile Rabbim var suya anlat derdini sungibi akıp gitsin...Şükür olsun sizlerle tanıştığım karşılaştığım zamana her şey birer vesile bu hayatta...
Pinkim ben nasıl dolmuşum öyle :) saatlerce ağladım çok iyi geldi. Bugün hamd olsun keyfim yerinde :) sen nasılsın kuzum?Ebrulim sen bugun duygusallastinmi
Adaşım nasılsın? Seni mutsuz eden şeyler senden çok uzak olsun inşallah.Yine ben geldim yine kimse yok.. bugün kendimi cok mutsuz hissediyorum nedense karamsar bi tuhaf gibiyim.. ben yazıp gidiyorum kimse beni görmüyo ama ben yazınca size icim rahatlıyo birazcık.. Allaha emanetsiniz her biriniz..
Anılaaaaaaaarrr :)))Bugünlerde herkes bir duygusala bağladı sannimca.. İçini ferah tut canım güzel anıları dusun
Amin canım inşallah ya..Bugün test gunu kalk bakim çok yattın. Hadi güzel haberler vermek nasip olsun inşallah.
Geçti gitti kuzum güzel günler bizi beklerrrr... Çok şükür varsa hakkım hepinize helal olsun sizlerinki de bana olur inşallah..Güneşli günler kızlar
Korkma gülüm normal o, her insanda bir olmuyor. Ben 18. haftada hafif hissetmeye başladım, 20 haftaya girdik öyle tekme falan yok hala. Kız bebekler geç canlanıyormuş diyor herkes, demek ki seninde saadetin geliyor :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Elhamdülillah Rabbim var yalnız değilim, öyle bir anlık bir depresyon geçirdim gülüm. Sizleride üzdüysem hakkınızı helal edinRabbim yolumuzu birleştirdi inşallah dünyadan göç edene kadarda ayırmasın.
Pinkim ben nasıl dolmuşum öyle :) saatlerce ağladım çok iyi geldi. Bugün hamd olsun keyfim yerinde :) sen nasılsın kuzum?
Adaşım nasılsın? Seni mutsuz eden şeyler senden çok uzak olsun inşallah.
Anılaaaaaaaarrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?