Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canim cok sagol yazdiklarin icin..
Napcagmi sasirmis gibi hissediyorum su sıra.. kizlar tüplere nasil bakiliyo peki ne kosulla bakiliyo biliyomusunuz..

Artik mobil uygulamamiz var kizlar :) Kk nin en guzel yeniligi

Buna cok sevindim.bakicam smdii.. :)

kızlar bu hayıt suyunun hazırları da var ben onlardan kullanmıstım daha pratık.

Suyuyla cayi ayni islevde mi acaba yaa merak ediyorum ben de ?

_Verda_ @hsevda bu arada gebelik icin gunde 3 bardak icmek gerekliymis duzenli her seferinde taze demleyip iciceksin ben de arada iciyorum kizlarr..

Rahim filminden mi bahsediyorsun canım..
Onuda genelde 1yildan sonra bakiyorlar.bazı doktorlar ihmalkarlık yapıyor tedavi oluyor falan sonra bakılıyor.
Sana diyim rahim filmi çekil sonra tedavine basla..Boşuna ilaç yükleme vücuduna basta.. Ve korkma ben iki kere çekildim

hiç korkma Allahın ıznıyle bır sey olmaz.

cnm ınan bılmıyorum. ben kullanırken cayının oldugunu bılmıyordum.

Saolasın canım inşallah kısa sürede hem şifamızı bulur hem de mucizeniz bizle olur canım... Benim canım biraz tatlıdır ama hep son ana kadar beklerim bu konuda da sanırım çok ciddi bir uyarı olmadığı müddetçe ertelemiycem canım. Tabi Rabbim izin verirse...

Amin canim benim insallah her gun iki kuru incir de baya ise yariyor siz guzel haberleri verin ben arkanizdan geliyorum benim 6 ayim daha var :)

Kuzum ben ilac felan kullanmiyorum zaten suan hatta doktora da gitmiyorum bi sorun yok soylemleri yuzunden bekleme modundayim kimyasal gebeligim de 4 5 ay olacak kimyasal gebeligimi tamamen atlatali ve son 2 aydir duzene girdi zaten vucudum o yuzden cok da acele etmek istemiyorum doktorlar da cok ilgili alakali degiller zaten mahvediyolar insani daha beter.. ama biraz daha bekleyip sonrasinda film cektirmeyi kendim dusundum bakalim gidicem bi ara bi doktora artik ne zamana tak derse canima..

Bu arada bu rahim filmi olağan bi günde cekiliyomu ki ? Ne asamalardan geciyosun cekilirken.. ve devlet hastanelerinde cekilebilen bisey mi ben hic bilmiyorum da bunu

Son düzenleme:
Kafamdan atmıstım epeydir ama bu ara yine cok mesgul etmeye basladi beynimi sanirsam engel olamiyorum kendime

Kimyasal gebelik olduysa bi sorun yoktur yine olur diye dusundum kendimce ama. Bakilmadan da icim rahat etmicek rahim filmi gerekli biseymi zararli bisey mi hic bilmiyorum.. icim.cok skliyo bu ara cok fazlaa....

Canım eşime aldırıyorum bugün, ben de başlayacağım inşallah. .

Kuzumm ben de yeniden almak istiyorum bitmek uzere az kaldi benimki ama hapı varmıs eczanelerde bunun.. cok da etkiliymis oyle duydum bi arastir sen de istersen.. kararsiz kaldim ondan mi alsam diye

Stres yapma güzelim, rahim filmi ben de çekilmedim..
Ama düşünüyorum, acısız rahim filmi varmış ondan..
Ben bir kere gebe kaldığım için tüplerde sıkıntı yok diye
rahim filmi istemedi doktor, ama benim de aklımda dediğim gibi..
Dün bir yakınımın haberini aldım,
rahim ağzı kanseri teşhis edilmiş,
aradım geçmiş olsun dedim,
sağlık ocağındaki testlerde çıkmış..
Araştırma hastanesine gidicekmiş..
Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin..
En önemlisi her zaman diyorum sağlık!

Kuzumm ben de yeniden almak istiyorum bitmek uzere az kaldi benimki ama hapı varmıs eczanelerde bunun.. cok da etkiliymis oyle duydum bi arastir sen de istersen.. kararsiz kaldim ondan mi alsam diye

Çay bana daha doğal geliyo canım hapın içinde ne var yan etkisi var mı filan
kafamı kurcalar.. Yine de sağol..
=)

Evet oyle kuzum bende pek cesaret edemiyorum hersey gayet saglikli cunku.. kimyasal gebelik de gecirdim bi sekilde gebe kalabiliyorum demekki diye dusunuyorum.. aslinda inancim tam zamani degil demekki henuz diyorum ama aklimdan ya.. ? ya .. ?
Bu ya' lar hic gitmiyo acabalar hic gitmiyo.. bilmiyorum.. inofolic kullandigim zaman gecirdim bu kimyasali.. acaba diyorum ondan mi alsam da icsem yine.. ne biliyim insanin aklina her turlu sey geliyo... folik asit icmenin bi zarari olur mu ki acaba gebe degilken.. vucudu gebelige hazirliyo diye biliyorum aslinda ama..

Çay bana daha doğal geliyo canım hapın içinde ne var yan etkisi var mı filan
kafamı kurcalar.. Yine de sağol..
=)

Haklisin kuzum.. tohum seklinde satiliyo aktarda.. ben alirken bu sefer ögütüp almayi dusunuyorum.cnku cok sert ezilmiyo evde.. sorup ogrenmek.lazim gerci ama cayini demlemek.icmek zor olmuyo hatta suyu da varmis o da zararsiz.. esin alcaksa aktar bilgi verir zaten ona da.. haklisin hap hep bi soru isareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…