Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben bu ara cok goruyodum topiklare bakinirken boyle sapkinliklar daa bu topikte yeri yok sinirlerime hakim olamadim burasi dualarla göz yaslariyla kuruldu ... Haksizmiym kizlar
Aynen öyle zaten bizlerin durumu çok çok farklı belki de fake di ama bizleri ne kadar yaraladıklarının farkında değiller

Aynen öyle zaten bizlerin durumu çok çok farklı belki de fake di ama bizleri ne kadar yaraladıklarının farkında değiller

Aynen oyle daha dun aksam can sksndan baknyorum bitanesi gebelik testini atmis bariz belli cift cizgi.. yok benim 2 tane cocugum var ben hic istemiyorum sanki 2. Cizgi silik gibi yoktur dimi kizlar falan filan neler yazmis.. yaa sinir mi olayiiim oturup aglayayim miii.. Rabbim olani da alacak ellerinden haberleri yok nasil bu kadar cahil nasil bu kadar ukala nasil bu kadat bencil olabiliyolar anlayamiyorum sinir sistemimi bozuyo iyice bu olaylar.. ya sabır ya selamet...

Ben bu ara cok goruyodum topiklare bakinirken boyle sapkinliklar daa bu topikte yeri yok sinirlerime hakim olamadim burasi dualarla göz yaslariyla kuruldu ... Haksizmiym kizlar
Valla çok haklisin böyle bir konuşma bile geçmiyor burada insan bi bakar topicte ne var ne yok sonra yazar çok hadsiz saygısız ve acimasizlar..
Derdini anlatacaksan git bir derdim vara a konu acc alla alla valla fittirdim bak bende

Sorma yaa hangi kafayla paylaşıyorlar bilemiyorum,la iki tane çocuğum var cahil misin ki anlamadım gitti. Bile bile yapıyorlar diyorum artık boylelerine

Belki bu son anneler gunumuzdur yavrusuz...
Suan o kadar doluyum o kadar duygusalım ki.. bi gün degil hergün anneler gunu anneler var oldukca bu gün özel.degil aslinda ama cok fazla duygu yukluyum.. cunku anne bile degilim henuz.. ve olacakmiyim bilmiyorum bile sadece yaniyo icim ozlemle.. Rabbimden hayirlisi her zaman sagliklaa sihhatle insallah...
Tum anne adaylarinin anne olmak isteyen herkesin anneler gunu kutlu olsun kuzucuklarrr seviyorum sizlerii ♡♡♡♡♡♡

Sorma yaa hangi kafayla paylaşıyorlar bilemiyorum,la iki tane çocuğum var cahil misin ki anlamadım gitti. Bile bile yapıyorlar diyorum artık boylelerine

Kuzum sinirimiz artik istemsiz geliyo..
Karsima ciksa yolarim o derece.. Allah herkese hak ettigini nasip etsin..

Sevgili Yol Arkadaşlarim..
Sevgili Anneler ,Gebeler ve Anne olmayi bekleyenler.. Hepinizin Anneler gunu kutlu olsun..

Zor bir gun biz gebe kalamayanlar icin Herkes onlarca foto yuklerken Tvde orda burda Anneler günü kutlanirken Gözyaşlarimiz icimize akicak yine ..

Ama En buyuk sukur Annem'in Hayatta olmasi belki minik bir el yok hayatimda ama kocaman bir el var her zaman yanimda arkamda ..

Rabbim sevdiklerimize uzun ömürler versin..

Çünkü bu yıl olmasada bundan sonraki yillar bizede anne diyecek minik mucizelerimiz gelecek ❤

insallah kuzum benim..
Iyiki annelerimiz bizimle sukurler olsun..
Bundan sonra bize de annelik duygusunu nasip etsin mevlam hayirlisiyla insallah

Ahh alpim ahh şuan facem,instagramim anne çocuk fotolari ile dolu paylaşan paylasana.. Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin insaAllah..
Benim için anneler günü doğum yapacağım gün..ben hep öyle dedim kendime.

Suan anne olacaklar,anneler,anne adayları günümüz kutlu olsun.. Yaşasın hergun yeni bir umut sayfası...

Aminnnn canim Rabbim herkesin evladini korusun .. Saglikla huzurla buyusunler..
Paylasacak bunu yazacak bir yerim yok o yuzden sizlerle paylastim..

Aminnnn canim Rabbim herkesin evladini korusun .. Saglikla huzurla buyusunler..
Paylasacak bunu yazacak bir yerim yok o yuzden sizlerle paylastim..
Yoldasiz bu yolda canım... Tabikide bnimde bu duygulari paylasacak sizden baska kimsem yok..
Rabbim bizede nasip edecek insaAllah.

nispet yapar gibi ya bazıları da yani bişey diyemiyorum artık cidden insanın canını sıkıyorlar...

Annelerimize Rabbim sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah...
Ama ya bizler? İnanın sosyal medya hesaplarımdan bakıyorum beni en çok yaralayan fotolar ilk anneler gününü kutlayan, ya da şu an hamile olupta kutlayanların fotoları... Boğazım düğüm... Ama burda da çok yazmak istemiyorum çünkü topiğimizde de var canlarımız... Bazılarının ilk bazılarının değil.. Anneler gününüz kutlu olsun kızlar...

Ne guzel yazmışsın canim♥

Yüreğine saglık cnm paylaşımın da direk kendimi buldum... Dün hep dedim şu yarını bir atlatayım başka birşey istemiyorum...hep ailem,arkadaşlarım o gzl dualarını yaptılar Bnm için...ağlamadım ama dediğin gibi içime içime akıttım... Rabbim inşallah seneye gebe olarak yada yeni doğurmuş olarak girmeyi nasip eder bizlere...
Annelerimizin,anne adaylarımızın,anne olmak için bu yolda emek harcayan herkesin anneler günü kutlu olsun

Sabah gune bir mesajla uyandim .. "Anneler ve Anne adaylari " diye baslayan .. Ve saatlerce agladim Esim gormesin diye nereye kendimi saklayacagimi sasirdim..
Bugun benim icin ne kadar zorsa Esim icin iki kati zor çünkü Anneler gününü kutlayacagi bir annesi bile yok
O Yuzden Hep Şükrettim bugun iyiki Annem var ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…