Alpi bnm sekerim git gide yükseliyorCanim bende kan pihtilasmasi var onun icin kullanacagim ..
Seker gebelikte farkli olabiliyor bazen cikiyor bazen cikmiyor yani..
Catlamiyo baksanaSabır taşı olsa çatlar yav
Yok anam yok sana laf yetişmez ne çenebaz karısın sen ya..
Yukseliyor mu niye yaa insulun dusurmesi lazim :-/Alpi bnm sekerim git gide yükseliyorkahvaltida haslanmis yumurta domates salatalik 5tane zeytin kibrit kutusu kadar beyaz peynir bir bardak sut ictim
Bende anlamadim cnm bi kac gun takip edip giderim olmazsa . Buyuk kibrit kutusunu baz aliyorumYukseliyor mu niye yaa insulun dusurmesi lazim :-/
Hahah diyete bak sen kibrit kutusuda az degil oyle dusun :)))
Dogurunca bitecek gidecek insallah pinkim
Allah allah senin seker kuduruk ciktiBende anlamadim cnm bi kac gun takip edip giderim olmazsa . Buyuk kibrit kutusunu baz aliyorum
Amin abla hepimize inşallahh....Amin gülüm ♥ inşallah desteğiniz için teşekkür ederim ebrucum. Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin canım inşallah...
Hmmm anladım canım geçmiş olsun ben de çok korkuyordum ailemde bir çok emboli öyküsü var bu doktorumda şüphelenmişti nolur nolmaz diye faktör testlerinde sorun çıkmamıştı...Canim bende kan pihtilasmasi var onun icin kullanacagim ..
Seker gebelikte farkli olabiliyor bazen cikiyor bazen cikmiyor yani..
Uzuldun mu sen bakiyim gel Pink eohh burda genel amlamda herkes birbirini Seviyo cnm sen üzülme topigide ölü saatte girme sohbet ederizz .
Güneşli günler kızlar
Korkma gülüm normal o, her insanda bir olmuyor. Ben 18. haftada hafif hissetmeye başladım, 20 haftaya girdik öyle tekme falan yok hala. Kız bebekler geç canlanıyormuş diyor herkes, demek ki seninde saadetin geliyor :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Elhamdülillah Rabbim var yalnız değilim, öyle bir anlık bir depresyon geçirdim gülüm. Sizleride üzdüysem hakkınızı helal edinRabbim yolumuzu birleştirdi inşallah dünyadan göç edene kadarda ayırmasın.
Pinkim ben nasıl dolmuşum öyle :) saatlerce ağladım çok iyi geldi. Bugün hamd olsun keyfim yerinde :) sen nasılsın kuzum?
Adaşım nasılsın? Seni mutsuz eden şeyler senden çok uzak olsun inşallah.
Anılaaaaaaaarrr :)))
Ben burdayımmmmDogru diyosun kuzuuumm yine geldim bakalim kimler var
Amiiiin kuzum benim amin insallah herseye gülüp gecmeye calistikca anlamadan icine atiyo insan, e bazen de patliyo iste..sen iyisin mi adaşımm halin keyfin iyi demi :)
Ben burdayımmmm
İyiyim canım çok şükür oturuyorum evde öylece acaba bugün napsam diye düşünüyorum kaç gündür evdeyim canım sıkıldı birazNapiyon canim beniiim iyimisiin iyiki burdasin yasasın
İyiyim canım çok şükür oturuyorum evde öylece acaba bugün napsam diye düşünüyorum kaç gündür evdeyim canım sıkıldı biraz
Sen nasılsın canım
Sende mi ben de perşembe günü belimi incittim en son balkonu yıkarkenBen de oylee bi yere ciktigim yok yaz temizligine gristim iyiki bi temizlik yaptum boynum tutuldi iki gundur cok fenaa.. suan daha kahvalti bile etmediim tv basindayim :)
Geçti gitti kuzum güzel günler bizi beklerrrr... Çok şükür varsa hakkım hepinize helal olsun sizlerinki de bana olur inşallah..
Ben de sabah sabah kalktım öle yatakta bir sağa bir sola instagramda dolaşıyordum bir de kızlar dün bahsettiğiniz hesaba baktım bir kaç hesaba daha baktım ayrılamadım resmen yaa çok çok güzel şeyler var...
Al_pi kaçırdıysa canım kusura bakma niçin 9 ay iğne kullanacaksın ben bilmiyodum.
Bir de aklıma geldi ben şimdiden şeker ilacı kullanıyorum acaba hamilelik olursa inşallah o zaman nasıl olcak kullanmaya devam mı hapı yoksa insülin mi
Amin inşallah gülüm herşeyden önce sağlıkGünaydın ebrumm.sağlıklı olsun yeter ki saadetimmm olsun ♡amin insallah Rabbim saglikla sihhatle kucağımıza almamızı nasip etsin
Gözün aydın gülüm, ayrılıklar yakında bitecekOuyyy kiyamam ebrulimeee :). Rahatladiysan süper. Esim geldi canim mutluyum cok sukur :) kiz kizlar gec canlanir diye bisey yok bence :)
Atma içine gülüm, canını sıkan ne anlat bizeDogru diyosun kuzuuumm yine geldim bakalim kimler var
Amiiiin kuzum benim amin insallah herseye gülüp gecmeye calistikca anlamadan icine atiyo insan, e bazen de patliyo iste..sen iyisin mi adaşımm halin keyfin iyi demi :)
Kızlar teste gerek kalmadı.az önce kırmızılar teşrif etti.hayırlısı hakkımızda inşallah....
Sende mi ben de perşembe günü belimi incittim en son balkonu yıkarkengeçmiş olsun canım. Ben de biraz düzelince sıkıldığımı farkettim en son salı günü okuldan eve geldim bir daha dışarı çıkmadım o yüzden çıkayım dedim de eşim yan çizdi hevesin kaçtııı
Kuzummm oyle anlatilcak belli bisey yokki ben en ufak biseyi icine atan kafasina takan biriyim demekki birikiyo anlamadan icimi darlatiyo
Amin inşallah gülüm herşeyden önce sağlık
Gözün aydın gülüm, ayrılıklar yakında bitecek
Sen ilk hissetiğinde kaçıncı haftandaydın? Benim eltimin oğlu olacak Allah nasip ederse o benden çok çok önce hissetti, erkekler daha çabuk canlanır deyince herkes bende inandım
Atma içine gülüm, canını sıkan ne anlat bizeşükür gülüm iyiyim sağolasın
Günaydın kızlar paketimi yeniledim başka tarifeye geçtim interneti yukselttim inşallah herkes iyidir.
Dikkatli ol canım valla boyun bel şakaya gelmiyor maalesef kiAblacim Rabbimden hayirlisi o ol demeden yaprak kipirdamaz hepimiz biliyoruz. RABBIM hayirli zamanda nasip etsin insallah..
Evet hamaratligim tuttu anlamadim boynum nasi geldi bu hale
Kuzummm oyle anlatilcak belli bisey yokki ben en ufak biseyi icine atan kafasina takan biriyim demekki birikiyo anlamadan icimi darlatiyobugun iyiyim dunki gibi degilim en azindan cok sukur Rabbime
hayirli olsun paketin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?