Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben pcosluyum ama benim kullanma sebebim başkaydı canım ama aynı ilacı kullanacağın için düzenli kullanman konusunda uyarmak istedim seni yoksa dediğim gibi akıntı gibi kanamalar yaşanıyor
Aklımda kuzum tekrar sağol.. Bana ilaç falan vermedi bu arada sanırım tedaviyle verecek.. O akıntıyla karışık inceden kanama bende de oluyor demek ondanmis..

Iyi geceler kizlar. Ben yine hastanedeyim nst de sancim cikti yatirdilar

Canım benim şimdi gördüm mesajını,
son durum nedir, akıntın filan oldu mu kremsi?
Rabbim yardımcın olsun..
Bu pko'luların genel olarak hamileliği de zor geçiyo...
Dualarımdasınız . . .

Arkadaslar tesekksur ederim. Iyiyim yatisa devam .kendim sanci hissetmiyorum nst de cikiyor sanci . Birazda sekerden dolayi yatirdilar sekerim dusmedigi icinde akciger geliştirici igne yapilamadi. Bekliyorum.
Canım benimm ne zaman topiğe baksam kızın yaramazlık yapıyor yaa bu kız yaramaz olcak ama hayırlısıyla zamanı geldiğinde gelsin inşallah. Hastanede olman daha güvenli bence hemen müdahale yapabilirler kontrol altında olursun

pink logeçecek t: 46447842 .!.:
Arkadaslar tesekksur ederim. Iyiyim yatisa devam .kendim sanci hissetmiyorum nst de cikiyor sanci . Birazda sekerden dolayi yatirdilar sekerim dusmedigi icinde akciger geliştirici igne yapilamadi. Bekliyorum.

Cnm ya bu da gececek inşallah. Düşük yere nst neden aldı. Şans olmuş galiba.

Canim benim Rabbim zamaninda saglikla kucagina almani nasip etsin bebisini insallah Allaha emanet olun..

İyi olacaksınız inşallah cnm... Kendini rahat Bırakmaya çalış,Rabbim yardımcın olsun inşallah biran önce değerlerin normale döner. İyi hbrlerini bekliyoruz gzl anne

Aklımda kuzum tekrar sağol.. Bana ilaç falan vermedi bu arada sanırım tedaviyle verecek.. O akıntıyla karışık inceden kanama bende de oluyor demek ondanmis..
Muhtemelwn canım saatinde içmiyorsan ondandır

Aynn cnm diyetimide daha iyi yapmis oluyorum en azindan .

Cnm ya bu da gececek inşallah. Düşük yere nst neden aldı. Şans olmuş galiba.
Cnm soyle söyliyim bebek simdiye kdr bas gelis pozisyonundaydiya pzt gunu cok vurdu hic durmadi kasildi falan bn anladim bu donuyo diye salida kontrol vardi dr bkti makat ustunde duruyordu ve vuruşlari yine rahmindeydi bastiriyodu sürekli bnde dr dedim asagida hissediyorum diye oda bi nst ile değerlendirelim dedi nstde 1saat bagli kaldim nstde de durmuyodu bu defada geri donmus basinin üstüne. Sancı görünce sekerde var diye yatış yaptilar cnm . Birazda sans oldu nst cekilmesi planli bisey degildi .

Canım benim şimdi gördüm mesajını,
son durum nedir, akıntın filan oldu mu kremsi?
Rabbim yardımcın olsun..
Bu pko'luların genel olarak hamileliği de zor geçiyo...
Dualarımdasınız . . .
Sagol cnm .norml kontrolume gitmistim cnm dr tedbir amacli nst istedi orda anlasildi .

Minnoş a bak ya maşallah hiç yerinde durmuyor.
Peki şimdi nasıl oldun. Hastane de yatisa devam mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…