- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
Cnm aynı şeyleri ben de düşündüm biliyor musun?kimyasal bile yaşayamamak.GÜNAYDINN KIZLAR SABAH ATEŞİMİ ÖLÇTÜM 36,1 ÇIKINCA DOĞRULAMAK İÇİN GİTTİM TEST YAPTIM KOCAMAN BİR TEK ÇİZGİ.BU AY OKADAR ÇOK BELİRTİVARDIKİ HADİ DİĞER BELİRTİLER PSİKOLOJİK ... O KASIĞIMDA ÇEKİLMELER BATMALAR YUMURTLAMADAN 1 HAFTA SONRA KAHVERENGİ AKINTI BUDAMI PSİKOLOJİKTİ.BU AY KİMYASAL GEBELİĞE BİLE RAZIYDIM KALABİLİYORSAM HSG ÇEKTİRMEM EN AZINDAN DEDİM.BU AY İLK DEFA OKADAR YORULDUĞUMU BİR BOŞLUĞUN İÇİNDE KAYBOLDUĞUMU OKADARR GÜÇLÜ HİSSETTİM Kİ DÜŞÜNSENİZE KİMYASAL GEBELİĞE BİLE RAZIYIM DURURMUM BU KADAR VAHİM.NE YAPTIYSAM OLMADI OLMUYORRR İŞTE......SANIRIMM ÇOK YORULDUMM BEN KIZLARRR TARİFİ MÜMKÜNNN DEĞİL.İSYANN ETMİYORUMM KESİNLİKLEEE AMA ÇOK YORULDUMM HERALDE BENİM BEBEĞİMM OLMAYACAK.................................................
cnm benim ben korktuğumdan değil inan 2 yıldır hastanelerden çıkamıyorum gebelik için değil sadece hastalığım zamanında da herhafta hastanedeydim okadar yoruldumki ne aşılamaya nede tüp bebeğe gücüm var.HSG de çektirmek istemiyorum elimden geleni yaptım ben daha fazlası zorlamaya girer die düşünüyorum.ALLAH ın gücüne gider die korkuyorum.millet burda kapalı tüplerle bile hamile kaldı.okadar ağır akciğer enfeksiyonu geçirdim tüpler kapanmadı hsg de açık çıktıda sistit mi tıkacak benim tüpleri olmayınca olmuyormuş işte.VERMEYİNCE MABUD NEYLESİN SULTAN MAHMUT ...............................Cnm aynı şeyleri ben de düşündüm biliyor musun?kimyasal bile yaşayamamak.hsg çektirmek hiç istemiyorum ama sanırım çektirmek zorundayız umarım tatile denk gelmez
Günaydın kızlar ben de aynı durumdayım tuplerim tıkalı olabilir mi diye sabahın köründe hsg araştırdım yok ağrılı mı ağrısız mı diye bazen diyorum bos ver akışına bırak bazen de yok tüm tedbirini al zaman kaybetme. Ama sanırım bi kac daha bekleyip esimle beraber dr ye gidecegiz benim bir de tiroid hormonlarıma baktirmam lazim nodulum var o da gebeliğe engel olabiliyormus bir ara tum gücümu toplayıp gidecegim umarım o zamana kdar gebe kalırım da bunlara hic gerek kalmazGÜNAYDINN KIZLAR SABAH ATEŞİMİ ÖLÇTÜM 36,1 ÇIKINCA DOĞRULAMAK İÇİN GİTTİM TEST YAPTIM KOCAMAN BİR TEK ÇİZGİ.BU AY OKADAR ÇOK BELİRTİVARDIKİ HADİ DİĞER BELİRTİLER PSİKOLOJİK ... O KASIĞIMDA ÇEKİLMELER BATMALAR YUMURTLAMADAN 1 HAFTA SONRA KAHVERENGİ AKINTI BUDAMI PSİKOLOJİKTİ.BU AY KİMYASAL GEBELİĞE BİLE RAZIYDIM KALABİLİYORSAM HSG ÇEKTİRMEM EN AZINDAN DEDİM.BU AY İLK DEFA OKADAR YORULDUĞUMU BİR BOŞLUĞUN İÇİNDE KAYBOLDUĞUMU OKADARR GÜÇLÜ HİSSETTİM Kİ DÜŞÜNSENİZE KİMYASAL GEBELİĞE BİLE RAZIYIM DURURMUM BU KADAR VAHİM.NE YAPTIYSAM OLMADI OLMUYORRR İŞTE......SANIRIMM ÇOK YORULDUMM BEN KIZLARRR TARİFİ MÜMKÜNNN DEĞİL.İSYANN ETMİYORUMM KESİNLİKLEEE AMA ÇOK YORULDUMM HERALDE BENİM BEBEĞİMM OLMAYACAK.................................................
kul daralmazsa hızır yetişmezmiş..sen ümidini kesme yine de rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımdasınız hepiniz..GÜNAYDINN KIZLAR SABAH ATEŞİMİ ÖLÇTÜM 36,1 ÇIKINCA DOĞRULAMAK İÇİN GİTTİM TEST YAPTIM KOCAMAN BİR TEK ÇİZGİ.BU AY OKADAR ÇOK BELİRTİVARDIKİ HADİ DİĞER BELİRTİLER PSİKOLOJİK ... O KASIĞIMDA ÇEKİLMELER BATMALAR YUMURTLAMADAN 1 HAFTA SONRA KAHVERENGİ AKINTI BUDAMI PSİKOLOJİKTİ.BU AY KİMYASAL GEBELİĞE BİLE RAZIYDIM KALABİLİYORSAM HSG ÇEKTİRMEM EN AZINDAN DEDİM.BU AY İLK DEFA OKADAR YORULDUĞUMU BİR BOŞLUĞUN İÇİNDE KAYBOLDUĞUMU OKADARR GÜÇLÜ HİSSETTİM Kİ DÜŞÜNSENİZE KİMYASAL GEBELİĞE BİLE RAZIYIM DURURMUM BU KADAR VAHİM.NE YAPTIYSAM OLMADI OLMUYORRR İŞTE......SANIRIMM ÇOK YORULDUMM BEN KIZLARRR TARİFİ MÜMKÜNNN DEĞİL.İSYANN ETMİYORUMM KESİNLİKLEEE AMA ÇOK YORULDUMM HERALDE BENİM BEBEĞİMM OLMAYACAK.................................................
günaydın canım..iyi olmaya çalışıyorum ama yok dün yine aşırı kanamam oldu adetliden beterdim iğne progeston iğne bile kesmedi hala da devam ediyor dr ların yapacağı bir şey yok..pzar olduğu için devletin kadın doğumuna gittim yapacağımı bişey yok dr unu bul dedi adam bana düşeceği varsa düşer bişey yapamayız dedifour dahlia canimmm durumlar nasil? Uzun suredir sesin cikmadi merak ettim iyimisiniz
SAĞOL CNM DESTEĞİNN İÇİN OKADAR YORULDUMKİ BAZEN KENDİME ZARAR VERMEKTEN KORKUYORUMkul daralmazsa hızır yetişmezmiş..sen ümidini kesme yine de rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarımdasınız hepiniz..
CNM BENİM GÜÇLÜ OLLL ONLAR SAĞLIKLI OLDUĞU SÜRECCE SENLE KALACAKTIR ÜZME KENDİNİİİ.......günaydın canım..iyi olmaya çalışıyorum ama yok dün yine aşırı kanamam oldu adetliden beterdim iğne progeston iğne bile kesmedi hala da devam ediyor dr ların yapacağı bir şey yok..pzar olduğu için devletin kadın doğumuna gittim yapacağımı bişey yok dr unu bul dedi adam bana düşeceği varsa düşer bişey yapamayız dedi
iğne verin bari dedim de zahmet edip verdi bütün gün yattım adetli gibi sancım kanamam vardı yani..bebekler iyi şükür şimdilik ama bilmiyorum daha ne kadar dayanabiliriz bende bittim..
Dönem dönem hepimiz ümitsizliğe kapılıyoruz ama ümidini asla yitirme Rabbim bir gün verecek hayırlısını sağlığını versin inşallah hem kırmızılar gelmediği sürece hala Ümit vardır Herşeyin Hayırlısı bozma morelini olmadı herşeyi bırak ovulasyon takibi ateş takibi hiçbir tedaviye girme oluruna akışına bırak unutma seneler sonra bebeğine kavuşanlar varcnm benim ben korktuğumdan değil inan 2 yıldır hastanelerden çıkamıyorum gebelik için değil sadece hastalığım zamanında da herhafta hastanedeydim okadar yoruldumki ne aşılamaya nede tüp bebeğe gücüm var.HSG de çektirmek istemiyorum elimden geleni yaptım ben daha fazlası zorlamaya girer die düşünüyorum.ALLAH ın gücüne gider die korkuyorum.millet burda kapalı tüplerle bile hamile kaldı.okadar ağır akciğer enfeksiyonu geçirdim tüpler kapanmadı hsg de açık çıktıda sistit mi tıkacak benim tüpleri olmayınca olmuyormuş işte.VERMEYİNCE MABUD NEYLESİN SULTAN MAHMUT ...............................
Rabbim sana güç kuvvet versin inşallahgünaydın canım..iyi olmaya çalışıyorum ama yok dün yine aşırı kanamam oldu adetliden beterdim iğne progeston iğne bile kesmedi hala da devam ediyor dr ların yapacağı bir şey yok..pzar olduğu için devletin kadın doğumuna gittim yapacağımı bişey yok dr unu bul dedi adam bana düşeceği varsa düşer bişey yapamayız dedi
iğne verin bari dedim de zahmet edip verdi bütün gün yattım adetli gibi sancım kanamam vardı yani..bebekler iyi şükür şimdilik ama bilmiyorum daha ne kadar dayanabiliriz bende bittim..
Hsg her zaman akılda soru işareti olarak kalıyor maalesefGünaydın kızlar ben de aynı durumdayım tuplerim tıkalı olabilir mi diye sabahın köründe hsg araştırdım yok ağrılı mı ağrısız mı diye bazen diyorum bos ver akışına bırak bazen de yok tüm tedbirini al zaman kaybetme. Ama sanırım bi kac daha bekleyip esimle beraber dr ye gidecegiz benim bir de tiroid hormonlarıma baktirmam lazim nodulum var o da gebeliğe engel olabiliyormus bir ara tum gücümu toplayıp gidecegim umarım o zamana kdar gebe kalırım da bunlara hic gerek kalmaz
CNMMM ÇOK SAĞOL DESTEĞİNNN İÇİN...SANIRIM BEN ARTIK AKIŞINA BRAKACAĞIM HİÇBİŞİ YAPMICAM ÖZEL OLARAK ŞU SIRA BUNA GÜCÜM YOK BİŞİLER YAPTIKÇA BEKLENTİ ARTIYOR HELE BÖYLE BELİRTİLER YAŞADIKÇA UMUTLAR ÇOK FAZLA ARTIYOR SONU HÜSRAN OLUNCA ÇOK BÜYÜK YIKIMMMM.MİLLET KORUNURKEN HAMİLE KALIYOR BİZ BURDA KENDİMİZİ YIRTTIK RESMEN NELER YEDİK NELER İÇTİK ZORLAMANIN Bİ ANLAMI YOK 2 SENE HAYATIMI ZİNDANA ÇEVİRDİM RESMENDönem dönem hepimiz ümitsizliğe kapılıyoruz ama ümidini asla yitirme Rabbim bir gün verecek hayırlısını sağlığını versin inşallah hem kırmızılar gelmediği sürece hala Ümit vardır Herşeyin Hayırlısı bozma morelini olmadı herşeyi bırak ovulasyon takibi ateş takibi hiçbir tedaviye girme oluruna akışına bırak unutma seneler sonra bebeğine kavuşanlar var
Hangimiz takmiyoruz ki gülümInsallah cnm ben cok kafaya takiyorum kendime kotuluk ediyorum. Bu halime herkes üzülüyor akil veriyor ama nafile.... insallah hayirli olan olur cnm hepimiz icin. Sagol destegin icin ama kendimi savasa yenik hissediyorum daha simdiden
Ah canim yaGÜNAYDINN KIZLAR SABAH ATEŞİMİ ÖLÇTÜM 36,1 ÇIKINCA DOĞRULAMAK İÇİN GİTTİM TEST YAPTIM KOCAMAN BİR TEK ÇİZGİ.BU AY OKADAR ÇOK BELİRTİVARDIKİ HADİ DİĞER BELİRTİLER PSİKOLOJİK ... O KASIĞIMDA ÇEKİLMELER BATMALAR YUMURTLAMADAN 1 HAFTA SONRA KAHVERENGİ AKINTI BUDAMI PSİKOLOJİKTİ.BU AY KİMYASAL GEBELİĞE BİLE RAZIYDIM KALABİLİYORSAM HSG ÇEKTİRMEM EN AZINDAN DEDİM.BU AY İLK DEFA OKADAR YORULDUĞUMU BİR BOŞLUĞUN İÇİNDE KAYBOLDUĞUMU OKADARR GÜÇLÜ HİSSETTİM Kİ DÜŞÜNSENİZE KİMYASAL GEBELİĞE BİLE RAZIYIM DURURMUM BU KADAR VAHİM.NE YAPTIYSAM OLMADI OLMUYORRR İŞTE......SANIRIMM ÇOK YORULDUMM BEN KIZLARRR TARİFİ MÜMKÜNNN DEĞİL.İSYANN ETMİYORUMM KESİNLİKLEEE AMA ÇOK YORULDUMM HERALDE BENİM BEBEĞİMM OLMAYACAK.................................................
CanimGÜNAYDINN KIZLAR SABAH ATEŞİMİ ÖLÇTÜM 36,1 ÇIKINCA DOĞRULAMAK İÇİN GİTTİM TEST YAPTIM KOCAMAN BİR TEK ÇİZGİ.BU AY OKADAR ÇOK BELİRTİVARDIKİ HADİ DİĞER BELİRTİLER PSİKOLOJİK ... O KASIĞIMDA ÇEKİLMELER BATMALAR YUMURTLAMADAN 1 HAFTA SONRA KAHVERENGİ AKINTI BUDAMI PSİKOLOJİKTİ.BU AY KİMYASAL GEBELİĞE BİLE RAZIYDIM KALABİLİYORSAM HSG ÇEKTİRMEM EN AZINDAN DEDİM.BU AY İLK DEFA OKADAR YORULDUĞUMU BİR BOŞLUĞUN İÇİNDE KAYBOLDUĞUMU OKADARR GÜÇLÜ HİSSETTİM Kİ DÜŞÜNSENİZE KİMYASAL GEBELİĞE BİLE RAZIYIM DURURMUM BU KADAR VAHİM.NE YAPTIYSAM OLMADI OLMUYORRR İŞTE......SANIRIMM ÇOK YORULDUMM BEN KIZLARRR TARİFİ MÜMKÜNNN DEĞİL.İSYANN ETMİYORUMM KESİNLİKLEEE AMA ÇOK YORULDUMM HERALDE BENİM BEBEĞİMM OLMAYACAK.................................................
Allah yardimcin olsun canim, Rabbim bebeklerini saglicakla sana bagislasin insallah.günaydın canım..iyi olmaya çalışıyorum ama yok dün yine aşırı kanamam oldu adetliden beterdim iğne progeston iğne bile kesmedi hala da devam ediyor dr ların yapacağı bir şey yok..pzar olduğu için devletin kadın doğumuna gittim yapacağımı bişey yok dr unu bul dedi adam bana düşeceği varsa düşer bişey yapamayız dedi
Aynen her sey normal çıkarsa hsg son care zaten hsg den sonra hamile kalmak kolaylaşıyor rahim ici kucuk yapisikliklar da bu islemle gideriliyor önemli olan ağrısız olanı bulabilmek bir de aklimizda bulunsun agri kesici ve kas gevşetici ilaclar da islem öncesi rahatlatiyormus benim acı esigim düşük o kısmı kafamı kurcaliyorHsg her zaman akılda soru işareti olarak kalıyor maalesef
Canim o kdar dogru soyledin ki. ... benim esimin rahatlığı beni cileden cikariyor ben üzülüyorum ağlıyorum bazen konusu gecince bana kiziyor yapma böyle olacak demekki zamani var . Laf bu baska bir destek göremiyorum korkularimi anlatiyorum bana kiziyor kafana takma takma ya olmuyor iste takiyor insanGünaydin kizlar,
bugün dua sirasi-TubiSh- arkadasimizda...
Hangimiz takmiyoruz ki gülümÖyle yipratici bir dönem ki, yasamayan bilemez. Hatta bizimle birlikte ayni dönemden gecen eslerimiz bile bizim kadar etkilenmiyorlar. Her ay doktora kosturan, onca ignelere haplara maruz kalan, negatif cikti diye kendimizi yiyip bitiren, hangi duayi edecegimizi sasiran bizleriz... Keske az da olsa su düsüncelerimizi bir kenara birakip biraz rahatlayabilsek... Rabbim imtihanimizi kolay eylesin.
Ah canim yaYaradandan ümit kesilmez, vakti zamani var her seyin ama o zamanin gelmesini beklemek öyle zor ki. Rabbim sabrimizi ölcüyor, isyan etmeyip ona signirsak insallah muradimiza erecegiz.
Hep beraber atlatacagiz bu zor zamanlari arkadasim. Rabbim gönlümüze göre versin.
Gecmis olsun canım bebislerin sana sıkı sıkı tutunsun ama her seyden önce kendi sağlığın senin sağlığın iyi olsun bebisler de iyi olur o zamangünaydın canım..iyi olmaya çalışıyorum ama yok dün yine aşırı kanamam oldu adetliden beterdim iğne progeston iğne bile kesmedi hala da devam ediyor dr ların yapacağı bir şey yok..pzar olduğu için devletin kadın doğumuna gittim yapacağımı bişey yok dr unu bul dedi adam bana düşeceği varsa düşer bişey yapamayız dedi
günaydın canım..iyi olmaya çalışıyorum ama yok dün yine aşırı kanamam oldu adetliden beterdim iğne progeston iğne bile kesmedi hala da devam ediyor dr ların yapacağı bir şey yok..pzar olduğu için devletin kadın doğumuna gittim yapacağımı bişey yok dr unu bul dedi adam bana düşeceği varsa düşer bişey yapamayız dedi
SİZ OLMASANIZ BENİMLE AYNI KADERİ PAYLAŞMASANIZ KİME ANLATABİLİRİMKİ DERDİMİ ETRAFIMDA BENİM DURUMUMDA OLAN BİRİ YOK ARKADAŞLARIMIN HEPSİNİN BEBEĞİ VAR.BUGÜN ÇOK KÖTÜYÜM EVET BİŞİ YAPMAMAYA KARAR VERDİM AMA EMİNİM BİKAÇ ZAMAN SONRA YİNE HER BELİRTİDE HER İŞARETTE UMUDUM OLACAK UMUT BİTERSE YAŞAM BİTERMİŞ DERLER YA.HERALDE ALLAH BUKADAR BELİRTİYİ UMUT OLSUN DİE VERİYORGünaydin kizlar,
bugün dua sirasi-TubiSh- arkadasimizda...
Hangimiz takmiyoruz ki gülümÖyle yipratici bir dönem ki, yasamayan bilemez. Hatta bizimle birlikte ayni dönemden gecen eslerimiz bile bizim kadar etkilenmiyorlar. Her ay doktora kosturan, onca ignelere haplara maruz kalan, negatif cikti diye kendimizi yiyip bitiren, hangi duayi edecegimizi sasiran bizleriz... Keske az da olsa su düsüncelerimizi bir kenara birakip biraz rahatlayabilsek... Rabbim imtihanimizi kolay eylesin.
Ah canim yaYaradandan ümit kesilmez, vakti zamani var her seyin ama o zamanin gelmesini beklemek öyle zor ki. Rabbim sabrimizi ölcüyor, isyan etmeyip ona signirsak insallah muradimiza erecegiz.
Hep beraber atlatacagiz bu zor zamanlari arkadasim. Rabbim gönlümüze göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?