Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Tugbis naptini acaba siteyede gelmiyo biraz uzak kalicam diyip gitti ins bebegi iyidir.... artik herseyden korkar oldum.

@SaTu ST canim rabbim kolaylik versin sana guc kuvvet versin insallah meleklerinde seni birakmasin.. hafta sonu olunca hic bisey yapamiyorlar malesef hayat duruyor .. benim iki gun asiri adet kanamam oldu dun oglen doktoru aradim acil bisi yapamaz gitsende dedi (hakli) ilac ismi verdi aldim cook sukur kanama durdu..

pink love cook iyi anliyorum seni bende esime birsey soyleyip dert yanamiyorum bu konuda hemen kestirip atiyor .. Konusup rahatlatmiyor beni ama söyle düsünüyorum surekli bizim gibi gun saysa bizi gerse daha mi iyi olur yada bize baski yapsa .. bence onlar bizim uzulmememiz icin boyle davraniyorlar.. sonucta diydugumuz gordugumuz ne varsa uygularken hayir demeden onlarda bizle birlikte uyguluyorlar

Yalniz degilsin canim... Benim esimde öyle. Dün gece sohbet ediyorduk, cok yiprandigimi ve bu sürecin benim icin cok zor oldugunu söyledim. Bir daha ki doktor randevumda doktora da bunu söyleyecegim dedim... Aslinda öyle cokta zor degil dedi bana Kötü niyet yok ama iste ona bu yasananlar zor gelmiyor, her ay defalarca doktora gitmedigi, o ilaclarin yan etkisini yasamadigi icin anlamiyor Belki de bu sekilde rahatlatmaya calisiyorlar bizi?
Birde dün birilerinin hamile oldugunu yada cocugu oldugunu duydukca siranin bize geldigini düsünüyorum dedi, sira coktan bize geldi de ortada bebek yok

Doktora seninle gelmesi bu stresi seninle cekmesi lazim bence .. kan vermek bile bu kadar zorken her ay o muayene igne ilac kolay mi yahu..

Aynen canim, benimde etrafimda böyle olan kimse yok bizden sonra evlenenlere bakiyorum cocuklari var hatta kocaman olmuslar bile... Allahim sen büyüksün, sabir ver bize

Tugbis naptini acaba siteyede gelmiyo biraz uzak kalicam diyip gitti ins bebegi iyidir.... artik herseyden korkar oldum.
Dün profiline internet paketinin bittigini yazmisti canim, belki ondan gelemiyordur.

Doktora seninle gelmesi bu stresi seninle cekmesi lazim bence .. kan vermek bile bu kadar zorken her ay o muayene igne ilac kolay mi yahu..
Calismadigi zamanlar geliyor zaten sag olsun, vardiyali calistigi icin her zaman uyduramiyoruz randevulari... Bir ay boyunca yasadiklarimizi yasamadan anlamazlar :)

Kaç senelik evlisin canım? Ne tür yöntemler deniyorsun?
2 bucuk yil oldu cnm klomen serophn kullandım rahim filmi cekildim çatlama ignesi vuruldum yine olmadi tup bebek yaptim ağustosta yine olmadi tutmadi üstelik doktorum tutma ihtimali cok yuksek dedigi halde kısmet işte dinleniyorum simdi cnm o arada sebepsiz infertiliteyim sorun yok yani ne bnde nede esimde

Allah yardimciniz olsun canim... Ortada bir sebep olmadigina göre vakti var demek ki...
Dualara sigin canim

Aynen cnm tum yazdiklarina katılıyorum zaten benide bu dusuncelerim rahatlatiyor. Oda panik oksa oda benim gibi uzulse hicc olmaz diyorum. Allahim ne olur isteyen herkese evlat duygusu tattir aminnn

Kotu niyetle demenis bencede cnm tamamen yapısal olarak söylemiş erkekler kadinlardan cok farkli gercekten asla bizim gibi dusunemiyorlar... onlara gore gidiyosun siran gelince giriyosun muayene ol cik ama olay bundan ibaret degil... hast hep hamileler dolu sagda hamile bayan solda hamile bayan önünde hamile bayan arkanda hamile bayan hatta bazen ordaki bir hemsire bile tesaduf hamile bi onlara bakiyorsun Allahim ne kadar guzel birde kendine o esnada ben bisey eksikmis gibi hissediyorum...... ben muayeneye girdigimde bi bayan benle girdi dogum yapacaktı onun planini yaptilar bende icerde usg odasinda bekledim cok üzüldüm sonra ne oluyor ecz ilac almaya ordada bi burukluk hissediyor insan eczacinin geçmiş olsun demesi bile bazen canimi acitiyor..... ilaclar sisirip davul gibi yapiyor gogsun ayri kasigin ayri sizliyor duygusallik hatsaffada. Erkege ne var sanki veriyorsa bi sperm veriyor gerekirsr ilacini kullaniyor. Ama tum psikolojik surec kadinda isliyor. Bunlari yasamadiklari icin anlamalari zor ama yinede yaninizdalar baski yapmıyorlar cok sukur bin şükür. .....

Olabilir canim. Bizlerde görecegiz evlatlarinizin kocaman olmus hallerini

Okuyunca bile icim daraldi ki birde biz bu seyleri yasiyoruz
Rabbim eslerimizi basimizdan eksik etmesin, onlarin destegi cok farkli... Keske bizi biraz daha anlayabilseler ama buna da sükür...

Olabilir canim. Bizlerde görecegiz evlatlarinizin kocaman olmus hallerini
Insallah canim, gün gectikce umudum tükeniyor, yorgunlugum artiyor. Zaten sulu gözlünün tekiydim, bir-iki aydir iyice aglak bir sey oldum ciktim.

Seni uzduysem ozurdilerim cnm . Iste bu bizim rutine binen duygu dunyamiz oldu . Gormezden duymazdan gelinmiyor bazi seyler . Hic bisey beni oyalamiyor artik..... Allahin gucune gitmesin zormus.... cnm bem cok kucukkende hep yeni bebeklere ozenirdim varya bebek görmeye gitmeyi cok severdimm annemle giderdik kucuk halimle buyuyunce bende anne olcam ne guzel diye sevinirdim simdi aklima geldi

Umudunu tüketme cnm elimizden geleni yapalim takdir Allahin ...

Estagfurullah gülüm seninle ilgisi yok, sanirim klomen beni asiri duygusallastiriyor her seye üzülüyorum...
Bu dünyada neyi cok istersen imtihanin olurmus, bende cocuklugumdan beri bebek delisiyim... Planlarima göre 23 yasinda ilk cocugu 25 ile de ikinci cocugu yapiyordum :) yas oldu 27 ne gelen var ne giden. Evde ki hesap carsiya uymadi :)
Rabbim bebeklerimizi nasibimize düsürsün insallah.
Umudunu tüketme cnm elimizden geleni yapalim takdir Allahin ...
Daha yolun basinda bu kadar yiprandiysak... neyse Allah'tan umut kesilmez elbette...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…