Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

O ya şöyleyseler hiç bitmiyor canım hepimizde.. Sıkma kendini vardır bir vakti mutlaka. Bu arada folik yerine decavit kullan gebelik öncesi onu veriyorlar sonra folik

Yakınına Allah kolaylık, şifa versin canım ya üzüldüm çok

O ya şöyleyseler hiç bitmiyor canım hepimizde.. Sıkma kendini vardır bir vakti mutlaka. Bu arada folik yerine decavit kullan gebelik öncesi onu veriyorlar sonra folik

Bi yan etkisi varmi acaba kuzum bunu herkese vermiyo olabilirler ama ? Bilgim olmadigindan soruyorum yanlis anlama sakin kuzucum

Aynen canım bakalım hayırlısı hakkımızda, ben de Mayıs ayının gelmesini hiç istemiyodum..
Oğlum vaktinde doğsaydı bu ay doğacaktı...,
Hep kendime bir şeyler çıkarıyorum yoksa çok kötü oluyorum,
ağlıyorum hep...
Yakınına Allah kolaylık, şifa versin canım ya üzüldüm çok

Sağolasın canım amin inşallah..
Sen nasıl oldun belin ağrıyo mu?

Canım benim gittiğim devlet hastanesinde yoktu başka yerde var mı bilmiyorum. Ben özelde cektirdim bakırköy radyotamda
Adet bittikten 3gun içinde cekilmen gerekiyor ilişki falan olmadan çok kısa sürüyor zaten..

Ağrıyor canım maalesef iğneler bugün de bitiyor nasıl olacak bilmiyorum. Annem ve babam geldiler İzmir den biraz teselli oldu benim için de...

Ağrıyor canım maalesef iğneler bugün de bitiyor nasıl olacak bilmiyorum. Annem ve babam geldiler İzmir den biraz teselli oldu benim için de...

Gözünaydın canım,
anneler gününde annen yanında ne güzel..

=)

erkek arkadaşımla sürtünerek zevk alıyorduk oda göğüslerime boşaldı. boşalırken altımda iç çamaşırı vardı. ve şuanda adetim geçikti 2 gündür olamıyorum belirtisi de yok yani belki bu aralar başım çok ağrıyor diye çok sık ağrı kesici içtim ondan olabilir mi geçikme ?(sular olmadığı için duş alamadım ama göğüslerini kuru bezle sildik) birde iç çamaşırı varken biraz kendini kaybedip vajenime doğru bacaklarım hafif aralıken zorladı biraz canım yandı. sonra işimiz bittikten sonra baktığımda akıntı ile çok az kan geldi bakiteliğim bozulmuşmuduR? lütfen bana yardım esin

İyiyiz canım sen nasılsın, hayıt çayına başlıycam ben de. .

Oh oh şifa olsun enyacığım. Ben yanlış hatırlamıyorsam adaçayı da katmıştım bir iki kere.
O zaman daha iyiydi tadı.
Ben de işe başladım pazar günü, dün de nöbetçiydim.
Yoruldum ya baya, eski yerimden daha yorucu geldi valla burası.

Kızlar hsgden korkmayın hiç.
Ben ilaç almadan çekildim, valla işlem esnasında değil de akşam daha çok ağrım oldu.
Sonra ağrı kesici aldım geçti gitti.
Korkuyorsanız hafif bi sedasyon yaparlar hiçbir şey anlamazsınız.

Kuzum sakın dusunmemeye calis aklını dagıt surekli ben de saglikli gebelik gecirseydim temmuzda olacakti ama dusunursek kafayi yeriz be bitanemm ((

Canım benim gittiğim devlet hastanesinde yoktu başka yerde var mı bilmiyorum. Ben özelde cektirdim bakırköy radyotamda
Adet bittikten 3gun içinde cekilmen gerekiyor ilişki falan olmadan çok kısa sürüyor zaten..

Anladim kuzum cok sagol bakalim zaman ne gostericek...
Bildiğim kadarıyla yok canım multivitamin gebelikten önce eksik vitaminleri tamamlaması açısından veriliyor
Tamam kuzucum bu da dursun aklimin bi kosesinde cok sagol..

Bi de su ustlerde biri bisey yazmis kimse gormedi sanirim utanmasam ana avrat kufur edesim geldi lanet olsun boyle insanliga yaaa yaziklar olsun...

Ay ben gördüm de görmemezlikten geldim, sinirlerim bozuluyor görünce böylelerini.

Ne demek canım... Planlı gebeliklerde veriyor doktorlar öncesinde...
Ben gördüm de o yazıyı görmemezlikten gelmek istedim...

Gordum ama cvo yazacak kadar vaktimi harcamak istemedim guldüm geçtim

Ne demek canım... Planlı gebeliklerde veriyor doktorlar öncesinde...
Ben gördüm de o yazıyı görmemezlikten gelmek istedim...

Gordum ama cvo yazacak kadar vaktimi harcamak istemedim guldüm geçtim

Ben bu ara cok goruyodum topiklare bakinirken boyle sapkinliklar daa bu topikte yeri yok sinirlerime hakim olamadim burasi dualarla göz yaslariyla kuruldu ... Haksizmiym kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…