Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydinnnnnn
Musmutlu haftalar herkese...

yamukprenses canim canimmm naptin adet oldun mu tedavi ne asamada ses ver ❤
Herkese mutlu haftalar canlarımmmm

Farkındayım yine sizleri ihmal ettim, valla girip yazamayinca kendimi suçlu gibi hissediyorum. Laptopum bozuk, tamirciden aldigim yedek laptopunda şarj yerinde sorun varmış o da elimde kaldı,anlayacağınız laptop yok bende ve telden yazarken inanılmaz stres oluyorum,o yüzden genelde bildirimlere bakıp çıkıyorum bu ara,hatta gelmişken diğer bildirimlere de cevap vereyim .

Kacgundur zaten aklimdaydiniz yazacaktım Alpim, ben henüz adet olmadım, neredeyse bir haftadır adet ağrım var ama olamadım henüz. Eşim de bende onu bekliyoruz ama gelen giden birsey yok

E-brulim canım ben duami okudum ama çok geriden geliyorum, bu eve geldiğimden beri çok yoğunum, temizlik, gelen giden vs...derken, bir de laptopun bozulması cabası.
Ben ya biraz ara vereyim canım yada geç geldiğim için kusuruma bakmayın, anlayış gösterin; çünkü kendimi suçlu gibi hissediyorum ,muhabbetlerede katilamiyorum

Bu arada sen Antalyaya geleceğini yazmistin, arada kaynadi. Antalyada nereye geldin canım?

Kızlar progesteron dusuklugu yaşayan var mı
İkidir yaptiriyorum düşük çıkıyor
Yumurtlamiyorum acaba tembellik mi var. Yarın gidecem doktora bakalım ne diyecek
Vesselâm Merhaba güzelim, ben bilmiyorum tam ama bunun için progesteron hapı falan veriyor sanırım doktorlar, sonuca sen kendin mi baktın, doktor yarın bakalım ne diyecek, sıkma canını hallolur

Hamile olmayasın

Allah ol dedikten sonra neden olmasın :)
Evde bi test yapıversene
Ev de test yapmayalı yıllar oldu taeyang, evde testim bile yok

İnşaallah canım benim ama hiç sanmıyorum, sanırım geçen ay ki tedavinin sonucunu yaşıyorum, vücut şaşırdı sanırım.

Ev de test yapmayalı yıllar oldu taeyang, evde testim bile yok

İnşaallah canım benim ama hiç sanmıyorum, sanırım geçen ay ki tedavinin sonucunu yaşıyorum, vücut şaşırdı sanırım.
Düsünsene hamilesin :)) Ayy dusuncesi bile guzel .. Bir suru ilac kullandin onlarin etkisi olabilir ..
hakkinda hayirlisi olsun bize yaz tedaviye baslayinca dua edelim sana

Düsünsene hamilesin :)) Ayy dusuncesi bile guzel .. Bir suru ilac kullandin onlarin etkisi olabilir ..
hakkinda hayirlisi olsun bize yaz tedaviye baslayinca dua edelim sana
Canim alpim demen bile yeterli, cok teşekkür ederim

Keşke dediginiz gibi olsa ama hiç sanmıyorum canım, ben çok yorulmadan maalesef birşeye sahip olamıyorum. Öyle bir sürpriz olsa keşke. ...

Dediğin gibi, tedavinin etkisi sanırım, hayırlısı artık canım

Banada hep belki supriz yapar gelir gelmistir derler..
bende senin gibi dusunurum yok yaa nerde bende o sans diye :)
Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insallah suprizi kendinin olsun yeterki tup bebekte gelsin aminnnnnn❤

Vesselâm Merhaba güzelim, ben bilmiyorum tam ama bunun için progesteron hapı falan veriyor sanırım doktorlar, sonuca sen kendin mi baktın, doktor yarın bakalım ne diyecek, sıkma canını hallolur
Evet abla kendim baktım internetten canım sıkıldı yaa nyse insaAllah hallolur

İlk yaptirdigim 2.26 ikinci yaptirdigim 2.16 ymurta tembelliği mi var biseyde demiyorlar devlette.. Yarın gidecem gosterecem sonucu.

Cnm ben tabi doktordan iyi bilemem ama sanırım düşük çıkmış. 10 ve üstü normal sanırım. İlacı var ama kafanı takma.

Cnm ben tabi doktordan iyi bilemem ama sanırım düşük çıkmış. 10 ve üstü normal sanırım. İlacı var ama kafanı takma.
Evett 15ustu yumurtlama olduğuna yumurtanın kaliteli olduğuna isaretmis topiclerindn okuduğum kadariyla.bakalim doktor ne diyecek.. Her ay bisey çıkıyor strese girdim yaaa

İlk yaptirdigim 2.26 ikinci yaptirdigim 2.16 ymurta tembelliği mi var biseyde demiyorlar devlette.. Yarın gidecem gosterecem sonucu.
Adetin 21.gunumu baktirdin benim o kadar igneye ilaca 11bucuk cikmisti .. Aslinda her ay progestan kullanmak mi lazim doktorlarin agzindan cimbizla laf aliyoruz..
kimse birseyi önemsemiyor biraz cahilsen bos yere ugras dur tedavilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…