Ayy hadi inşallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruz :)canim dr vermisti asilama yapalim diye kontroldede yumurta istedigim gibi gelismedi dedi iptal oldu asilama canim ben kendim kullanmadim..
insallah canim hayra cikar bu günler.. banada uzun zamandir görmedigim bi arkadasim möbete denk geldi hamilesin galiba dedi bende hayir dedim bi an öyle sandim dedi. insallah umutlar bosa cikmaz canim...
Hayırlısı, Rabbim sizlerede tez vakitte imtihanınızı verip meleklerinize kavuşmayı nasip etsin kuzumGüzel geçtiğine sevindim canımm,dilerim seneye de minik meleğinle beraber gidersiniz ailecek. Rabbim nasip etsin
Kimse sıkmadı canım büyük bir halsizlik var üstümde başımda bir ağırlık ve mutsuzluk.Tansiyonuma baktırdım normaldi,psikolojiktir sanırım
Hatice'm hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiş yoldadır, testte çizgi çıktığına göre hcg idrara karışmış :) çok sevindim senin adınaTaeYang @derandiren @Al_pi @vesselam_ E-brulim kizlar test yaptim idrar testi gene silik cizgi cikti yarin aksam kan testi verecegim bi sey yoksa da drumla görüsmem gerekecek klomen kullandigim icin gecikiyor olabilir mi adet kist falan yapmis olabilir mi
Hayır olsun, belki bu bebeğin habercisidir gülüm. Benide hamile kalmadan önce iki kişi rüyasında görmüştü ve senin dediğin gibi pek samimi olmadığım kişiler. İnşallah seninde mucizen gerçekleşip içinde büyüyordurSaye- vallahi ben çok umutlandım canım güzel haberler gelecek... Rüyanda hayır olsun canım... Bize de sürekli hem bana hem de eşime bebek mi var sizde diye soruyorlar hele eşime iş yerinden 2 kişi çok da samimi olmadığı rüyamızda seni gördük bebekle ilgileniyodun acaba bekliyomusunuz diye sormuşlar:) inşallah bak bu rüyalar güzel günlerin habercisidir senin için de benim için de
Hepimiz gördük gülüm :)Günaydın kızlar ... ya o çizgiyi tek ben görmedim demi ... telefondan yazıyorum çok zor oluyor
Duamdasın kuzum hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişincanim tanidik kimse yoktu yaptiramadim yarin aksam vaka götürünce formali olunca tanidik olmasa da nazimiz gecer baktiririm insallah ... insallah dua edin hayir olsun o ince cizgi...
insallah saadetim bebeginde sende dua edin isteyen herkesle birlikte banada nasip olsun canim.
canim resmini cektimde hep bulanik cikti yaa bide esimin telefonla deneyim bakalim .. ama üzerinden saatler gecince iki cizgide griye döndü..
yarin nöbette verecem canim insallah dualarimiz kabul olur rabbim nasip eder
insallah ebrum icinden gecen his gerceklesir..
insallah canim amin
canim yagmur dolu disarisi fena bekleyecegim maalesefSaye- ay canım şimdi git ver ya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?