Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Normalde fiyatlar kaç acaba bir de hsg topiklerini dolaşayım orda kaç diyırlar
Dolas cnm. Ben tüp bebekte calisirken yani geçen sene ankarada denge lab.da anestezili 350 tl idi .

ALLAH BU YOLDAKİ İNSANLARA GÜÇ VERSİN BU TEDAVİLE ÇOK ZOR ÇOK PARA GİTTĞİM MERKEZDE TÜP BEBEK 8,5 MİLYARDI BU NEDİR YAAA BİDE KAÇ SEFERDE TUTTURAN VAR HEMEN İLK SEFERDE DE TUTMUYOKİ
Aynen canim cat diye cikarilip verilecek oaralar degil. Insanlar araba ev arsa satip geliyordu bebek sahibi olmak icin.bunlar aklima geldikce nasil geriliyorum. ...

Aynen canim cat diye cikarilip verilecek oaralar degil. Insanlar araba ev arsa satip geliyordu bebek sahibi olmak icin.bunlar aklima geldikce nasil geriliyorum. ...
ÖYLE CNM ÖYLE EVİNİ SATIYO İNSANLAR İNŞ BİLEREK YANLIŞ TEDAVİLER YADA BOŞ TRANSFERLER UYGULAMIYOLARDIR EĞER YAPIOLARDA YATÇAK YERLERİ YOK

Kiz mi istiyor yoksa kizmi istemiyor orayi anlayamadım :). Benim bi ark cin takvimine göre ilkinde kizi ikincide erkegi tutturdu ama bu cin takvimi yumurtlamayla birlikte calismiyomu
Benimki oğlan istiyor canım.. Kızımız var birde oğlum olsun diyor. Yaş ve SAT a göre bakılıyor canım.yumurtlama değil

Ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi sayfa .. Ben komsuma kahve içmeye gittim yeni geldim bu ay calışmada yok doktorada gıtmedım ya ne rahatmış çok relax hersey strest yok :)

Ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi sayfa .. Ben komsuma kahve içmeye gittim yeni geldim bu ay calışmada yok doktorada gıtmedım ya ne rahatmış çok relax hersey strest yok :)
Valla en güzelini yapiyorsunuz... Eger benim asilamam tutmazsa bende ara vermek istiyorum. Esimde kabul ederse tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…