Rabbim mucizeler yaratmiyor mu zaten :) neyin ne olacagi hic belli olmaz :)Tedavisiz mi yok canımmminşallah olursa mucize olur rabbim nasip ederse olur ..
Eger hak yiyorlarsa rabbim cikarir zaten.... ben cok kotu şeylere sahit oldum calisirken o yüzden dr a guvenemiyorumÖYLE CNM ÖYLE EVİNİ SATIYO İNSANLAR İNŞ BİLEREK YANLIŞ TEDAVİLER YADA BOŞ TRANSFERLER UYGULAMIYOLARDIR EĞER YAPIOLARDA YATÇAK YERLERİ YOK
Allah kiziniza saglikli uzun omurler nasip etsin birde erkek kardes nasip etsin insallah.benimde hayalim bi kiz erkek ama daha birini bile beceremedikBenimki oğlan istiyor canım.. Kızımız var birde oğlum olsun diyor. Yaş ve SAT a göre bakılıyor canım.yumurtlama değil
Dr gitmedinde niye calisma yapmiyosunNe çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi sayfa .. Ben komsuma kahve içmeye gittim yeni geldimbu ay calışmada yok doktorada gıtmedım ya ne rahatmış çok relax hersey strest yok :)
Bizim leylekler de yolu şaşırmışSimdi neden cocugumuzun olmadigini anladim
Çok saol cnm ya Valla kafam karıştı biraz.demekki kullanılan makine ile ilgili Adıyaman'da pek alternatif yok maalesef iki özel hastane bir devlet biri 500 dedi anestezisiZ diğerine sormadık dün Mersin'den geldim bilseydim orda çektirirdim ama regl bitmemiştiVeson
canım yeni girdim net e bilgm var azcık yardım edeyim dedim hsg konusunda zamanında çok araştırdım da
şimdi bizim burda mersindeki hastanelerde anestezili 500 anestesiz 400-450 tl özellerde daha aşağısı yok benim dr tanıdık die anestezili 250 tl ya yaptırdım o ayrı..
devlette ücretsiz ama önce kadın doğuma muayene oluyorsun devlette dr gönderirse hsg çektiriyorsun..orda anestezisiz anestezi yok ..makineleri yeni ise sistemleri yani 5 dk da acısız hallediyorlar ilaç verirken acıyor adet sancısı gibi sadece..ama sistemleri eskiyse çok canın yanar..
mesela benimkisi anestezili yaptırdığım halde bir de iki tüpüm tıkalıydı onların da etkisiyle derken 4 gün sancı 1 hafta kanama çektim..çoğu kişi 5 dk ufak bi sancı hissetmiş yeni sistem yani o yüzden araştır öyle git milletin lafına bakma yok çok acıyo yok hiç acımıo her kes farklı hastaneye gidiyor sistemi eski olan var yeni olan tüpü açık olan var kapalı olan var kapalı olunca daha çok acıyor tabi o herkesde aynı:)))
yerim ben o elleri Ayakları:))miniklerimin elleri ayakları oluşmuştu çok tuhaf yaa
Fotodaki gibi olursa seni biraz zor bulur cnm öbür Dünya'ya Çoktan gitmiş olursunBüyümüş kabulum geri getirsin daha iyi :))
Amin canım.Rabbim sizlere de nasip etsin gülüm...Allah kiziniza saglikli uzun omurler nasip etsin birde erkek kardes nasip etsin insallah.benimde hayalim bi kiz erkek ama daha birini bile beceremedik
İnşallah kucağınada alırsın canım..tarifsiz bir duygu...miniklerimin elleri ayakları oluşmuştu çok tuhaf yaa
Çocuk yüzünden o kadar cok çalışma yapınca normal zamanda amann bosverrr dıyorsunDr gitmedinde niye calisma yapmiyosun
Anammm daha 1. Yıl Allah uzun uzun seneler nasip etsin inşallah bütünnn hayallerın gercek olurKizlar 1.evlilik yildonumumuz yaklasiyor gecen sene bu gunlerde gelinlik hayalleri ile yanip tutusuyordum her gece gelinlik görüyordum. Simdi ise bebek ...... ruyalar böyle. Ruyada kalacak diye cok korkuyorum
Olsun sen yine de arada değerlendir cnm Rabbimin işi belli mi olurÇocuk yüzünden o kadar cok çalışma yapınca normal zamanda amann bosverrr dıyorsunçalışasım gelmiyor yani
Gordunmu ayyyy ne tatlılardir masallahhhminiklerimin elleri ayakları oluşmuştu çok tuhaf yaa
Aminn insallahhhAnammm daha 1. Yıl Allah uzun uzun seneler nasip etsin inşallah bütünnn hayallerın gercek olur
Tabi öyle eşim bu aralar çok çalışıyor dünyayı o kurtaracak sanki :) aksam gec yorgun geliyor bende sallıyorum yuzunu zor görüyorum zaten :)Olsun sen yine de arada değerlendir cnm Rabbimin işi belli mi olur
heheheh 8 el 8 ayak benimkilerle beraber 10 a tanefour dahlia ayy kac tane el var içinde :))) Allahım ne güzel bir mucize hayırlısıyla kucagına al inşallahhh...
İçerde toplanıp halay çekiyorlardır boş vakit cok anne yemek atıyor kim kapacak aa su geldi anneden :) senin dedikodunu yapıyorlardır bol bolheheheh 8 el 8 ayak benimkilerle beraber 10 a tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?