Yalniz degilsin canim... Benim esimde öyle. Dün gece sohbet ediyorduk, cok yiprandigimi ve bu sürecin benim icin cok zor oldugunu söyledim. Bir daha ki doktor randevumda doktora da bunu söyleyecegim dedim... Aslinda öyle cokta zor degil dedi banaCanim o kdar dogru soyledin ki. ... benim esimin rahatlığı beni cileden cikariyor ben üzülüyorum ağlıyorum bazen konusu gecince bana kiziyor yapma böyle olacak demekki zamani var . Laf bu baska bir destek göremiyorum korkularimi anlatiyorum bana kiziyor kafana takma takma ya olmuyor iste takiyor insan
Doktora seninle gelmesi bu stresi seninle cekmesi lazim bence .. kan vermek bile bu kadar zorken her ay o muayene igne ilac kolay mi yahu..Yalniz degilsin canim... Benim esimde öyle. Dün gece sohbet ediyorduk, cok yiprandigimi ve bu sürecin benim icin cok zor oldugunu söyledim. Bir daha ki doktor randevumda doktora da bunu söyleyecegim dedim... Aslinda öyle cokta zor degil dedi banaKötü niyet yok ama iste ona bu yasananlar zor gelmiyor, her ay defalarca doktora gitmedigi, o ilaclarin yan etkisini yasamadigi icin anlamiyor Belki de bu sekilde rahatlatmaya calisiyorlar bizi?
Birde dün birilerinin hamile oldugunu yada cocugu oldugunu duydukca siranin bize geldigini düsünüyorum dedi, sira coktan bize geldi de ortada bebek yok
Aynen canim, benimde etrafimda böyle olan kimse yokSİZ OLMASANIZ BENİMLE AYNI KADERİ PAYLAŞMASANIZ KİME ANLATABİLİRİMKİ DERDİMİ ETRAFIMDA BENİM DURUMUMDA OLAN BİRİ YOK ARKADAŞLARIMIN HEPSİNİN BEBEĞİ VAR.BUGÜN ÇOK KÖTÜYÜM EVET BİŞİ YAPMAMAYA KARAR VERDİM AMA EMİNİM BİKAÇ ZAMAN SONRA YİNE HER BELİRTİDE HER İŞARETTE UMUDUM OLACAK UMUT BİTERSE YAŞAM BİTERMİŞ DERLER YA.HERALDE ALLAH BUKADAR BELİRTİYİ UMUT OLSUN DİE VERİYOR
Dün profiline internet paketinin bittigini yazmisti canim, belki ondan gelemiyordur.Tugbis naptini acaba siteyede gelmiyo biraz uzak kalicam diyip gittiins bebegi iyidir.... artik herseyden korkar oldum.
Calismadigi zamanlar geliyor zaten sag olsun, vardiyali calistigi icin her zaman uyduramiyoruz randevulari... Bir ay boyunca yasadiklarimizi yasamadan anlamazlar :)Doktora seninle gelmesi bu stresi seninle cekmesi lazim bence .. kan vermek bile bu kadar zorken her ay o muayene igne ilac kolay mi yahu..
2 bucuk yil oldu cnm klomen serophn kullandım rahim filmi cekildim çatlama ignesi vuruldum yine olmadi tup bebek yaptim ağustosta yine olmadi tutmadi üstelik doktorum tutma ihtimali cok yuksek dedigi halde kısmet işte dinleniyorum simdi cnm o arada sebepsiz infertiliteyim sorun yok yani ne bnde nede esimdeKaç senelik evlisin canım? Ne tür yöntemler deniyorsun?
Allah yardimciniz olsun canim... Ortada bir sebep olmadigina göre vakti var demek ki...2 bucuk yil oldu cnm klomen serophn kullandım rahim filmi cekildim çatlama ignesi vuruldum yine olmadi tup bebek yaptim ağustosta yine olmadi tutmadi üstelik doktorum tutma ihtimali cok yuksek dedigi halde kısmet işte dinleniyorum simdi cnm o arada sebepsiz infertiliteyim sorun yok yani ne bnde nede esimde
ıyıyım kuzum adet gunumu beklıyorum sonra gıdıp asılama ılaclarımı alıcam bakalım sızler nasılsınız... tatıldeydım ben cok ıyı oldu bana
Hadi hayirlisi insallah güzel haberler alirsin gülüm :)ıyıyım kuzum adet gunumu beklıyorum sonra gıdıp asılama ılaclarımı alıcam bakalım sızler nasılsınız... tatıldeydım ben cok ıyı oldu bana
Aynen cnm tum yazdiklarina katılıyorum zaten benide bu dusuncelerim rahatlatiyor. Oda panik oksa oda benim gibi uzulse hicc olmaz diyorum. Allahim ne olur isteyen herkese evlat duygusu tattir aminnnpink love cook iyi anliyorum seni bende esime birsey soyleyip dert yanamiyorum bu konuda hemen kestirip atiyor .. Konusup rahatlatmiyor beni ama söyle düsünüyorum surekli bizim gibi gun saysa bizi gerse daha mi iyi olur yada bize baski yapsa .. bence onlar bizim uzulmememiz icin boyle davraniyorlar.. sonucta diydugumuz gordugumuz ne varsa uygularken hayir demeden onlarda bizle birlikte uyguluyorlar
Kotu niyetle demenis bencede cnm tamamen yapısal olarak söylemiş erkekler kadinlardan cok farkli gercekten asla bizim gibi dusunemiyorlar... onlara gore gidiyosun siran gelince giriyosun muayene ol cik ama olay bundan ibaret degil... hast hep hamileler dolu sagda hamile bayan solda hamile bayan önünde hamile bayan arkanda hamile bayan hatta bazen ordaki bir hemsire bile tesaduf hamile bi onlara bakiyorsun Allahim ne kadar guzel birde kendine o esnada ben bisey eksikmis gibi hissediyorum...... ben muayeneye girdigimde bi bayan benle girdi dogum yapacaktı onun planini yaptilar bende icerde usg odasinda bekledim cok üzüldümYalniz degilsin canim... Benim esimde öyle. Dün gece sohbet ediyorduk, cok yiprandigimi ve bu sürecin benim icin cok zor oldugunu söyledim. Bir daha ki doktor randevumda doktora da bunu söyleyecegim dedim... Aslinda öyle cokta zor degil dedi banaKötü niyet yok ama iste ona bu yasananlar zor gelmiyor, her ay defalarca doktora gitmedigi, o ilaclarin yan etkisini yasamadigi icin anlamiyor Belki de bu sekilde rahatlatmaya calisiyorlar bizi?
Birde dün birilerinin hamile oldugunu yada cocugu oldugunu duydukca siranin bize geldigini düsünüyorum dedi, sira coktan bize geldi de ortada bebek yok
Olabilir canim. Bizlerde görecegiz evlatlarinizin kocaman olmus halleriniAynen canim, benimde etrafimda böyle olan kimse yokbizden sonra evlenenlere bakiyorum cocuklari var hatta kocaman olmuslar bile... Allahim sen büyüksün, sabir ver bize
Dün profiline internet paketinin bittigini yazmisti canim, belki ondan gelemiyordur.
Okuyunca bile icim daraldi ki birde biz bu seyleri yasiyoruzKotu niyetle demenis bencede cnm tamamen yapısal olarak söylemiş erkekler kadinlardan cok farkli gercekten asla bizim gibi dusunemiyorlar... onlara gore gidiyosun siran gelince giriyosun muayene ol cik ama olay bundan ibaret degil... hast hep hamileler dolu sagda hamile bayan solda hamile bayan önünde hamile bayan arkanda hamile bayan hatta bazen ordaki bir hemsire bile tesaduf hamile bi onlara bakiyorsun Allahim ne kadar guzel birde kendine o esnada ben bisey eksikmis gibi hissediyorum...... ben muayeneye girdigimde bi bayan benle girdi dogum yapacaktı onun planini yaptilar bende icerde usg odasinda bekledim cok üzüldümsonra ne oluyor ecz ilac almaya ordada bi burukluk hissediyor insan eczacinin geçmiş olsun demesi bile bazen canimi acitiyor..... ilaclar sisirip davul gibi yapiyor gogsun ayri kasigin ayri sizliyor duygusallik hatsaffada. Erkege ne var sanki veriyorsa bi sperm veriyor gerekirsr ilacini kullaniyor. Ama tum psikolojik surec kadinda isliyor. Bunlari yasamadiklari icin anlamalari zor ama yinede yaninizdalar baski yapmıyorlar cok sukur bin şükür. .....
Insallah canim, gün gectikce umudum tükeniyor, yorgunlugum artiyor. Zaten sulu gözlünün tekiydim, bir-iki aydir iyice aglak bir sey oldum ciktim.Olabilir canim. Bizlerde görecegiz evlatlarinizin kocaman olmus hallerini
Seni uzduysem ozurdilerim cnmOkuyunca bile icim daraldi ki birde biz bu seyleri yasiyoruz
Rabbim eslerimizi basimizdan eksik etmesin, onlarin destegi cok farkli... Keske bizi biraz daha anlayabilseler ama buna da sükür...
Insallah canim, gün gectikce umudum tükeniyor, yorgunlugum artiyor. Zaten sulu gözlünün tekiydim, bir-iki aydir iyice aglak bir sey oldum ciktim.
Umudunu tüketme cnm elimizden geleni yapalim takdir Allahin ...Okuyunca bile icim daraldi ki birde biz bu seyleri yasiyoruz
Rabbim eslerimizi basimizdan eksik etmesin, onlarin destegi cok farkli... Keske bizi biraz daha anlayabilseler ama buna da sükür...
Insallah canim, gün gectikce umudum tükeniyor, yorgunlugum artiyor. Zaten sulu gözlünün tekiydim, bir-iki aydir iyice aglak bir sey oldum ciktim.
Estagfurullah gülüm seninle ilgisi yok, sanirim klomen beni asiri duygusallastiriyor her seye üzülüyorum...Seni uzduysem ozurdilerim cnm. Iste bu bizim rutine binen duygu dunyamiz oldu . Gormezden duymazdan gelinmiyor bazi seyler . Hic bisey beni oyalamiyor artik..... Allahin gucune gitmesin zormus.... cnm bem cok kucukkende hep yeni bebeklere ozenirdim varya bebek görmeye gitmeyi cok severdimm annemle giderdik kucuk halimle buyuyunce bende anne olcam ne guzel diye sevinirdim simdi aklima geldi
Daha yolun basinda bu kadar yiprandiysak... neyse Allah'tan umut kesilmez elbette...Umudunu tüketme cnm elimizden geleni yapalim takdir Allahin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?