Yamukcum tam sana bakmak için gelmiştim sen yazmışsın.Canlarim benim laptop yine yok etiketlemeler var bildirimler gelmiş bir sürü, hepsine tek tek bakicam sonra, 1 haftadır zaten karisigim,yazar anlatırım sonra.
Hastanedeyim şu anda, saat 12:30 da transferim var,dualarinizi eksik etmeyin. Öpüyorum hepinizi.
Ebrucum inşallah güzel güzel gelişmiştir kalitelidir yumurtalar.Günaydın kızlar ben de kontrolden çıktım... Pazartesi günü yumurta toplama işlemim var kısmetsebenim için dua edin kızlar inşallah sorunsuz geçer her aşama... Bir de benim kafa gitti teleştan sormayı unuttum hani narkoz fln işin içine giriyor ya acaba ufak bir çanta hazırlamalı mıyım kendime pazartesi günü için
Tamam cnm ne zaman başlanacak duayaHasbünallah ve nimel vekil okuyacağız paylaşıp ... Ekledim senide kuzum
Duaya katilacaklar
Kartanesi_26
Hsevda
Saadetim33
E-brulim
Ebush_354
Umutlatahzen
grpaysgl
Saolasın canım amin inşallah heyecan basmaya başladı beni iyicene..Şimdiden hayırlı olsun hayırlarla sonuclansın kuzum dualarım seninle
İnşallah canım bir sürü yumurta var ama doktor bugünkü ölçümde de en büyüklerini saydı onlar da toplamda 8 taneydi yanlış hatırlamıyosam inşallah kaliteleri de güzeldirEbrucum inşallah güzel güzel gelişmiştir kalitelidir yumurtalar.
Deneyimim yok ama bence gerek olmaz çantaya ya.
Çok hafif bi anestezidir zaten o.
Canım benim dualarım seninle inşallah güzel haberlerini de alacağız hayırlısı olsun inşallahCanlarim benim laptop yine yok etiketlemeler var bildirimler gelmiş bir sürü, hepsine tek tek bakicam sonra, 1 haftadır zaten karisigim,yazar anlatırım sonra.
Hastanedeyim şu anda, saat 12:30 da transferim var,dualarinizi eksik etmeyin. Öpüyorum hepinizi.
Kalplerimiz birmis kuzum,amin inşaallah canım, ben transferini oldum canım, bundan sonrasını yüce rabbime bırakıyorum. Senin kuzun nasıl buyuyormu, Ohhh hamilelik takvimini de eklemissinYamukcum tam sana bakmak için gelmiştim sen yazmışsın.
Dualarım seninle embriyoların sana sımsıkı tutunsun minik bebişler olsun inşallah.
Bizi de haberdar et canım.
Ebush canım başladınız bittimi tedavin, hayırlısı olsun güzelim, canım anesteziden korkma çok kolay bir işlem, hatta ben bayılıyorum o ana, böyle bir anda küt uyuyorum.İnşallah canım bir sürü yumurta var ama doktor bugünkü ölçümde de en büyüklerini saydı onlar da toplamda 8 taneydi yanlış hatırlamıyosam inşallah kaliteleri de güzeldirtamamdır canım bilemedim ama dediğin gibi hafif bir şey olacak sanırım gerek kalmaz
Canım benim dualarım seninle inşallah güzel haberlerini de alacağız hayırlısı olsun inşallah
İnşallah hayırla sonuçlanır canım... Güzel haberlerini bekliyorum serapcım... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...Kalplerimiz birmis kuzum,amin inşaallah canım, ben transferini oldum canım, bundan sonrasını yüce rabbime bırakıyorum. Senin kuzun nasıl buyuyormu, Ohhh hamilelik takvimini de eklemissin
Ebush canım başladınız bittimi tedavin, hayırlısı olsun güzelim, canım anesteziden korkma çok kolay bir işlem, hatta ben bayılıyorum o ana, böyle bir anda küt uyuyorum.
Yanında özel birsey götürmene gerek yok,istersen sadece rahat bir eşofman altı al,ona bile gerek yok,uyandığında zaten odada yatakta olacaksın, sonrada kalkıp evine gideceksin.insaallah kaliteli embriyoların olur canım.
Sağol canım çıktım ben evdeyim şu an,sarhoş gibiyim,anestezili istemiştim, şu icmemem gerekiyormuş ben idrara sıkışık olucam diye içtim. Beni yarı uyanık bırakarak yaptılar transferi, kendime çok kızdım. Bu sıra resmen Leylayim.3 embriyo transfer ettiler canım, bundan ötesi nasip
Tedavin hayırlı olsun ebrucum. İnşallah sonucu bebiş olsun canım...Canım benim dualarım seninle inşallah güzel haberlerini de alacağız hayırlısı olsun inşallah
Evet çok şükür iğneler bitiyor bugün bu gece 3 te çatlatma iğnem var pazartesi saat 2 de olacak toplama işlemi hayırlısı olur inşallah biz de dondurulmuş olarak deneyeceğiz bir aksiliğimiz çıkmazsa inşallah kaliteleri güzel çıkar yumurtaların da güzel embriyolarımız olur bu sürecin stresi hiç bitmiyor sanırım. bu konuda özellikle senden öğreneceğim çok şey var sanırım ilk deneme olduğu için sadece 1 embriyo transfer edecekler yasal olarak ben sormadım ama kk dan araştırdığıö kadarıyla doğru mudur? Ben transferi anestezisiz oluyo diye biliyordum dolayısıyla beni korkutuyordu bu durum... Eğer olursa benim de sanırım anestezili isterim ben de..Kalplerimiz birmis kuzum,amin inşaallah canım, ben transferini oldum canım, bundan sonrasını yüce rabbime bırakıyorum. Senin kuzun nasıl buyuyormu, Ohhh hamilelik takvimini de eklemissin
Ebush canım başladınız bittimi tedavin, hayırlısı olsun güzelim, canım anesteziden korkma çok kolay bir işlem, hatta ben bayılıyorum o ana, böyle bir anda küt uyuyorum.
Yanında özel birsey götürmene gerek yok,istersen sadece rahat bir eşofman altı al,ona bile gerek yok,uyandığında zaten odada yatakta olacaksın, sonrada kalkıp evine gideceksin.insaallah kaliteli embriyoların olur canım.
Sağol canım çıktım ben evdeyim şu an,sarhoş gibiyim,anestezili istemiştim, şu icmemem gerekiyormuş ben idrara sıkışık olucam diye içtim. Beni yarı uyanık bırakarak yaptılar transferi, kendime çok kızdım. Bu sıra resmen Leylayim.3 embriyo transfer ettiler canım, bundan ötesi nasip
Teşekkür ederim ablacım inşllah her şeyimiz yolunda gider de sizlere ve kendime güzel haberler verebilirim...Tedavin hayırlı olsun ebrucum. İnşallah sonucu bebiş olsun canım...
Aynen öyle son zamanlara geldik canım stresi heyecanı hiç bitmeyen bir işmiş meğersem.. umarım bundan sonrası da çok güzel gider... İnşallah yumurtalar kaliteli olur da güzel kaliteli embriyolar oluşur Rabbim görmüştür dualarımızı isteklerimizi...Ebush_354 cnm bak geldin son işlemlere herşey gönlünce olsun cnm, inşallah kaliteli embriyoların olur... Çok heyacanlı bir süreç seni bekliyor...
yamukprenses ayyyy senin şimdi göbişinde 3 tane yavrun mu var... Yaaaa düşüncesi bile çok gzl
inşallahhhhh Rabbim kucagınA almayı nasip eder cnmsev onları annesi bol bol, kendine çok iyi bak, artık Leyla degil sen anne olacaksın offfff içim kıpır kıpır oldu çok olumlu şeyler hissediyorum...
Teşekkürler canım inşallah güzel kaliteli embriyolar oluşup tutunur bana..Ebush_354 ve yamukprenses 'im dilerim sıkı sıkı tutunur bebişler dualarım sizinle
Rabbim yüzünüzü yüzümüzü güldürsün inşaallah..
Ben ikiniz içinde güzel hissediyorum,müjdeler vereceksiniz inşaallah buradanAynen öyle son zamanlara geldik canım stresi heyecanı hiç bitmeyen bir işmiş meğersem.. umarım bundan sonrası da çok güzel gider... İnşallah yumurtalar kaliteli olur da güzel kaliteli embriyolar oluşur Rabbim görmüştür dualarımızı isteklerimizi...
Teşekkürler canım inşallah güzel kaliteli embriyolar oluşup tutunur bana..yamukprenses için çok olumlu hissediyorum bu sefer inşallah her şey yolunda olacak
İnşallah canım inşallah sizlerden de güzel haberler gelecek şu an tedavide olanlarımızdan da umudum büyük :)Ben ikiniz içinde güzel hissediyorum,müjdeler vereceksiniz inşaallah buradan
Günaydın canım benim saolasın inşallah yüzümüz gülecek hepimizin :)Günaydin herkese..
yamukprenses hayirli olsun o bebislerin 3ude sana sımsıkı tutunsun insallah..
Ebush_354 canim senin tedavinde hayirli olsun bu mubarek aylarda rabbim guzel haberler almayi nsip etsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?