- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Canım devlette prosedür gereği çok ugrastiriyorlar eğer hiçbir sorun falan yoksa.. Varsa aşılamaya geçiliyor sanırım direk.
Ozellerde zten aşılama yapıyorlar istersen 1,5 yıl olmuş madem dene derim vakıt kaybetme..devlette önce klomen tedavisi 3ay olmazsa iğne veya hapla aşılama oda uc ay en son tüp bebek tedavisi oluyor.tabi 3yillik evlilik şartıyla.
Haticem anlatmış zaten tedavi aşamasını korkacak hiçbirşey yok normal muayane gibi oluyor 10sn sürüyor..sonra gelsin bebislerimiz insaAllah
Artik mobil uygulamamiz var kizlar :) Kk nin en guzel yeniligi
kızlar bu hayıt suyunun hazırları da var ben onlardan kullanmıstım daha pratık.
Rahim filminden mi bahsediyorsun canım..Canim cok sagol yazdiklarin icin..
Napcagmi sasirmis gibi hissediyorum su sıra.. kizlar tüplere nasil bakiliyo peki ne kosulla bakiliyo biliyomusunuz..
Buna cok sevindim.bakicam smdii.. :)
Suyuyla cayi ayni islevde mi acaba yaa merak ediyorum ben de ?
_Verda_ @hsevda bu arada gebelik icin gunde 3 bardak icmek gerekliymis duzenli her seferinde taze demleyip iciceksin ben de arada iciyorum kizlarr..
Saolasın canım bilgilendirmen için... Aynen şu an ameliyat düşünmek için biraz erken olabilir dedi doktor ama kısa sürede biraz fazla büyüme gösterdiği için birwz endişe etti doktor. Bir de gebelik olayını açınca o yönde konuşuldu benim gönlüm de hiç ertelemekten yana değil bu kadar hazırlamışken kendimi çok büyük bir sorun çıkmadığı müddetçe ertelemek istemiyorum. Rabbim yardımcı olur inşallah her türlü
Canim cok sagol yazdiklarin icin..
Napcagmi sasirmis gibi hissediyorum su sıra.. kizlar tüplere nasil bakiliyo peki ne kosulla bakiliyo biliyomusunuz..
Buna cok sevindim.bakicam smdii.. :)
Suyuyla cayi ayni islevde mi acaba yaa merak ediyorum ben de ?
_Verda_ @hsevda bu arada gebelik icin gunde 3 bardak icmek gerekliymis duzenli her seferinde taze demleyip iciceksin ben de arada iciyorum kizlarr..
Hoşgeldin alpim nasılsın bakım gitti mi esin eğitimeGünydinnn Herkese
Saolasın canım inşallah kısa sürede hem şifamızı bulur hem de mucizeniz bizle olur canım... Benim canım biraz tatlıdır ama hep son ana kadar beklerim bu konuda da sanırım çok ciddi bir uyarı olmadığı müddetçe ertelemiycem canım. Tabi Rabbim izin verirse...
İnşallah canım sıkıntı çıkmaz...hiç korkma Allahın ıznıyle bır sey olmaz.
HosbuldumHoşgeldin alpim nasılsın bakım gitti mi esin eğitime
Amin canim benim insallah her gun iki kuru incir de baya ise yariyoreeee çok iyiinciri Hergün düzenli yersende faydası oluyormuş, bence yapalım yine özlemcm benim adet gelsin başlayacam çok istiyorum tekrar gebe kalmayı bukadar acı cektim inşallah sonu mutluluk olur... Rabbim şifamızı o mucizelerimizi nasip etsin tez zmnda saglık ile
Rahim filminden mi bahsediyorsun canım..
Onuda genelde 1yildan sonra bakiyorlar.bazı doktorlar ihmalkarlık yapıyor tedavi oluyor falan sonra bakılıyor.
Sana diyim rahim filmi çekil sonra tedavine basla..Boşuna ilaç yükleme vücuduna basta.. Ve korkma ben iki kere çekildim
Canım eşime aldırıyorum bugün, ben de başlayacağım inşallah. .
Günydinnn Herkese
Günaydın kızlar nasılsınız?
Kafamdan atmıstım epeydir ama bu ara yine cok mesgul etmeye basladi beynimi sanirsam engel olamiyorum kendime
Kimyasal gebelik olduysa bi sorun yoktur yine olur diye dusundum kendimce ama. Bakilmadan da icim rahat etmicek rahim filmi gerekli biseymi zararli bisey mi hic bilmiyorum.. icim.cok skliyo bu ara cok fazlaa....
Kuzumm ben de yeniden almak istiyorum bitmek uzere az kaldi benimki ama hapı varmıs eczanelerde bunun.. cok da etkiliymis oyle duydum bi arastir sen de istersen.. kararsiz kaldim ondan mi alsam diye
Stres yapma güzelim, rahim filmi ben de çekilmedim..
Ama düşünüyorum, acısız rahim filmi varmış ondan..
Ben bir kere gebe kaldığım için tüplerde sıkıntı yok diye
rahim filmi istemedi doktor, ama benim de aklımda dediğim gibi..
Dün bir yakınımın haberini aldım,
rahim ağzı kanseri teşhis edilmiş,
aradım geçmiş olsun dedim,
sağlık ocağındaki testlerde çıkmış..
Araştırma hastanesine gidicekmiş..
Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin..
En önemlisi her zaman diyorum sağlık!
Çay bana daha doğal geliyo canım hapın içinde ne var yan etkisi var mı filan
kafamı kurcalar.. Yine de sağol..
=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?