Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

vesselam_ canını sıkma canım ilaçla hallolur inşallah durum progestanı saatinde al mutlaka ama benim düştüğüm hataya düşme ara kanama oluyor sonra

Evett 15ustu yumurtlama olduğuna yumurtanın kaliteli olduğuna isaretmis topiclerindn okuduğum kadariyla.bakalim doktor ne diyecek.. Her ay bisey çıkıyor strese girdim yaaa

Yok cnm 15 üstü değil. 10 ve üstü yunurtladigini gösteriyor.
Doktor benden en son istediğinde benim ki 9.9 çıkmıştı hastaneden arayıp haber verdiler yumurtlamissiniz diye. Benim çok cnm sıkılmıştı tam sınırda kalmış. Ama boşuna üzülmüşum o ay geldi bizim minik. Yani bi yerden sonra bu degerler falan filan boş. İlacla düzelir inşallah.

Adetin 21.gunumu baktirdin benim o kadar igneye ilaca 11bucuk cikmisti .. Aslinda her ay progestan kullanmak mi lazim doktorlarin agzindan cimbizla laf aliyoruz..
kimse birseyi önemsemiyor biraz cahilsen bos yere ugras dur tedavilerle

Cnm doktorlar neyi önemsiyor ki. Bazen instagramda bakıyorum ne ilgili doktorlar var ya da onlarda yalan. Bize denk gelmiyor galiba. Gerçi sen en son gittiğinde yapmadığı test kalmadı galiba.

Adetin 21.gunumu baktirdin benim o kadar igneye ilaca 11bucuk cikmisti .. Aslinda her ay progestan kullanmak mi lazim doktorlarin agzindan cimbizla laf aliyoruz..
kimse birseyi önemsemiyor biraz cahilsen bos yere ugras dur tedavilerle
Aynen bu son baslamazlarsa bu adetimle,gidecem ozelee ginaaa geldi..
Soru soramiyorum bile bir odaya uç kişi alınınca.. Her gittiğimde doktor değişiyor zaten.. Vardır bir hayır demekten başka lafimiz yok

Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi de nasip etsin canım benim..
Seninkide dusukmuydu ilaç kullandın mi kuzum

Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi de nasip etsin canım benim..
Seninkide dusukmuydu ilaç kullandın mi kuzum

Allah razi olsun Cnm .normalde 12 civarı çıkardı hep en son tüp bebek merkezine başvurdum artık olmuyor diye. Orda 10 nun altinda çıktı. Yani bu değere göre hamile kaldım öyle çok iyi bir değer değildi. Tam sinir.
İlaç kullanmadım işte testlerden sonra tedaviye başlıcaktik.

Anladım canım çok sağol bilgiler için..

Cnm doktorlar neyi önemsiyor ki. Bazen instagramda bakıyorum ne ilgili doktorlar var ya da onlarda yalan. Bize denk gelmiyor galiba. Gerçi sen en son gittiğinde yapmadığı test kalmadı galiba.
Evet canim bakildi cok sukur benim herseye ama hic istedigim gibi bir doktora denk gelmedim..
herkes asilamadan sonra rahim kalinligi icin ilac progestan jel veriyor benimki hic vermedi. Ki benim 7.bucuktu rahim kalinligi kesinlikle vermesi gerekirdi cunku 10 bucuk civari olurdu hep..
yani velhasilkelam Allah ol desin bunlar bizim bahanelerimiz belkide

Bu arada sen nsilsin canim evde olmak nasil bebiste sende kilo almistirsin artik

Biraz sıkılıyorum cnm. Evet kilo almaya başladım umarım bebek de alıyordur. Karın çevresi toparlamis tir inşallah.
Cnm aslında bazı şeyleri çok bilmekte iyi değil. Biz sürekli okuyoruz araştırıyoruz kafa bi milyon oluyor.doktorlara inancımızı yitiriyoruz .

Ohh iyi iyi masallh size Insallah almistir bebiste ki kesin almistir :)

Aynen öyle cok bilmek iyi degil cahil olmakta kotu ortasini bulmak lazim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…