- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
TaeYang @derandiren Al_pi vesselam_ E-brulim kizlar test yaptim idrar testi gene silik cizgi cikti yarin aksam kan testi verecegim bi sey yoksa da drumla görüsmem gerekecek klomen kullandigim icin gecikiyor olabilir mi adet kist falan yapmis olabilir mi
Saye- ay canım bence bebiş o ne kisti ya oyle seyler dusunme ramazan ayina girmeden konmus Allahin izniyle senin minik ay cok sevindim hemen kan ver canım bence
bide kizlar ben bi rüya görmüstüm bi kac gün önce.. rüyamda bisiklete biniyorum komsu kizmla karsilasiyorum bahceye gidiyorum diyorum oda bisikletle gitme ya bi sey olursa diyor.. bende karnima bakiyorum yuvarlak kücücük top gibi olmus hamileyim evet bisiklete binmeyim sizin evin önüne koyayim onu diyorum.. hayir olsun insallah
umutLatahzen öğrendim kuzum erkekmis Allahim herkese her isteyene nasip etsin inşallah her namaz sonu herkes için bunu diliyorum Allahtan
Ayy gelmis konmus bebisin bak gor rabbim hayirlisiyla yollamistir insallah bebisini hemen kan ver
insallah canim insallah seviniriz hep birlikteRabbim yüzünü güldürsün,inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin.
Topiğin güzel haberlere ihtiyacı var
Kuzummmm insallah ve insallaah bebistir o sen güzel dusun guzel olsun canim benimmmm..
yarin yaptiracagim canim cikar cikmaz olumlu olumsuz haber veririm insallah size.. insallah gercekten vardir bi seyler...Allah hayır etsin rüyanı canım.
Hamilesin sen yarın kan testi yaptır da kesinleştirelim artık :)
insallah alpim yaa ne cok bekledik gelsinler artik hayirlaSaye- kiz silik cizgiyse ne kisti be :) O bebektir bebek insallah annesine konmustur melegin :)
Kendiliginden seni yormadan geldi kapiyi ac :)
o cizgiyi gören sadece ben degilim demekAyy gelmis konmus bebisin bak gor rabbim hayirlisiyla yollamistir insallah bebisini hemen kan ver
Ayy gelmis konmus bebisin bak gor rabbim hayirlisiyla yollamistir insallah bebisini hemen kan ver
Kızlar suan göğüs um gerçekten ağrıyor ve durmuyor napıyım. .. ama göğüs uçları değil kenarları altlarında ağrı ve bariz...
Sanki alttan üstte ağrı geliyor bilen anlayan var mı normalde reglim geldiğinde göğüs um bu kadar ağrımazşişmedi birde
Gebelik Testi yapsam mi yarin
Bugün bat günumdu ama gecikmesi normal geçen ay da gecikmistiCanım seni tanımıyorum ama bebiş istiyosan be bekliyosan umarım gebelik belirtilerindir bat gectiyse hemen yap bi test hic bekleme :) hadi hayırlısı :))
canim dr vermisti asilama yapalim diye kontroldede yumurta istedigim gibi gelismedi dedi iptal oldu asilama canim ben kendim kullanmadim..
insallah canim hayra cikar bu günler.. banada uzun zamandir görmedigim bi arkadasim möbete denk geldi hamilesin galiba dedi bende hayir dedim bi an öyle sandim dedi. insallah umutlar bosa cikmaz canim...Saye- vallahi ben çok umutlandım canım güzel haberler gelecek... Rüyanda hayır olsun canım... Bize de sürekli hem bana hem de eşime bebek mi var sizde diye soruyorlar hele eşime iş yerinden 2 kişi çok da samimi olmadığı rüyamızda seni gördük bebekle ilgileniyodun acaba bekliyomusunuz diye sormuşlar:) inşallah bak bu rüyalar güzel günlerin habercisidir senin için de benim için de
bide kizlar ben bi rüya görmüstüm bi kac gün önce.. rüyamda bisiklete biniyorum komsu kizmla karsilasiyorum bahceye gidiyorum diyorum oda bisikletle gitme ya bi sey olursa diyor.. bende karnima bakiyorum yuvarlak kücücük top gibi olmus hamileyim evet bisiklete binmeyim sizin evin önüne koyayim onu diyorum.. hayir olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?