canim adetler düzensiz olunca tam net bilemiyorum ama 31 günde falan oldugunu varsayarsam 4 gün oluyor tabii pco var isin icinde bilemiyorum tam olarak. insallah size hayirli haber vermek nasip olur canim"Gönül gözünle görürsen eğer, kelebeğe değil, tırtıla sevdalanırsın."
İyi günler kızlar..
İnşallah güzel haberlerimiz gelir de seviniriz..
Saye- çok heyecanlıyım senin için..
Benim de ilk bebeğim de öyle çıkmıştı canım..
Kaç gün geçmiş oluyo adetin bu arada??
Enya nasılsın bebeğim :)"Gönül gözünle görürsen eğer, kelebeğe değil, tırtıla sevdalanırsın."
İyi günler kızlar..
İnşallah güzel haberlerimiz gelir de seviniriz..
Saye- çok heyecanlıyım senin için..
Benim de ilk bebeğim de öyle çıkmıştı canım..
Kaç gün geçmiş oluyo adetin bu arada??
evet canim hafta ici gündüzde süt izninde olan bi arkadas var o yüzden aksama gidiyoruz.. normalde olsa pek hos bi temenni degil ama ciksin bi vakaSaye- mesaide misin bugün
İnşallah gider gitmez vaka çıkar
Dualarım seninle, güzel sonuç çıkacağına eminim.
Hasbünallah ve nimel vekil okuyacağız paylaşıp ... Ekledim senide kuzum
Enya nasılsın bebeğim :)
Oh oh beraber vakit geçirmişsinizdir ne güzel :)İyiyim şekerim eşim izinli evdeydi bugün..
Sen nasılsın..
Mide bulantıların ne alemde?
Oh oh beraber vakit geçirmişsinizdir ne güzel :)
Benim de kocamın nöbet olmayan haftasonu bu hafta :)
Bulantılar hala devam maalesef :)
Aa şok oldum.Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin sizide heveslendirdim ama beta hcg negatif geldi maalesef
Aaa ciddi misin canım oran kaç çıktı peki belki geç döllenmeden kaynaklıdır. Ama idrarda çizgi vardıKızlar hepiniz hakkınızı helal edin sizide heveslendirdim ama beta hcg negatif geldi maalesef
Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin sizide heveslendirdim ama beta hcg negatif geldi maalesef
Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin sizide heveslendirdim ama beta hcg negatif geldi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?