Leylacım vardır bunda da bir hayır üzülmeKızlar teste gerek kalmadı.az önce kırmızılar teşrif etti.hayırlısı hakkımızda inşallah....
Hayırlısı olsun canım.Kızlar teste gerek kalmadı.az önce kırmızılar teşrif etti.hayırlısı hakkımızda inşallah....
Vardır bunda da bir hayır abla. Henüz zamanı gelmemiş.Kızlar teste gerek kalmadı.az önce kırmızılar teşrif etti.hayırlısı hakkımızda inşallah....
Gülüm günlük tutsana, her gün canını sıkan küçük bir şey bile olsa yazarsın böylelikle de içine atmamış olursun, rahatlatır seni. Hep iyi ol inşallahAblacim Rabbimden hayirlisi o ol demeden yaprak kipirdamaz hepimiz biliyoruz. RABBIM hayirli zamanda nasip etsin insallah..
Evet hamaratligim tuttu anlamadim boynum nasi geldi bu hale
Kuzummm oyle anlatilcak belli bisey yokki ben en ufak biseyi icine atan kafasina takan biriyim demekki birikiyo anlamadan icimi darlatiyobugun iyiyim dunki gibi degilim en azindan cok sukur Rabbime
hayirli olsun paketin canım
Dikkatli ol canım valla boyun bel şakaya gelmiyor maalesef ki
LeYLa_21 hayırlısı olsun abla vardır bunda da bir hayır vakti değil demek ki
Vardır bunda da bir hayır abla. Henüz zamanı gelmemiş.
Gülüm günlük tutsana, her gün canını sıkan küçük bir şey bile olsa yazarsın böylelikle de içine atmamış olursun, rahatlatır seni. Hep iyi ol inşallah
İstersen denize at ister ateşe, yeter ki içine atma :)Amin kuzum hep iyi olalim insallah gunluk iyi fikirmis evet denemekte vayda var bitince de at denize gitsin
İstersen denize at ister ateşe, yeter ki içine atma :)
Hakkında hayırlısı abla kendiliğinden gelir bebisin tedavisiz insaAllah üzülmek yok..Kızlar teste gerek kalmadı.az önce kırmızılar teşrif etti.hayırlısı hakkımızda inşallah....
Aynı duygular aynı istekler..Yazsam da yazmasamda icimde kalanlar kaliyo be gülüp..
Tek hayalim anne olabilmek tüm gereksiz insanlari hayatımdan silip cocuklarıma odaklansam onlarla vakit gecirsem Rabbim nasip eder insallah en hayırli zamanda saglikli sıhatli hayırlı evlatlar hepimize :)
Rabbim hayalini tez vakitte gerçekleştirsin inşallah gülüm, öyle güzel evlatların olsun ki, her daim yanında olan. Onlara gözün kapalı sırtını dayanabileceğin ve başka kimseye ihtiyaç hissettirmeyecek evlatlar. Hayırlısıyla güzel haberlerinizi alalım, dileklerim tüm dua kardeşlerim içinYazsam da yazmasamda icimde kalanlar kaliyo be gülüp..
Tek hayalim anne olabilmek tüm gereksiz insanlari hayatımdan silip cocuklarıma odaklansam onlarla vakit gecirsem Rabbim nasip eder insallah en hayırli zamanda saglikli sıhatli hayırlı evlatlar hepimize :)
Aynı duygular aynı istekler..
Rabbim herşeyin hayırlısini versin bizlere insaAllah :)
Rabbim hayalini tez vakitte gerçekleştirsin inşallah gülüm, öyle güzel evlatların olsun ki, her daim yanında olan. Onlara gözün kapalı sırtını dayanabileceğin ve başka kimseye ihtiyaç hissettirmeyecek evlatlar. Hayırlısıyla güzel haberlerinizi alalım, dileklerim tüm dua kardeşlerim için
Rabbim gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini kurdurtmazmış gülüm, sen umudunu kaybetme en hayırlı zamanda gelecek kınalı kuzunAmiiin amin canim benim.en guzelini en hayirlisini nasip etsin Rabbim..
Amin kuzum amiin bitanem.. bazen diyorum sadece hayal olarak kalacak da ondan mi cok istiyorum acaba ondan mi surekli ruyalarima giriyotabikide isyan felan kesinlikle degil su soyledigim inancim tam Rabbime en hayirli zamanda verecek Allahim kimin yureginde ne yangin varsa sondursun hayirlisiyla dualarimizi kabul etsin kurban oldugum
Hayırlı olsun adaşım, sen sayfana artık bende bir anneyim yazdığın gün bir sürü insana umut olacaksınKızlarrr ben bugün bir işlere kalkıştım.. Yeni bir instagram hesabı açtım bebek sahibi olma yolunda paylaşımlarda bulunmak için isterseniz takip edebilirsiniz mor bir hikaye sayfanın adı içimi döktüm biraz
Allah allah senin seker kuduruk cikti
Insallah duzene girer ya bi rahat yuzu gormedin yahu sen ikincide cok rahat bi gebelik gecireceksin bak gor ilkler boyle oluyor :)
İnşallah canım... O günler de gelecek umarım...Rabbim gerçekleştirmeyeceği şeyin hayalini kurdurtmazmış gülüm, sen umudunu kaybetme en hayırlı zamanda gelecek kınalı kuzun
Hayırlı olsun adaşım, sen sayfana artık bende bir anneyim yazdığın gün bir sürü insana umut olacaksın
Seyirmeleri sayarsak 12 cnm ama 16 17 de tek tuk hissetmeye baslamistim
Amin inşallah gülüm herşeyden önce sağlık
Gözün aydın gülüm, ayrılıklar yakında bitecek
Sen ilk hissetiğinde kaçıncı haftandaydın? Benim eltimin oğlu olacak Allah nasip ederse o benden çok çok önce hissetti, erkekler daha çabuk canlanır deyince herkes bende inandım
Atma içine gülüm, canını sıkan ne anlat bizeşükür gülüm iyiyim sağolasın
Senmi getirdin bu guzelleri :)) bendede var şaşırdımKızlar bakın neler gelmiş
Yönetime sevgilerimi iletiyorum sıkılmıstık yenilik iyi olduKızlar bakın neler gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?