Canım ben yapmıştım yaptığım ilk ay ben de klomen etkisi yapti aynı yumurtalıkta 3 yumurtam gelisti ve sadece biri catlamisti. Ama o ayı degerledirememistik esimin tayini olmamıştı henüz. .Bir de o ay incir kuru de yapmıştım onun da etkisi olabilirKızlar bal-çörekotu-tarçın yapan var mı aranızda? Adetin 2. Günü başlanıyormuş 12. Güne kadar tüketiliyormuş...3 ay fln aralıksız yapın deniliyor... Nediyorsunuz? Ztn Bnm yasaklı ay ama başlasam mı acaba?
tamam canim bi deneriz bizde olmazsa arastiralimSaye- canlar ben öyle düzenli içmedim aklıma estikçe bir kupa demleyip içtim 4-5 kezdir toplam.
ben yaptim ama düzenli yapamadim anim 6 gün falan yaptim galibaKızlar bal-çörekotu-tarçın yapan var mı aranızda? Adetin 2. Günü başlanıyormuş 12. Güne kadar tüketiliyormuş...3 ay fln aralıksız yapın deniliyor... Nediyorsunuz? Ztn Bnm yasaklı ay ama başlasam mı acaba?
Allah sifa verisn canim insallahhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bebeklerim-icin-dua-istiyorum-lutfen.924734/
Kızlar, bu arkadaş benim gibi erken doğum yapmış...
Üçüz bebeklerine... Yoğun bakımdalar..
Dualarımızda yanında olalım moral verelim..
Şimdiden sağolun...
Rabbim şifa versin canım insaAllah duamizdalar yavrucaklarhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bebeklerim-icin-dua-istiyorum-lutfen.924734/
Şimdiden sağolun...
eeee çok iyiCanım ben yapmıştım yaptığım ilk ay ben de klomen etkisi yapti aynı yumurtalıkta 3 yumurtam gelisti ve sadece biri catlamisti. Ama o ayı degerledirememistik esimin tayini olmamıştı henüz. .Bir de o ay incir kuru de yapmıştım onun da etkisi olabilir
Evet ya yesim ucuzleri oldu cok erken geldilerhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-bebeklerim-icin-dua-istiyorum-lutfen.924734/
Şimdiden sağolun...
Ne güzel yazmışsın öyle :) vardık Allah'a şükür gülüm, dün çok yorgunduk, bugün anca kendime geldim. Sen nasılsın kuzum?E-brulim
Antalyanin yolları taşlı, geliyor Almanyadan güzel suratlı..
Nerdesin şekerim vardın mi keyfin nasıl ?
evet bende gördüm sükür yaptilar bi mobil uygulamaArtik mobil uygulamamiz var kizlar :) Kk nin en guzel yeniligi
ebrum vatanina hosgeldin canimHayırlı cumalarınız olsun canlarım
Ne güzel yazmışsın öyle :) vardık Allah'a şükür gülüm, dün çok yorgunduk, bugün anca kendime geldim. Sen nasılsın kuzum?
Ahh canım çok sevindim vardığına..bizde iyiyiz hamd olsun..Hayırlı cumalarınız olsun canlarım
Ne güzel yazmışsın öyle :) vardık Allah'a şükür gülüm, dün çok yorgunduk, bugün anca kendime geldim. Sen nasılsın kuzum?
Canım benim insaAllah insaAllah bende çok istiyorum ..eeee çok iyiinciri Hergün düzenli yersende faydası oluyormuş, bence yapalım yine özlemcm benim adet gelsin başlayacam çok istiyorum tekrar gebe kalmayı bukadar acı cektim inşallah sonu mutluluk olur... Rabbim şifamızı o mucizelerimizi nasip etsin tez zmnda saglık ile
Teşekkürler canım evet çıktı... Pek parlak değil 2 büyümüş fıtığım var ameliyatı ihtimal dahilinden çıkardı doktor ama mutlaka kadın doğum doktorumla koordine bir şekilde fizik tedavi almak zorunda olduğumu söyledi. Gebelik oluşursa durum daha da zorlaşacak o zaman da herhangi bir müdahalede bulunamayacağız dedi... Tüp Tedavisi iptal bile olabilir bu durumda moralim bozuldu biraz
hayirli sabahlar hayirli cumalar kizlar
Saolasın canım bilgilendirmen için... Aynen şu an ameliyat düşünmek için biraz erken olabilir dedi doktor ama kısa sürede biraz fazla büyüme gösterdiği için birwz endişe etti doktor. Bir de gebelik olayını açınca o yönde konuşuldu benim gönlüm de hiç ertelemekten yana değil bu kadar hazırlamışken kendimi çok büyük bir sorun çıkmadığı müddetçe ertelemek istemiyorum. Rabbim yardımcı olur inşallah her türlücnm bozma moralını hemen. benım 2 adet amelıyatlık duzeyde fıtıgım var.
bır doktor harıc hep amelıyat dedıler. hatta sana su kadar soyleyım benım fıtıklar eger hastalanırsam , benı wc ye bıle goturtmeyecek duzeydeler.Allah dusmanımın basına vermesın.
o yuzden hıc korkma bana hep sen hamıle kalırsan ne yapacaksın falan derlerdı.
ama Allah cok buyuk. şükürler olsun rabbıme ...
o yuzden hıc korkma. sadece dıkkat et. sakın terleyıp soguma. agır kaldırmak falan fılan hıkaye.
fıtık yuzunden de gebelıgı falan erteleme.
Amin inşallah cnmCanım benim insaAllah insaAllah bende çok istiyorum ..
Bende kullandım baltarcincorekotu karışımını.. Gerçektende faydası oldu ben 30-31 günde adet oluyordum onu kullanınca 28 günde olmaya başladım..
İncir kürünüde kullandım ama bunlar gebelik için vesilem olmadi..
Birçok kişiye faydası var kuzum hamile kalan bile.. Bende adetimle baslicam baltarcincorekotu karışımına bakalım insaAllah bu kez vesilemiz olur :)
Rabbim hertürlü yardımcımız olsun cnm, içinden Nasıl yol almak geliyorsa öle yapSaolasın canım bilgilendirmen için... Aynen şu an ameliyat düşünmek için biraz erken olabilir dedi doktor ama kısa sürede biraz fazla büyüme gösterdiği için birwz endişe etti doktor. Bir de gebelik olayını açınca o yönde konuşuldu benim gönlüm de hiç ertelemekten yana değil bu kadar hazırlamışken kendimi çok büyük bir sorun çıkmadığı müddetçe ertelemek istemiyorum. Rabbim yardımcı olur inşallah her türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?