- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
SANA KATILIYORUM CNM BU DÜNYADA NEYİ ÇOK İSTERSEN SENİN İMTİHANIN OLUYOR.BENİMDE KIRMIZILAR GELDİEstagfurullah gülüm seninle ilgisi yok, sanirim klomen beni asiri duygusallastiriyor her seye üzülüyorum...
Bu dünyada neyi cok istersen imtihanin olurmus, bende cocuklugumdan beri bebek delisiyim... Planlarima göre 23 yasinda ilk cocugu 25 ile de ikinci cocugu yapiyordum :) yas oldu 27 ne gelen var ne giden. Evde ki hesap carsiya uymadi :)
Rabbim bebeklerimizi nasibimize düsürsün insallah.
Daha yolun basinda bu kadar yiprandiysak... neyse Allah'tan umut kesilmez elbette...
Artik duygularda karisti sevinecegimize uzulup uzulecegimize sevinir olduk.. iki gun leke gelince kanama olsa diye dua ettim onun gelmemesi benim planlari bir iki ay ertelrmesi olacakti cunku.. sendede ayni seyler rabbim hayirlisiyla bizlerede nasip etsin anneligi.. yalanci belirtiler gercek olsun duygularimizla oynamasin artik..SANA KATILIYORUM CNM BU DÜNYADA NEYİ ÇOK İSTERSEN SENİN İMTİHANIN OLUYOR.BENİMDE KIRMIZILAR GELDİ
Kirmizi karti goren hemen duzelemiyor ki canim .. ben cok umutla baslamistim halbuki bu ayi dort gozle bekledim .. ama ara verince bu ay dustu modumda. Bir ay daha gec baslayacagim tedaviye belki bir ay az gorecegim cocugumu.. hep boyle bakiyorum artik yas ilerledikce hayata.. bizi oyalayip yolumuzu uzatiyorsa doktorlar !! Hakkimi helal etmiyorum onlarada ..Bu aralar topikte cogu kisinin modu düşük.Eskiden guzel Sohbetler eder gulerdik
Rabbim daha fazla ümitlenmeni istemedi, adet oldun bunda da vardir bir hayir...SANA KATILIYORUM CNM BU DÜNYADA NEYİ ÇOK İSTERSEN SENİN İMTİHANIN OLUYOR.BENİMDE KIRMIZILAR GELDİ
VUCUDUM BİLE BENLE DALGA GEÇİYOR HİÇ BELİRTİ YAŞAMASAM BEKLENTİM OLMAZDI BÖLE YERLEŞME LEKESİNE KADAR BELİRTİ YAŞADIM ÇOK ÜZERİNE GİDİYORUZ HERALDE ÇOK YIPRANDIK HARAP ETTİK HEPİMİZ KENDİMİZİ:Artik duygularda karisti sevinecegimize uzulup uzulecegimize sevinir olduk.. iki gun leke gelince kanama olsa diye dua ettim onun gelmemesi benim planlari bir iki ay ertelrmesi olacakti cunku.. sendede ayni seyler rabbim hayirlisiyla bizlerede nasip etsin anneligi.. yalanci belirtiler gercek olsun duygularimizla oynamasin artik..
Bencede kafamizi baska seylerle mesgul etmemiz lazim.VUCUDUM BİLE BENLE DALGA GEÇİYOR HİÇ BELİRTİ YAŞAMASAM BEKLENTİM OLMAZDI BÖLE YERLEŞME LEKESİNE KADAR BELİRTİ YAŞADIM ÇOK ÜZERİNE GİDİYORUZ HERALDE ÇOK YIPRANDIK HARAP ETTİK HEPİMİZ KENDİMİZİ:
ÖYLE CNMM ÖYLE HORMONLARIM BOZULDUĞNDA ADETİMİ BİLE DÖRT GÖZLE BEKLİYORDUM...Rabbim daha fazla ümitlenmeni istemedi, adet oldun bunda da vardir bir hayir...
Aslinda adet oldugumuza bile sükretmemiz gerekiyor
Hadi cnm ya ben hala senin durumuna hala inanamıyorumSANA KATILIYORUM CNM BU DÜNYADA NEYİ ÇOK İSTERSEN SENİN İMTİHANIN OLUYOR.BENİMDE KIRMIZILAR GELDİ
Estagfurullah gülüm seninle ilgisi yok, sanirim klomen beni asiri duygusallastiriyor her seye üzülüyorum...
Bu dünyada neyi cok istersen imtihanin olurmus, bende cocuklugumdan beri bebek delisiyim... Planlarima göre 23 yasinda ilk cocugu 25 ile de ikinci cocugu yapiyordum :) yas oldu 27 ne gelen var ne giden. Evde ki hesap carsiya uymadi :)
Rabbim bebeklerimizi nasibimize düsürsün insallah.
Daha yolun basinda bu kadar yiprandiysak... neyse Allah'tan umut kesilmez elbette...
AYNEN ÖLE CNM BU AY OLMADIYSA KENDİLİĞİNDEN ÇOK ZOR BENİM HAMİLE KALMAM BEN ARTIK PES ETTİM.YILBAŞINDA ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPMIŞ OLMAK ADINA TÜPBEBEK DENEYECEĞİM.KISMET ARTIK AMA ŞİMDİDEN UMUDUM YOKHadi cnm ya ben hala senin durumuna hala inanamıyorumo kadar belirti Dediğin gibi şaşılacak şey
Olur mu olur canim, belki Rabbim sabrimizi ikiz bebekle mükafatlandirir. Hakkimizda hayirlisi olsunEvdeki hesap hic bi zaman carsiya uymaz cnm . Gelecek insallah pespese olur belkide ikiz
Öyle Düşünme cnm benim pes etmek yok tamam üzerine gitme ovulasyon takibi yapma gün sayma hatta adet tarihini de not alma ister birlikte ol ister olma akışına bırak ama öyle Düşünme umudunu yitirmeAYNEN ÖLE CNM BU AY OLMADIYSA KENDİLİĞİNDEN ÇOK ZOR BENİM HAMİLE KALMAM BEN ARTIK PES ETTİM.YILBAŞINDA ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPMIŞ OLMAK ADINA TÜPBEBEK DENEYECEĞİM.KISMET ARTIK AMA ŞİMDİDEN UMUDUM YOK:
Dogru diyorsun canim. Kirmizi kartin etkisinden kurtulmak kolay olmuyor.benim regl henuz bitmedi icimden hic bir sey yapmak gelmiyorKirmizi karti goren hemen duzelemiyor ki canim .. ben cok umutla baslamistim halbuki bu ayi dort gozle bekledim .. ama ara verince bu ay dustu modumda. Bir ay daha gec baslayacagim tedaviye belki bir ay az gorecegim cocugumu.. hep boyle bakiyorum artik yas ilerledikce hayata.. bizi oyalayip yolumuzu uzatiyorsa doktorlar !! Hakkimi helal etmiyorum onlarada ..
Evet ama ben iki bebekten korkarimOlur mu olur canim, belki Rabbim sabrimizi ikiz bebekle mükafatlandirir. Hakkimizda hayirlisi olsun
Canim yaaa uzulme bak yalniz degilsin su topikte bile kac kisiyiz..... bu kotu gunlerde gececek Allahin izni ileVUCUDUM BİLE BENLE DALGA GEÇİYOR HİÇ BELİRTİ YAŞAMASAM BEKLENTİM OLMAZDI BÖLE YERLEŞME LEKESİNE KADAR BELİRTİ YAŞADIM ÇOK ÜZERİNE GİDİYORUZ HERALDE ÇOK YIPRANDIK HARAP ETTİK HEPİMİZ KENDİMİZİ:
Allah gönlümüze göre versinEvet ama ben iki bebekten korkarim. Ayyy ama cokta guzel biri kiz biri erkek olsa
AmiiiinnnAllah gönlümüze göre versin
Isteyene tek ♥ isteyen ♥♥ cift
Ohooo umudun yoksa niye yapiyorsun.. en kötüsü umutsuzluk öyle şey olurmu sen umut edeceksin isteyeceksin olacak diyeceksin ki gelsin bebisler.. Olmamasi icin hic bir nedenimiz yok sadece zamani var rabbim hayirli zamanda verecek.. sen dua et umut et sabret gelecek olan gelecek..AYNEN ÖLE CNM BU AY OLMADIYSA KENDİLİĞİNDEN ÇOK ZOR BENİM HAMİLE KALMAM BEN ARTIK PES ETTİM.YILBAŞINDA ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPMIŞ OLMAK ADINA TÜPBEBEK DENEYECEĞİM.KISMET ARTIK AMA ŞİMDİDEN UMUDUM YOK:
İNŞALLAH GEÇER CNMM BENİM HİÇ GÜCÜM KALMADI İNAN ARTIKCanim yaaa uzulme bak yalniz degilsin su topikte bile kac kisiyiz..... bu kotu gunlerde gececek Allahin izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?