Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Haklısın kuzum gerçekten doyasıya yaşamadım hep hastahane hep korku.oysa ne yaparsak yapalım Rabbime kalmış o ol derse olur. Evde misin artık

Günaydın ebrumm.sağlıklı olsun yeter ki saadetimmm olsun ♡amin insallah Rabbim saglikla sihhatle kucağımıza almamızı nasip etsin

Ouyyy kiyamam ebrulimeee :). Rahatladiysan süper. Esim geldi canim mutluyum cok sukur :) kiz kizlar gec canlanir diye bisey yok bence :)

Biz de durumlar aynı yat dinlen diyor dün doktor heyet yazınca bana. Ama çok da yatağa bağlama kendini yemek yapmak seni yormaz diyor. Her zaman ki muhabbetler yani:)
iyiki demis sende yatalak gibi yatacaktin sanki . . Benimki biraz degisti canim yorma kendini sakin diyo darisi seninkineee

Cnm cok sukur kv ile bir sikimtim yok cok seviyorum cok iyi davraniyor anne gibi Allah razi olsun. Onlar gelince onlarin duzeni bozuluyor uzuluyorum. Cnm orda bulamadığım dr burda buldum valla olacak her yerde olur ama riskli gebelik dr ile gorusmek rahatlatti beni. Alışverişi bugun yapicaz cnm cantami hazirlayacagim dursun kosede ne olur ne olmaz .bide hic biseyim yok derdine dusmek istemiyorum . Sen basladinmi cnm. Cokta agirlasmadan almak lazim

Canim bende kan pihtilasmasi var onun icin kullanacagim ..
Seker gebelikte farkli olabiliyor bazen cikiyor bazen cikmiyor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…