Bu ay hiccc hevesim yok cnm dr ada gitmedimya ondan kendim takiliyorum gun asiriTekrar cok gecmis olsun canimhep uyumak istemende biraz tuhaf ya neyse heves etmeyelim, varsa nasil olsa mutluluktan havalara ucacagiz :)
Ekliyorum canim :) zaten batlarimiz birbirine yakin hepimiz pes peseyiz :)
Bu ay ki ilk haberi @HLYELA verdi bize üzüldük, siradaLeYLa_21 var insallah onun haberiyle hep birlikte seviniriz.
BANA SÖLEYENENE BAK:) YERİM SENİ SEN SANKİ KAFANA TAKMIYOSUNNNakisina birak ki bebis gelsin, takma kafana rahat ol bence :)
Baskasina tavsiye vermekte üstüme yokBANA SÖLEYENENE BAK:) YERİM SENİ SEN SANKİ KAFANA TAKMIYOSUNNN
ah canım ya..ben adetimi bekliyorum...11 ekim gibi gelir sanırım...bu ay çalışma yapmadık bilerek...eşim çin takvimine kafayı takmış..bu ay 18 i kadar olursa kız gösteriyor..onun için...ben inanmıyorum ama adam takmış kafayı bir kere..o yüzden doktorada gitmedim işte...inşallah öbür ay güzel haberler veririm inşallah....Tekrar cok gecmis olsun canimhep uyumak istemende biraz tuhaf ya neyse heves etmeyelim, varsa nasil olsa mutluluktan havalara ucacagiz :)
Ekliyorum canim :) zaten batlarimiz birbirine yakin hepimiz pes peseyiz :)
Bu ay ki ilk haberi @HLYELA verdi bize üzüldük, siradaLeYLa_21 var insallah onun haberiyle hep birlikte seviniriz.
Kiz mi istiyor yoksa kizmi istemiyor orayi anlayamadım :). Benim bi ark cin takvimine göre ilkinde kizi ikincide erkegi tutturdu ama bu cin takvimi yumurtlamayla birlikte calismiyomuah canım ya..ben adetimi bekliyorum...11 ekim gibi gelir sanırım...bu ay çalışma yapmadık bilerek...eşim çin takvimine kafayı takmış..bu ay 18 i kadar olursa kız gösteriyor..onun için...ben inanmıyorum ama adam takmış kafayı bir kere..o yüzden doktorada gitmedim işte...inşallah öbür ay güzel haberler veririm inşallah....
Çok Cadı oluyor kızlar yakında düzene girer merak etme benimki çok hevesli ve Heyecanlı idi me yapıyor şimdi meraktayımhayırlı olsun canım...bende dün götürdüm..bugünde gece uyumadı sabahta tabi kalkamayınca gitmedi kreşe...ne yapcaz bu çocuklarla bilmem vesoncum...
Bende anlamadim kiz istemiyor mu esin?ah canım ya..ben adetimi bekliyorum...11 ekim gibi gelir sanırım...bu ay çalışma yapmadık bilerek...eşim çin takvimine kafayı takmış..bu ay 18 i kadar olursa kız gösteriyor..onun için...ben inanmıyorum ama adam takmış kafayı bir kere..o yüzden doktorada gitmedim işte...inşallah öbür ay güzel haberler veririm inşallah....
Oyyy buldu bir de erkek istiyor bizimki kızdan önce erkek olsun dedi hatta moreli bozuldu falan Dr yanında beni rezil etti ama Kızın tadını Aldı babaya da düşkün şimdi çok cahilmişim diyor hele 2. De gelmeyince daha da şükretti Rabbim Herşeyin hayırlısını versin Valla ama bir kız bir oğlan da güzel olur haniah canım ya..ben adetimi bekliyorum...11 ekim gibi gelir sanırım...bu ay çalışma yapmadık bilerek...eşim çin takvimine kafayı takmış..bu ay 18 i kadar olursa kız gösteriyor..onun için...ben inanmıyorum ama adam takmış kafayı bir kere..o yüzden doktorada gitmedim işte...inşallah öbür ay güzel haberler veririm inşallah....
Onu ben de duydum erkek spermler hızlı ve kısa Ömürlü Dişi spermler ise daha yavaş ama uzun Ömürlü olurmuş.o Yüzden ovulasyona yakın Günler'de ilişki olunca erkek olma şansı yüksekmiş o Yüzden ovulasyon takibi yapanlar genellikle erkek sahibi ama Herşeyden önemlisi eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah Rabbim en güzelini bilirKIZLAR NE ÇİN TAKVİMİ YAA:) BEN İNANMIYORUM ONA SADECE ŞÖLE BİR BİLGİ VAR SPERM ÖNCEDEN HAZNEEDE VARSA YUMURTLADAM SONRADAN GERÇEKLEŞMİŞSE ERKEK SPERM ÇOK YAŞAMADIĞI İÇİN KIZ OLMA ŞANSI YÜKSEK AMA TAM YUMURTLA ANINDA İLİŞKİYE GİRİLMİŞSE ERKEK SPERMİN BASKIN GELİP DÖLLEME KABİLİYETİ DAHA YÜKSEKMİŞ.VAJİNANIN PH I DA ÇOK ÖNEMLİYMİŞ BİRDE:)
AYNEN ÖLE CNMMM HERŞEYİN HAYIRLISIOnu ben de duydum erkek spermler hızlı ve kısa Ömürlü Dişi spermler ise daha yavaş ama uzun Ömürlü olurmuş.o Yüzden ovulasyona yakın Günler'de ilişki olunca erkek olma şansı yüksekmiş o Yüzden ovulasyon takibi yapanlar genellikle erkek sahibi ama Herşeyden önemlisi eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah Rabbim en güzelini bilir
NEREYE SORDUN CNM 500 FFAZLA YAKızlar anestezisiZ 500 tl diyorlar hsg ye fiyat böyle mi aşağı yukarı.valla Rabbim maddi durumu düşük olanlara yardım etsin bu işlem devlette nasıl ilerliyor acaba
Valla cok pahaliymis cnmKızlar anestezisiZ 500 tl diyorlar hsg ye fiyat böyle mi aşağı yukarı.valla Rabbim maddi durumu düşük olanlara yardım etsin bu işlem devlette nasıl ilerliyor acaba
NEREYE SORDUN CNM 500 FFAZLA YA
Adıyaman da özel bir hastane bana da biraz Pahalı geldi yarın öbürüne regl biter ne yapacağımı şaşırdım şimdi bir eşimle istişare edeyim birValla cok pahaliymis cnm.gercekten Allah yardim etsin maddi manevi zor bi surec.... dr gerek duyuyorsa adet sonuna randevu verip hemen cekiyorlar cnm filmi
500 cidden cok cnm. Butcen varsa sorun yok ama bir andada 500 bizi sarsardiAdıyaman da özel bir hastane bana da biraz Pahalı geldi yarın öbürüne regl biter ne yapacağımı şaşırdım şimdi bir eşimle istişare edeyim bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?