Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kizlar 4 senedir evliyim t rahim teshisi konuldu laparaskopi histereskopi ameliyatlari oldum bi turlu olmadi 6 aydirda tedaviyi biraktim stresi biraktim yeni hobiler edinmeye basladim evde hamilelikle ilgili hicbirsey konusulmadi ve bu ay adet gecikmesi yasadimm hastane ye gitigimde 5 haftalik hamile oldugumu ogrendimm size tek tavsiyemm unutun hayatin tandini cikarin stresiz bir sekilde hayata devam edin emin olun Allahin Iziniyle olur insllh bende sizlerle paylasmak istedim

Yaa çok haklisin canım bende ramazanda sonra artık kurslara gidecem insaAllah ...
Rabbim sağlıklı gebelik yaşatır Hayırlısıyla kucağında alırsın insaAllah

Saye- canım benim vardır bir hayır..
Aynı durum bendede oldu iki uç ay önce testim böyle silik çıktı gebeligimden sonraki gordugum ikinci cizgiydi ama iki gün sonra adet olmuştum ..
O heyecan bile güzeldi be yaaa... boşver önümüzdeki maçlar bizi bekler

Duaya katilacaklar
Kartanesi_26
Hsevda
Saadetim33
E-brulim
Ebush_354
Umutlatahzen
grpaysgl
Enyalios

Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin sizide heveslendirdim ama beta hcg negatif geldi maalesef
Vardır gülüm bunda da bir hayır. Diğer kızlar gibi bende testinin çift çizgi göstermesini anlamadım :/ sende hakkını helal et

Rabbim evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Allah ol dedikten sonra kimse önüne duramaz, her şeyin bir vakti zamanı var.

Günaydin herkese ..
E-brulim duaya bende katilirim süresi sayisi belli mi h.sonu okuyamam pazartesinden sonra okurum ..
Duasiz kalmayalim
Sayisi 5000 tane gülüm, aramizda paylasiriz diye düsündüm. Süre henüz belirlenmedi, herkesten haber gelsin diye bekliyorum. Pazartesi baslariz insallah.

Duaya katilacaklar
Kartanesi_26
Hsevda
Saadetim33
E-brulim
Ebush_354
Umutlatahzen
grpaysgl
Enyalios
Al_pi

Canım beni de ekleyebilirsin..

Saye- gerçekten mi canım ya niye idrar testi pozitif çıkmış o zaman ki (
bilmiyorum canim hayirlisi olsun ...
Aa şok oldum.
Resmen çizgi vardı yani idrar testinde
evet canim burda iki arkadasa ve esime gösterdim onlarda gördü hayirlisi bakalim
Aaa ciddi misin canım oran kaç çıktı peki belki geç döllenmeden kaynaklıdır. Ama idrarda çizgi vardı
0.1 cikti canim zannetmiyorum öyle oldugunu
bence geç döllenmedir ya o çizgi silikti zaten kaçtı beta hcg
0.1 canim yoktur bi sey bakalim
Kuzum kac ki beta hcg..
Demek testte hepimiz goz yanilmasi yasadık
0.1 canim ama bi biz degil bizden baska 3 kisi daha gördü
Saye- kuzum sen hakkini helal et bizde seni heveslendirdik
Insallah bu ay arefedir diger ay bayramin olur cook sasirdim kesin demistim silik cizginin baska anlami olamaz demistim
insallah alpim önümüzdeki maclara bakacaz artik
canim bide iki farkli marka yaptim ikiside ayni cikti nasip degilmis
evet canim o umut bile güzeldi hayirlisi olsun önümüze bakacaz artik

Vardır gülüm bunda da bir hayır. Diğer kızlar gibi bende testinin çift çizgi göstermesini anlamadım :/ sende hakkını helal et
hayirlis olsun ebrum olacak insallah inancimi yitirmiyorum ...
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese♥
Saye- canım hayırlısı olsun.. Daha zamanı var demek ki.. Yılmadan yola devam
evet canim biz ne kadar istesekte vakti gelmeyince nasip olmayinca olmuyor

evet canim bende hepimizde gördük umutlanmakta güzeldi güzel dileklerinizi almakta insalalh daha fazla beklemeyiz rabbim bizede nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…