Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin canım benim inşallah Allah razı olsun duan için...

İnşallah hayırla sonuçlanır canım... Güzel haberlerini bekliyorum serapcım... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...
Sağol Leylacığım,inşaallah canım,amininşaallah senden de,hepimizden de sırayla güzel haberler alırız.

Ebushum inşaallah çok ve kaliteli yumurtaların olmuştur canım,doktor bol bol toplar dilerim.Canım ilk denemen olduğu için şaşkın,aşırı stresli,ne yapacağını bilemez olabilirsin ama stres yapacak birşey yok aslında,biz kafamızda çok büyütüyoruz aslında,bir de süreç uzarsa işte o çok can sıkıcı oluyor bende olduğu gibi.Allah inşaallah seni bu kadarla bıraksın ve hemen hamile kalıp yavrunu kucağına alırsın inşaallah canım.

Ben yasal tarafını tam bilmiyorum ama bana ilk denememde 2 tane transfer etmişlerdi bundan eminim.Sen tıpta falan mı yaptırıyorsun canım,belki o yüzden olabilir.Valla diğer transferlerimi bende anestesiz yaptırdım ama idrara sıkışıp gidiyoruz ya spekülümle orayı sabitliyorlar falan benim sol taraftaki ağrıya baskı yapıyor çok stres oluyorum diye doktorum böyle bir seçeneğim olabileceğini söyledi,bende koşa koşa kabul ettimValla çok rahattı,sen de bir sor istersen ama fiyat farkı oluyor bilgine canım.

benim test günü 8 gün sonra canım,valla dün sadece uzandm dinlendim ama bugün full gezdim,olacakla öleceğe birşey yapamazsın derler,olacaksa her türlü olur canım ama tabii hoplayıp zıplayıp ağır şeyler kaldırmıyorum.İnşaallah senden de güzel haberler alırız canım benim

Valla Kartanesi evet şu an 3 tane kuzu var içimde bir yerlerdeBakalım hayırlısı artık,ya yeşerip filizlenecekler yada solacaklar içimde,dilerim yeşerirler.Güzel dileklerin ve kurduğun umt dolu cümleler için çok teşekkür ederim

Ebush_354 ve yamukprenses 'im dilerim sıkı sıkı tutunur bebişler dualarım sizinle
Rabbim yüzünüzü yüzümüzü güldürsün inşaallah..
Benim de duam sizlerle ve seninle Deranım,senden de artık bir ekşın bekliyoruz
Günaydin herkese..
yamukprenses hayirli olsun o bebislerin 3ude sana sımsıkı tutunsun insallah..

Ebush_354 canim senin tedavinde hayirli olsun bu mubarek aylarda rabbim guzel haberler almayi nsip etsin ..
Sağol Alpim,seninlede görüşemez olduk kuzum,sen nasılsın,hep aklımdasın inan,hepiniz aklımdasınız,ne yapıyorsun şimdi,nasılsın
Kızlaaaar napıyosunuuz kimse yok muuuu
yamukprenses canım hayırlı olsun.. insallah üçüz bebişlerin olur Rabbim sağlıkla sıhatle hayırlısını nasip etsin inşallah..
Sağol canım,aminnnnn
Lisaa teşekkür ederim bebeğim,çok sağolun kızlar,rabbim hepimizin gönlündekini vesin inşaallah.

Günaydın kızlar geldi çattı yine pazartesisu an evimde olmayi ne cok isterdimAma maalesef ekmek parası çalışıyoruz
yamukprenses Ebush_354 insallah guzel haberinizi alırız. .

Al_pi canım nasılsın? Neler yapıyorsun uzun zamandır konuşmadık

@deeploneliness Günaydın özlemciğim..
Güzel bir gün var istanbul'Da..
Ben çok yorgunum dün pikniğe gittik..
Her yerim ağrıyor..
Hamlamışım..
Top filan oynadık, yürüyüşler yaptık
doğada, çok keyifliydi..
Bir de kalabalık olunca
daha bir eğlenceli geçti..

=)

amin canım inşallah...Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah...

Gününüz aydin olsun canlarim ♥

Duaya katilacaklar
  1. Kartanesi_26
  2. @hsevda
  3. M M_atruska
  4. E-brulim
  5. Ebush_354
  6. umutLatahzen
  7. grpaysgl
  8. _Verda_
  9. Al_pi
  10. @deeploneliness
  11. dilo00

Kizlar bugün Allahin izniyle duamiza baslayalim size de uygunsa?
5000 adet Hasbünallahi ve niğmel vekil okuyacagiz, kisi basina düsen zikir sayisi 454 adet yapiyor.

Ebrum Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah toplanan yumurtalarinin hepsi cok kalitelidir ve tedavinin sonucu bebekle biter.
Ablam hakkinda hayirlisi olsun, insallah bebeklerine kavusursun. Rabbim emeklerini bosa cikartmasin ♥

E-brulim Günlük 454 tane mi cekecez cnm kişi başına mi okunacak yoksa toplu 5000 mi olacak kuzum süre var mi
Günlük degil gülüm toplam zikir sayisi 454 adet, 5000 adet hepimiz icin okumus olacagiz.
Süre 1 hafta yeter herhalde - 6 haziran diyelim.

Tamam cnm az zaten 1 gunde cekilir rabbim kabul etsin o zaman simdiden dualarimizi
Amin insallah canim ♥ Ramazan da geliyor, insallah bu mübarek ayi dualarimizla daha da güzellestirelim.
Nasilsin bu arada? Nasil gidiyor hamilelik?

Amin insallah canim ♥ Ramazan da geliyor, insallah bu mübarek ayi dualarimizla daha da güzellestirelim.
Ebrum liste az zaten kabul ederlerse kisi basina yapalim ben simdi 100kusur cektim 5dakikada
Yine süre veririrz tamamlayamayan birlestirir tamamlar ..

Bilgiler için çoookk teşekkür ederim aynen öyle stresliyim biraz olaya hakim değilim ya pek. Transfer sayısı hakkında konuşmadık aslında ben okuduğum kadarıyla böyle anladım. Transfer zamanı bir gelsin de inşallah süreç uzamaz benim adet ilaçsız gelmiyor malum bu sefer nasıl olcak bir fikrim yok maalesef o canımı sıkıyor biraz. Bak 2 gün geçti bile sayılı gün gerçekten çabuk geçiyormuş inşallah senin de bu sefer her şey yolunda gidecek umutluyumm ben

İnşallah canım bugün 2 de toplama işlemim var sonrası 1 ay sonra kısmetse

İnşallah kuzum benim her aşama da stres bekleyiş duanın yolu değişiyormuş ama nihai duam hep aynı sonu mutluluk olsun

Iyiyim cnm cok sukur bugün asi için gidicem iste cuma gunude ayrıntılı uktrasona gidicem sen nasilsin cnm kac haftalik oldunuz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…