Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yine ben geldim yine kimse yok.. bugün kendimi cok mutsuz hissediyorum nedense karamsar bi tuhaf gibiyim.. ben yazıp gidiyorum kimse beni görmüyo ama ben yazınca size icim rahatlıyo birazcık.. Allaha emanetsiniz her biriniz..
Sen yazip kaciyorsun kimseyle sohbet etmiyorsun ki .
Biz ne diyelim hayirdir canim niye canin.sıkkın

Yine ben geldim yine kimse yok.. bugün kendimi cok mutsuz hissediyorum nedense karamsar bi tuhaf gibiyim.. ben yazıp gidiyorum kimse beni görmüyo ama ben yazınca size icim rahatlıyo birazcık.. Allaha emanetsiniz her biriniz..
Bugünlerde herkes bir duygusala bağladı sannimca.. İçini ferah tut canım güzel anıları dusun

Bencede pinkim iyi yaparsın hiç riske atma Kal biraz nazini onlar ceksin
Sonra torun kıymetli olur

Sen yazip kaciyorsun kimseyle sohbet etmiyorsun ki .
Biz ne diyelim hayirdir canim niye canin.sıkkın

Bugünlerde herkes bir duygusala bağladı sannimca.. İçini ferah tut canım güzel anıları dusun

Kuzum ben kimse dinlemiyo demedimkii zaten öyle dusunsem buraya hiic gelmem iyiki varsiniz.. siz varsiniz diye geliyorum.. ben bu saatte kimse yoktur diye dusundum yazarken.. hem bana bildirim gelmiyo bazen bakiniyorum bakiniyorum biraz goremeyince kimseyi cikiyorum

Son düzenleme:
Bide bazen etiketlenmis felan oluyorum kendim bakinirken goruyorum hep rastgelirsem neden bildirim gelmiyokii
Kac gundur de giremiyodum siteye telefonumdan mi olduu sitede mi bisey vardi bilmem bu hafta icindee..

Sevindim canim iyi oldu aslinda senin icin rahat rahat yat otur
Komsuyla esin ugrassin
Buraya gelecegim gün bana yaptiklarini anlatsam kadini doversiniz . Bide ozin 19 gun uamisim alpim yanlis rakama dokanmisim 10 gun . Esim onu hic sevmiyor buarada gunaydin şeker olcmeye kalktim lalkmiskemde bakiyim dedim

Al_pi vesselam_ kızlar iyiki varsınzz tekrar tekrar soyluyorumm..
Ama bende anormallik var kimse yokken denk getiriyorum ozelliklee
Hayirli geceler Rabbime emanetsiniiiz
Uzuldun mu sen bakiyim gel Pink e ohh burda genel amlamda herkes birbirini Seviyo cnm sen üzülme topigide ölü saatte girme sohbet ederizz .

Bende ne zaman eve döneceksin diye soracaktım. Bence de en iyisi orada kalman. Ailen ve kv ile aranda problem yoksa kafan rahatsa kalmakine en mantıklısı. Onlar geldiğinde daha zor oluyor.
Hem ne kadar kötüyü düşünmemeye çalışsakta dediğin gibi büyük şehrin imkanları daha fazla.
Bu arada alışverişe başladın mı.

Pardon kuzum gözümden kacmis 18 olduk Allahın izniyle

Masallahh cnm kocaman olmuş.
Pinkin dediği gibi gebeligin ı kendine zehir etme bizler gibi. Bende hiç yaşayamadım güzelliğini. Hep bir şey olacak korkusu.ama inan sadece korkumuzla bebeğe yaşattığımiz stresle kalıyoruz.
Ne olursa olsun bugünümüze şükürler olsun.
Sen bari bundan sonraki süreci keyifle geçir.

Güneşli günler kızlar

Amin gülüm inşallah.ebrum hareketleri hala hissetmiyorum sence normal mi
Korkma gülüm normal o, her insanda bir olmuyor. Ben 18. haftada hafif hissetmeye başladım, 20 haftaya girdik öyle tekme falan yok hala. Kız bebekler geç canlanıyormuş diyor herkes, demek ki seninde saadetin geliyor :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Deme öyle canım yanında hiç kimse olmasa nile Rabbim var suya anlat derdini sungibi akıp gitsin... Şükür olsun sizlerle tanıştığım karşılaştığım zamana her şey birer vesile bu hayatta...
Elhamdülillah Rabbim var yalnız değilim, öyle bir anlık bir depresyon geçirdim gülüm. Sizleride üzdüysem hakkınızı helal edin Rabbim yolumuzu birleştirdi inşallah dünyadan göç edene kadarda ayırmasın.
Ebrulim sen bugun duygusallastinmi
Pinkim ben nasıl dolmuşum öyle :) saatlerce ağladım çok iyi geldi. Bugün hamd olsun keyfim yerinde :) sen nasılsın kuzum?
Adaşım nasılsın? Seni mutsuz eden şeyler senden çok uzak olsun inşallah.
Anılaaaaaaaarrr :)))

Geçti gitti kuzum güzel günler bizi beklerrrr... Çok şükür varsa hakkım hepinize helal olsun sizlerinki de bana olur inşallah..
Ben de sabah sabah kalktım öle yatakta bir sağa bir sola instagramda dolaşıyordum bir de kızlar dün bahsettiğiniz hesaba baktım bir kaç hesaba daha baktım ayrılamadım resmen yaa çok çok güzel şeyler var...
Al_pi kaçırdıysa canım kusura bakma niçin 9 ay iğne kullanacaksın ben bilmiyodum.
Bir de aklıma geldi ben şimdiden şeker ilacı kullanıyorum acaba hamilelik olursa inşallah o zaman nasıl olcak kullanmaya devam mı hapı yoksa insülin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…