Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ayy bunlar ne tatlı öyle .. Tek tek mi görüntü 4 ü bir arada yok yani
sağol cnm Allah razı olsun..yok hepsi tek ultrasonik fotoda ayrı ayrı ölçüyor hepsini bir anda göremiyor keselerin yeri farklı farklı hep 4 tane çıkıyor foto alttakilerin tam belli değildi elleri ayakları bu en baştaki çok belli die onu gönderdim arkası dönüktü onlar totosunu gösteriolar:)))

Kizlar 1.evlilik yildonumumuz yaklasiyor gecen sene bu gunlerde gelinlik hayalleri ile yanip tutusuyordum her gece gelinlik görüyordum . Simdi ise bebek ...... ruyalar böyle. Ruyada kalacak diye cok korkuyorum
Canım olumsuz düşünme, olacak inşallah.

miniklerimin elleri ayakları oluşmuştu çok tuhaf yaa
Yaaaaa ne güzel bir duygu :) Rabbimin mucizesi :)

Fotodaki gibi olursa seni biraz zor bulur cnm öbür Dünya'ya Çoktan gitmiş olursun

Eki Görüntüle 1644596
bu yawrulardan iki tanesi teyzeleri
Ay yerim onları ben ne tatlı :) sağlıcakla kucağına al inşallah canım

Yaa cok tattlii heveslendim valla .Allah nazarlardan saklasin hepinizi

Kizlar dua topiğinde hacamat diye bisey duydum ama korkuyorum
Hacamat acımıyormuş canım, yaptıranları biliyorum :)

Bu arada dua topiğinde @yasmin5846 arkadaşımızın nasıl hamile kaldığını okudun mu? :) bence deneyebileceğimiz bir method.

Hacamat acımıyormuş canım, yaptıranları biliyorum :)

Bu arada dua topiğinde @yasmin5846 arkadaşımızın nasıl hamile kaldığını okudun mu? :) bence deneyebileceğimiz bir method.
Bilmiyoum cnm nasil kalmis. Kendiliğinden diye yazmiati ama calismalarda ne kullandi bilmiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…