O ya şöyleyseler hiç bitmiyor canım hepimizde.. Sıkma kendini vardır bir vakti mutlaka. Bu arada folik yerine decavit kullan gebelik öncesi onu veriyorlar sonra folikEvet oyle kuzum bende pek cesaret edemiyorum hersey gayet saglikli cunku.. kimyasal gebelik de gecirdim bi sekilde gebe kalabiliyorum demekki diye dusunuyorum.. aslinda inancim tam zamani degil demekki henuz diyorum ama aklimdan ya.. ? ya .. ?
Bu ya' lar hic gitmiyo acabalar hic gitmiyo.. bilmiyorum..inofolic kullandigim zaman gecirdim bu kimyasali.. acaba diyorum ondan mi alsam da icsem yine.. ne biliyim insanin aklina her turlu sey geliyo... folik asit icmenin bi zarari olur mu ki acaba gebe degilken.. vucudu gebelige hazirliyo diye biliyorum aslinda ama..
Yakınına Allah kolaylık, şifa versin canım ya üzüldüm çokStres yapma güzelim, rahim filmi ben de çekilmedim..
Ama düşünüyorum, acısız rahim filmi varmış ondan..
Ben bir kere gebe kaldığım için tüplerde sıkıntı yok diye
rahim filmi istemedi doktor, ama benim de aklımda dediğim gibi..
Dün bir yakınımın haberini aldım,
rahim ağzı kanseri teşhis edilmiş,
aradım geçmiş olsun dedim,
sağlık ocağındaki testlerde çıkmış..
Araştırma hastanesine gidicekmiş..
Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin..
En önemlisi her zaman diyorum sağlık!
O ya şöyleyseler hiç bitmiyor canım hepimizde.. Sıkma kendini vardır bir vakti mutlaka. Bu arada folik yerine decavit kullan gebelik öncesi onu veriyorlar sonra folik
Haklisin kuzum.. tohum seklinde satiliyo aktarda.. ben alirken bu sefer ögütüp almayi dusunuyorum.cnku cok sert ezilmiyo evde.. sorup ogrenmek.lazim gerci ama cayini demlemek.icmek zor olmuyo hatta suyu da varmis o da zararsiz.. esin alcaksa aktar bilgi verir zaten ona da.. haklisin hap hep bi soru isareti
Yakınına Allah kolaylık, şifa versin canım ya üzüldüm çok
İyiyim alpim yaa bildiğin gibi evdeyizzz koca bekliyoruz bizdeHosbuldumYok canim daha var gitmesine .. Sen nasilsin ne var ne yok :)
Canım benim gittiğim devlet hastanesinde yoktu başka yerde var mı bilmiyorum. Ben özelde cektirdim bakırköy radyotamdaKuzum ben ilac felan kullanmiyorum zaten suan hatta doktora da gitmiyorum bi sorun yok soylemleri yuzunden bekleme modundayim kimyasal gebeligim de 4 5 ay olacak kimyasal gebeligimi tamamen atlatali ve son 2 aydir duzene girdi zaten vucudum o yuzden cok da acele etmek istemiyorum doktorlar da cok ilgili alakali degiller zaten mahvediyolar insani daha beter.. ama biraz daha bekleyip sonrasinda film cektirmeyi kendim dusundum bakalim gidicem bi ara bi doktora artik ne zamana tak derse canima..
Bu arada bu rahim filmi olağan bi günde cekiliyomu ki ? Ne asamalardan geciyosun cekilirken.. ve devlet hastanelerinde cekilebilen bisey mi ben hic bilmiyorum da bunu
Bildiğim kadarıyla yok canım multivitamin gebelikten önce eksik vitaminleri tamamlaması açısından veriliyorBi yan etkisi varmi acaba kuzum bunu herkese vermiyo olabilirler ama ? Bilgim olmadigindan soruyorum yanlis anlama sakin kuzucum
Ağrıyor canım maalesef iğneler bugün de bitiyor nasıl olacak bilmiyorum. Annem ve babam geldiler İzmir den biraz teselli oldu benim için de...
Aynen canım bakalım hayırlısı hakkımızda, ben de Mayıs ayının gelmesini hiç istemiyodum..
Oğlum vaktinde doğsaydı bu ay doğacaktı...,
Hep kendime bir şeyler çıkarıyorum yoksa çok kötü oluyorum,
ağlıyorum hep...
Sağolasın canım amin inşallah..
Sen nasıl oldun belin ağrıyo mu?
Ağrıyor canım maalesef iğneler bugün de bitiyor nasıl olacak bilmiyorum. Annem ve babam geldiler İzmir den biraz teselli oldu benim için de...
Evet canım iyi oldu benim için 8 yıl sonra ilk kez anneler günün de birlikteyiz...Gözünaydın canım,
anneler gününde annen yanında ne güzel..
=)
Maşallah canım. .Evet canım iyi oldu benim için 8 yıl sonra ilk kez anneler günün de birlikteyiz...
İyiyiz canım sen nasılsın, hayıt çayına başlıycam ben de. .
Aynen canım bakalım hayırlısı hakkımızda, ben de Mayıs ayının gelmesini hiç istemiyodum..
Oğlum vaktinde doğsaydı bu ay doğacaktı...,
Hep kendime bir şeyler çıkarıyorum yoksa çok kötü oluyorum,
ağlıyorum hep...
Sağolasın canım amin inşallah..
Sen nasıl oldun belin ağrıyo mu?
Canım benim gittiğim devlet hastanesinde yoktu başka yerde var mı bilmiyorum. Ben özelde cektirdim bakırköy radyotamda
Adet bittikten 3gun içinde cekilmen gerekiyor ilişki falan olmadan çok kısa sürüyor zaten..
Tamam kuzucum bu da dursun aklimin bi kosesinde cok sagol..Bildiğim kadarıyla yok canım multivitamin gebelikten önce eksik vitaminleri tamamlaması açısından veriliyor
Ay ben gördüm de görmemezlikten geldim, sinirlerim bozuluyor görünce böylelerini.Kuzum sakın dusunmemeye calis aklını dagıt surekli ben de saglikli gebelik gecirseydim temmuzda olacakti ama dusunursek kafayi yeriz be bitanemm((
Anladim kuzum cok sagol bakalim zaman ne gostericek...
Tamam kuzucum bu da dursun aklimin bi kosesinde cok sagol..
Bi de su ustlerde biri bisey yazmis kimse gormedi sanirim utanmasam ana avrat kufur edesim geldi lanet olsun boyle insanliga yaaa yaziklar olsun...
Ay ben gördüm de görmemezlikten geldim, sinirlerim bozuluyor görünce böylelerini.
Ne demek canım... Planlı gebeliklerde veriyor doktorlar öncesinde...Kuzum sakın dusunmemeye calis aklını dagıt surekli ben de saglikli gebelik gecirseydim temmuzda olacakti ama dusunursek kafayi yeriz be bitanemm((
Bi de su ustlerde biri bisey yazmis kimse gormedi sanirim utanmasam ana avrat kufur edesim geldi lanet olsun boyle insanliga yaaa yaziklar olsun...
Gordum ama cvo yazacak kadar vaktimi harcamak istemedim guldüm geçtimKuzum sakın dusunmemeye calis aklını dagıt surekli ben de saglikli gebelik gecirseydim temmuzda olacakti ama dusunursek kafayi yeriz be bitanemm((
Ne demek canım... Planlı gebeliklerde veriyor doktorlar öncesinde...
Ben gördüm de o yazıyı görmemezlikten gelmek istedim...
Gordum ama cvo yazacak kadar vaktimi harcamak istemedim guldüm geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?