Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

SANA KATILIYORUM CNM BU DÜNYADA NEYİ ÇOK İSTERSEN SENİN İMTİHANIN OLUYOR.BENİMDE KIRMIZILAR GELDİ

SANA KATILIYORUM CNM BU DÜNYADA NEYİ ÇOK İSTERSEN SENİN İMTİHANIN OLUYOR.BENİMDE KIRMIZILAR GELDİ
Artik duygularda karisti sevinecegimize uzulup uzulecegimize sevinir olduk.. iki gun leke gelince kanama olsa diye dua ettim onun gelmemesi benim planlari bir iki ay ertelrmesi olacakti cunku.. sendede ayni seyler rabbim hayirlisiyla bizlerede nasip etsin anneligi.. yalanci belirtiler gercek olsun duygularimizla oynamasin artik..

Bu aralar topikte cogu kisinin modu düşük. Eskiden guzel Sohbetler eder gulerdik
Kirmizi karti goren hemen duzelemiyor ki canim .. ben cok umutla baslamistim halbuki bu ayi dort gozle bekledim .. ama ara verince bu ay dustu modumda. Bir ay daha gec baslayacagim tedaviye belki bir ay az gorecegim cocugumu.. hep boyle bakiyorum artik yas ilerledikce hayata.. bizi oyalayip yolumuzu uzatiyorsa doktorlar !! Hakkimi helal etmiyorum onlarada ..

Rabbim daha fazla ümitlenmeni istemedi, adet oldun bunda da vardir bir hayir...
Aslinda adet oldugumuza bile sükretmemiz gerekiyor

VUCUDUM BİLE BENLE DALGA GEÇİYOR HİÇ BELİRTİ YAŞAMASAM BEKLENTİM OLMAZDI BÖLE YERLEŞME LEKESİNE KADAR BELİRTİ YAŞADIM ÇOK ÜZERİNE GİDİYORUZ HERALDE ÇOK YIPRANDIK HARAP ETTİK HEPİMİZ KENDİMİZİ:

Bencede kafamizi baska seylerle mesgul etmemiz lazim.

Evdeki hesap hic bi zaman carsiya uymaz cnm . Gelecek insallah pespese olur belkide ikiz

Hadi cnm ya ben hala senin durumuna hala inanamıyorum o kadar belirti Dediğin gibi şaşılacak şey
AYNEN ÖLE CNM BU AY OLMADIYSA KENDİLİĞİNDEN ÇOK ZOR BENİM HAMİLE KALMAM BEN ARTIK PES ETTİM.YILBAŞINDA ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPMIŞ OLMAK ADINA TÜPBEBEK DENEYECEĞİM.KISMET ARTIK AMA ŞİMDİDEN UMUDUM YOK:

Öyle Düşünme cnm benim pes etmek yok tamam üzerine gitme ovulasyon takibi yapma gün sayma hatta adet tarihini de not alma ister birlikte ol ister olma akışına bırak ama öyle Düşünme umudunu yitirme

Dogru diyorsun canim. Kirmizi kartin etkisinden kurtulmak kolay olmuyor.benim regl henuz bitmedi icimden hic bir sey yapmak gelmiyor kocaman bosluktayim. Oyle dr lara bende hakkimi helal etmiyirum kolay degil bu ay olmayinca 2 uc gun beklemiyorsun yeni umut icin 28-30gun ve yine kirmizi yine kirmizi. Allah iyi dr larla karsilastirsin bizi

Canim yaaa uzulme bak yalniz degilsin su topikte bile kac kisiyiz..... bu kotu gunlerde gececek Allahin izni ile

Eki Görüntüle 1662124
Ohooo umudun yoksa niye yapiyorsun.. en kötüsü umutsuzluk öyle şey olurmu sen umut edeceksin isteyeceksin olacak diyeceksin ki gelsin bebisler.. Olmamasi icin hic bir nedenimiz yok sadece zamani var rabbim hayirli zamanda verecek.. sen dua et umut et sabret gelecek olan gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…