Haklısın kuzum gerçekten doyasıya yaşamadım hep hastahane hep korku.oysa ne yaparsak yapalım Rabbime kalmış o ol derse olur. Evde misin artıkMasallahh cnm kocaman olmuş.
Pinkin dediği gibi gebeligin ı kendine zehir etme bizler gibi. Bende hiç yaşayamadım güzelliğini. Hep bir şey olacak korkusu.ama inan sadece korkumuzla bebeğe yaşattığımiz stresle kalıyoruz.
Ne olursa olsun bugünümüze şükürler olsun.
Sen bari bundan sonraki süreci keyifle geçir.
Aynen canımYani cnm illaki isin gucun oluyo .zeten bnm mübarek hast isim hic btmiyo
Günaydın ebrumm.sağlıklı olsun yeter ki saadetimmm olsun ♡amin insallah Rabbim saglikla sihhatle kucağımıza almamızı nasip etsinGüneşli günler kızlar
Korkma gülüm normal o, her insanda bir olmuyor. Ben 18. haftada hafif hissetmeye başladım, 20 haftaya girdik öyle tekme falan yok hala. Kız bebekler geç canlanıyormuş diyor herkes, demek ki seninde saadetin geliyor :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Elhamdülillah Rabbim var yalnız değilim, öyle bir anlık bir depresyon geçirdim gülüm. Sizleride üzdüysem hakkınızı helal edinRabbim yolumuzu birleştirdi inşallah dünyadan göç edene kadarda ayırmasın.
Pinkim ben nasıl dolmuşum öyle :) saatlerce ağladım çok iyi geldi. Bugün hamd olsun keyfim yerinde :) sen nasılsın kuzum?
Adaşım nasılsın? Seni mutsuz eden şeyler senden çok uzak olsun inşallah.
Anılaaaaaaaarrr :)))
Canım bugün ateş biraz düştü o yüzden yarınki ateşe göre test yapacağım inşallah...LeYLa_21 ablaaaaaa dört gözle bekliyoruzzz seniii haberin olaaaaa hayırlı haberlerle gel
Leyla hala neyi erteliyorsun yahu :)Canım bugün ateş biraz düştü o yüzden yarınki ateşe göre test yapacağım inşallah...
Ouyyy kiyamam ebrulimeee :). Rahatladiysan süper. Esim geldi canim mutluyum cok sukur :) kiz kizlar gec canlanir diye bisey yok bence :)Güneşli günler kızlar
Korkma gülüm normal o, her insanda bir olmuyor. Ben 18. haftada hafif hissetmeye başladım, 20 haftaya girdik öyle tekme falan yok hala. Kız bebekler geç canlanıyormuş diyor herkes, demek ki seninde saadetin geliyor :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Elhamdülillah Rabbim var yalnız değilim, öyle bir anlık bir depresyon geçirdim gülüm. Sizleride üzdüysem hakkınızı helal edinRabbim yolumuzu birleştirdi inşallah dünyadan göç edene kadarda ayırmasın.
Pinkim ben nasıl dolmuşum öyle :) saatlerce ağladım çok iyi geldi. Bugün hamd olsun keyfim yerinde :) sen nasılsın kuzum?
Adaşım nasılsın? Seni mutsuz eden şeyler senden çok uzak olsun inşallah.
Anılaaaaaaaarrr :)))
Biz de durumlar aynı yat dinlen diyor dün doktor heyet yazınca bana. Ama çok da yatağa bağlama kendini yemek yapmak seni yormaz diyor. Her zaman ki muhabbetler yani:)
Hadi bakalım ablacım hayırlı haber verirsin inşallah bize...Canım bugün ateş biraz düştü o yüzden yarınki ateşe göre test yapacağım inşallah...
Cnm cok sukur kv ile bir sikimtim yok cok seviyorum cok iyi davraniyor anne gibi Allah razi olsun. Onlar gelince onlarin duzeni bozuluyor uzuluyorum. Cnm orda bulamadığım dr burda buldum valla olacak her yerde olur ama riskli gebelik dr ile gorusmek rahatlatti beni. Alışverişi bugun yapicaz cnm cantami hazirlayacagim dursun kosede ne olur ne olmaz .bide hic biseyim yok derdine dusmek istemiyorum . Sen basladinmi cnm. Cokta agirlasmadan almak lazimBende ne zaman eve döneceksin diye soracaktım. Bence de en iyisi orada kalman. Ailen ve kv ile aranda problem yoksa kafan rahatsa kalmakine en mantıklısı. Onlar geldiğinde daha zor oluyor.
Hem ne kadar kötüyü düşünmemeye çalışsakta dediğin gibi büyük şehrin imkanları daha fazla.
Bu arada alışverişe başladın mı.
Evet cnm oyle oluyo heleki haftasonu havalar guzelse insanlar disarda sen evde yat yat dur insan darlaniyor .Aynen canımbide evde çok yatınca bunalıma giriym
Leyla ablanin bi puf noktasi var test yap demiceksin :)). Diyince yapmiyo inat kariLeyla hala neyi erteliyorsun yahu :)
Korkunun ecele faydası yok yap gitsin şu testi artık :)
Amin gülüm ♥ inşallah desteğiniz için teşekkür ederim ebrucum. Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin canım inşallah...Hadi bakalım ablacım hayırlı haber verirsin inşallah bize...
Leyla ablanin bi puf noktasi var test yap demiceksin :)). Diyince yapmiyo inat kariyaparsa soyler
Leyla hala neyi erteliyorsun yahu :)
Korkunun ecele faydası yok yap gitsin şu testi artık :)
Sevirsirken hic tirsmiyosun amaçözmüşsün olayı seni huysuz karı
Canim bende kan pihtilasmasi var onun icin kullanacagim ..Geçti gitti kuzum güzel günler bizi beklerrrr... Çok şükür varsa hakkım hepinize helal olsun sizlerinki de bana olur inşallah..
Ben de sabah sabah kalktım öle yatakta bir sağa bir sola instagramda dolaşıyordum bir de kızlar dün bahsettiğiniz hesaba baktım bir kaç hesaba daha baktım ayrılamadım resmen yaa çok çok güzel şeyler var...
Al_pi kaçırdıysa canım kusura bakma niçin 9 ay iğne kullanacaksın ben bilmiyodum.
Bir de aklıma geldi ben şimdiden şeker ilacı kullanıyorum acaba hamilelik olursa inşallah o zaman nasıl olcak kullanmaya devam mı hapı yoksa insülin mi
Yok anam yok sana laf yetişmez ne çenebaz karısın sen ya..Sevirsirken hic tirsmiyosun ama
Sabır taşı olsa çatlar yavLeyla ablanin bi puf noktasi var test yap demiceksin :)). Diyince yapmiyo inat kariyaparsa soyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?