- 5 Haziran 2015
- 761
- 1.527
- 33
- 34
Saolasın canım doktor randevusu alıcam 2. Güne kısmetse ondan şimdiden kestirmeye çalışıyom gününüPkoda ne zaman gelir bilemem ama benim 4.gun geliyordu canim..
Yok yok bitince vucudunun tepkisine gore gelir merak etme ..
Çok canım ne kusuru aşk olsun. Düzenli kullanınca normale döndü canım hatta belki de onun etkisiyle 1 yumurtam oluşmuştu benim de inşallah sana da tam faydasını gösterirŞimdi normale döndü mü kuzum peki yaa kusura bakma çok soru sordum ama
Canım bu pko demek mi oluyor doktor bana böyle bisey demedi hiç gittim. Adetin ikinci gün başlayalım dediÇok canım ne kusuru aşk olsun. Düzenli kullanınca normale döndü canım hatta belki de onun etkisiyle 1 yumurtam oluşmuştu benim de inşallah sana da tam faydasını gösterir
Wayyy arkadaş ya bazen hayat resmen dener seni üstüne öle bir gelir ki...Kızlarr nasılsınız..
Beni sorarsanız iyi demek adetten oldu iyi sayılırım..
Bu 2 gün içinde de 3 tane kuzenimin hamile olduğunu öğrendim de geldim buraya, ben demiyim siz anlayın nasıl olduğumu.......
Wayyy arkadaş ya bazen hayat resmen dener seni üstüne öle bir gelir ki...
Bende sabah mide bulantısı ile uyandım bide baktım regli olmuşum tabi pcolu biri olarak sevindim önce, unuttum ameliyatlı olduğumu Nasıl bir karın agrısı tüm gün yattım... Çok halsiz kaldım.. İşin kötü tarafı tam açılmadı bile...
Rabbim dağına göre kar verirmiş biz nelerle mücadele ediyoruz bazılarıda yoksa hamilemiyim derken hamile olduğunu öğreniyor... çok şükür halimize...ailelerimiz eşlerimiz yanımızda olsun bunlarda anı olarak kalacak inşallahmoral bozmak yok, biz hertürlü mutluyuz güzeller...
Aminnnnn cnm BnmInsallah oyle bi an gelirki Rabbim bizlere de bugünleri yillaaaar sonra anmak nasip eder.. bazen goruyorum burda bilmem kaaac senesinde yazismislar simdi hepsinin bebisleri cocuklari var.. Rabbim hayirli zamanda bizlere de nasip etsin bu guzellikleri en hayirli sekildee
Simdi aklimdan gectin msj atacaktim ne yapti yaramaz kizi erken mi geldi diye ..Iyi geceler kizlar. Ben yine hastanedeyim nst de sancim cikti yatirdilar
Iyi geceler kizlar. Ben yine hastanedeyim nst de sancim cikti yatirdilar
Geçmiş olsun pinkIyi geceler kizlar. Ben yine hastanedeyim nst de sancim cikti yatirdilar
Canım benim meraklandik artık bak sen prensese hadi biraz daha du bakım anneciginde anneciginide üzme bakalım.. Rabbim yardimcin olsun kuzum duamizdasinIyi geceler kizlar. Ben yine hastanedeyim nst de sancim cikti yatirdilar
Sevindim iyi olmasına :)Günaydın kızlarpink love gece konuştuk iyiydi kızlar haber alınca yine yazarım
geçmiş olsun canım benim inşallah bir aksilik çıkmaz , umarım iyisindir umarım sağlıcakla zamanında kavuşursun bebeğineIyi geceler kizlar. Ben yine hastanedeyim nst de sancim cikti yatirdilar
Ben pcosluyum ama benim kullanma sebebim başkaydı canım ama aynı ilacı kullanacağın için düzenli kullanman konusunda uyarmak istedim seni yoksa dediğim gibi akıntı gibi kanamalar yaşanıyorCanım bu pko demek mi oluyor doktor bana böyle bisey demedi hiç gittim. Adetin ikinci gün başlayalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?