Amin canım benim inşallah Allah razı olsun duan için...yamukprenses ablacim hayırlı olsun tedavin inşallah ucuz bebislerin olsun. Ebush_354 canım Senin de tedavin hayirli olsun inşallah melegin seninle olur Rabbim ol desin. Tam da ezana denk geldi duam canım Allah duysun duamizi.
Sağol Leylacığım,inşaallah canım,aminİnşallah hayırla sonuçlanır canım... Güzel haberlerini bekliyorum serapcım... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...
Ebushum inşaallah çok ve kaliteli yumurtaların olmuştur canım,doktor bol bol toplar dilerim.Canım ilk denemen olduğu için şaşkın,aşırı stresli,ne yapacağını bilemez olabilirsin ama stres yapacak birşey yok aslında,biz kafamızda çok büyütüyoruz aslında,bir de süreç uzarsa işte o çok can sıkıcı oluyor bende olduğu gibi.Allah inşaallah seni bu kadarla bıraksın ve hemen hamile kalıp yavrunu kucağına alırsın inşaallah canım.Evet çok şükür iğneler bitiyor bugün bu gece 3 te çatlatma iğnem var pazartesi saat 2 de olacak toplama işlemi hayırlısı olur inşallah biz de dondurulmuş olarak deneyeceğiz bir aksiliğimiz çıkmazsa inşallah kaliteleri güzel çıkar yumurtaların da güzel embriyolarımız olur bu sürecin stresi hiç bitmiyor sanırım. bu konuda özellikle senden öğreneceğim çok şey var sanırım ilk deneme olduğu için sadece 1 embriyo transfer edecekler yasal olarak ben sormadım ama kk dan araştırdığıö kadarıyla doğru mudur? Ben transferi anestezisiz oluyo diye biliyordum dolayısıyla beni korkutuyordu bu durum... Eğer olursa benim de sanırım anestezili isterim ben de..
Senin için de canım bu sefer inşallah her şey yolunda olacak ben inanıyorum bir de 4-5 gün çok dikkat et kendine. Test günün ne zaman
Valla Kartanesi evet şu an 3 tane kuzu var içimde bir yerlerdeEbush_354 cnm bak geldin son işlemlere herşey gönlünce olsun cnm, inşallah kaliteli embriyoların olur... Çok heyacanlı bir süreç seni bekliyor...
yamukprenses ayyyy senin şimdi göbişinde 3 tane yavrun mu var... Yaaaa düşüncesi bile çok gzl inşallahhhhh Rabbim kucagınA almayı nasip eder cnm sev onları annesi bol bol, kendine çok iyi bak, artık Leyla degil sen anne olacaksın offfff içim kıpır kıpır oldu çok olumlu şeyler hissediyorum...
Benim de duam sizlerle ve seninle Deranım,senden de artık bir ekşın bekliyoruzEbush_354 ve yamukprenses 'im dilerim sıkı sıkı tutunur bebişler dualarım sizinle
Rabbim yüzünüzü yüzümüzü güldürsün inşaallah..
Sağol Alpim,seninlede görüşemez olduk kuzum,sen nasılsın,hep aklımdasın inan,hepiniz aklımdasınız,ne yapıyorsun şimdi,nasılsınGünaydin herkese..
yamukprenses hayirli olsun o bebislerin 3ude sana sımsıkı tutunsun insallah..
Ebush_354 canim senin tedavinde hayirli olsun bu mubarek aylarda rabbim guzel haberler almayi nsip etsin ..
Sağol canım,aminnnnnKızlaaaar napıyosunuuz kimse yok muuuu
yamukprenses canım hayırlı olsun.. insallah üçüz bebişlerin olur Rabbim sağlıkla sıhatle hayırlısını nasip etsin inşallah..
Lisaa teşekkür ederim bebeğim,çok sağolun kızlar,rabbim hepimizin gönlündekini vesin inşaallah.yamukprenses ablacim hayırlı olsun tedavin inşallah ucuz bebislerin olsun. Ebush_354 canım Senin de tedavin hayirli olsun inşallah melegin seninle olur Rabbim ol desin. Tam da ezana denk geldi duam canım Allah duysun duamizi.
amin canım inşallah...Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin cümlemize inşallah...Sağol Leylacığım,inşaallah canım,amininşaallah senden de,hepimizden de sırayla güzel haberler alırız.
Ebushum inşaallah çok ve kaliteli yumurtaların olmuştur canım,doktor bol bol toplar dilerim.Canım ilk denemen olduğu için şaşkın,aşırı stresli,ne yapacağını bilemez olabilirsin ama stres yapacak birşey yok aslında,biz kafamızda çok büyütüyoruz aslında,bir de süreç uzarsa işte o çok can sıkıcı oluyor bende olduğu gibi.Allah inşaallah seni bu kadarla bıraksın ve hemen hamile kalıp yavrunu kucağına alırsın inşaallah canım.
Ben yasal tarafını tam bilmiyorum ama bana ilk denememde 2 tane transfer etmişlerdi bundan eminim.Sen tıpta falan mı yaptırıyorsun canım,belki o yüzden olabilir.Valla diğer transferlerimi bende anestesiz yaptırdım ama idrara sıkışıp gidiyoruz ya spekülümle orayı sabitliyorlar falan benim sol taraftaki ağrıya baskı yapıyor çok stres oluyorum diye doktorum böyle bir seçeneğim olabileceğini söyledi,bende koşa koşa kabul ettimValla çok rahattı,sen de bir sor istersen ama fiyat farkı oluyor bilgine canım.
benim test günü 8 gün sonra canım,valla dün sadece uzandm dinlendim ama bugün full gezdim,olacakla öleceğe birşey yapamazsın derler,olacaksa her türlü olur canım ama tabii hoplayıp zıplayıp ağır şeyler kaldırmıyorum.İnşaallah senden de güzel haberler alırız canım benim
Valla Kartanesi evet şu an 3 tane kuzu var içimde bir yerlerdeBakalım hayırlısı artık,ya yeşerip filizlenecekler yada solacaklar içimde,dilerim yeşerirler.Güzel dileklerin ve kurduğun umt dolu cümleler için çok teşekkür ederim
Benim de duam sizlerle ve seninle Deranım,senden de artık bir ekşın bekliyoruz
Sağol Alpim,seninlede görüşemez olduk kuzum,sen nasılsın,hep aklımdasın inan,hepiniz aklımdasınız,ne yapıyorsun şimdi,nasılsın
Sağol canım,aminnnnn
Lisaa teşekkür ederim bebeğim,çok sağolun kızlar,rabbim hepimizin gönlündekini vesin inşaallah.
Ebrum Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah toplanan yumurtalarinin hepsi cok kalitelidir ve tedavinin sonucu bebekle biter.Günaydın kızlar ben de kontrolden çıktım... Pazartesi günü yumurta toplama işlemim var kısmetsebenim için dua edin kızlar inşallah sorunsuz geçer her aşama... Bir de benim kafa gitti teleştan sormayı unuttum hani narkoz fln işin içine giriyor ya acaba ufak bir çanta hazırlamalı mıyım kendime pazartesi günü için
Ablam hakkinda hayirlisi olsun, insallah bebeklerine kavusursun. Rabbim emeklerini bosa cikartmasin ♥Canlarim benim laptop yine yok etiketlemeler var bildirimler gelmiş bir sürü, hepsine tek tek bakicam sonra, 1 haftadır zaten karisigim,yazar anlatırım sonra.
Hastanedeyim şu anda, saat 12:30 da transferim var,dualarinizi eksik etmeyin. Öpüyorum hepinizi.
Günlük degil gülüm toplam zikir sayisi 454 adet, 5000 adet hepimiz icin okumus olacagiz.E-brulim Günlük 454 tane mi cekecez cnm kişi başına mi okunacak yoksa toplu 5000 mi olacak kuzum süre var mi
Tamam cnm az zaten 1 gunde cekilir rabbim kabul etsin o zaman simdiden dualarimiziGünlük degil gülüm toplam zikir sayisi 454 adet, 5000 adet hepimiz icin okumus olacagiz.
Süre 1 hafta yeter herhalde - 6 haziran diyelim.
Amin insallah canim ♥ Ramazan da geliyor, insallah bu mübarek ayi dualarimizla daha da güzellestirelim.Tamam cnm az zaten 1 gunde cekilir rabbim kabul etsin o zaman simdiden dualarimizi
Ebrum liste az zaten kabul ederlerse kisi basina yapalim ben simdi 100kusur cektim 5dakikadaAmin insallah canim ♥ Ramazan da geliyor, insallah bu mübarek ayi dualarimizla daha da güzellestirelim.
Nasilsin bu arada? Nasil gidiyor hamilelik?
Bilgiler için çoookk teşekkür ederimSağol Leylacığım,inşaallah canım,amininşaallah senden de,hepimizden de sırayla güzel haberler alırız.
Ebushum inşaallah çok ve kaliteli yumurtaların olmuştur canım,doktor bol bol toplar dilerim.Canım ilk denemen olduğu için şaşkın,aşırı stresli,ne yapacağını bilemez olabilirsin ama stres yapacak birşey yok aslında,biz kafamızda çok büyütüyoruz aslında,bir de süreç uzarsa işte o çok can sıkıcı oluyor bende olduğu gibi.Allah inşaallah seni bu kadarla bıraksın ve hemen hamile kalıp yavrunu kucağına alırsın inşaallah canım.
Ben yasal tarafını tam bilmiyorum ama bana ilk denememde 2 tane transfer etmişlerdi bundan eminim.Sen tıpta falan mı yaptırıyorsun canım,belki o yüzden olabilir.Valla diğer transferlerimi bende anestesiz yaptırdım ama idrara sıkışıp gidiyoruz ya spekülümle orayı sabitliyorlar falan benim sol taraftaki ağrıya baskı yapıyor çok stres oluyorum diye doktorum böyle bir seçeneğim olabileceğini söyledi,bende koşa koşa kabul ettimValla çok rahattı,sen de bir sor istersen ama fiyat farkı oluyor bilgine canım.
benim test günü 8 gün sonra canım,valla dün sadece uzandm dinlendim ama bugün full gezdim,olacakla öleceğe birşey yapamazsın derler,olacaksa her türlü olur canım ama tabii hoplayıp zıplayıp ağır şeyler kaldırmıyorum.İnşaallah senden de güzel haberler alırız canım benim
Valla Kartanesi evet şu an 3 tane kuzu var içimde bir yerlerdeBakalım hayırlısı artık,ya yeşerip filizlenecekler yada solacaklar içimde,dilerim yeşerirler.Güzel dileklerin ve kurduğun umt dolu cümleler için çok teşekkür ederim
Benim de duam sizlerle ve seninle Deranım,senden de artık bir ekşın bekliyoruz
Sağol Alpim,seninlede görüşemez olduk kuzum,sen nasılsın,hep aklımdasın inan,hepiniz aklımdasınız,ne yapıyorsun şimdi,nasılsın
Sağol canım,aminnnnn
Lisaa teşekkür ederim bebeğim,çok sağolun kızlar,rabbim hepimizin gönlündekini vesin inşaallah.
İnşallah canım bugün 2 de toplama işlemim var sonrası 1 ay sonra kısmetseGünaydın kızlar geldi çattı yine pazartesisu an evimde olmayi ne cok isterdim Ama maalesef ekmek parası çalışıyoruz
yamukprenses Ebush_354 insallah guzel haberinizi alırız. .
Al_pi canım nasılsın? Neler yapıyorsun uzun zamandır konuşmadık
Olur gülüm agir gelmesin kimseye diye ben toplu okuyalim dedim.Ebrum liste az zaten kabul ederlerse kisi basina yapalim ben simdi 100kusur cektim 5dakikada
Yine süre veririrz tamamlayamayan birlestirir tamamlar ..
İnşallah kuzum benim her aşama da stres bekleyiş duanın yolu değişiyormuş ama nihai duam hep aynı sonu mutluluk olsunGününüz aydin olsun canlarim ♥
Duaya katilacaklar
Kartanesi_26 - @hsevda
- M M_atruska
E-brulim Ebush_354 umutLatahzen grpaysgl _Verda_ Al_pi - @deeploneliness
dilo00
Kizlar bugün Allahin izniyle duamiza baslayalim size de uygunsa?
5000 adet Hasbünallahi ve niğmel vekil okuyacagiz, kisi basina düsen zikir sayisi 454 adet yapiyor.
Ebrum Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah toplanan yumurtalarinin hepsi cok kalitelidir ve tedavinin sonucu bebekle biter.
Ablam hakkinda hayirlisi olsun, insallah bebeklerine kavusursun. Rabbim emeklerini bosa cikartmasin ♥
Amin Rabbim kabul etsin o güzel dualarini ♥İnşallah kuzum benim her aşama da stres bekleyiş duanın yolu değişiyormuş ama nihai duam hep aynı sonu mutluluk olsun
Becede 5000 okuyalım kuzum sonuçta bir hafta süre var :) bana uyarOlur gülüm agir gelmesin kimseye diye ben toplu okuyalim dedim.
Kizlar uygunsa toplu degil kisi basina 5000 adet cekelim (her isime 454 adet), süreyi ona göre uzatiriz?
Evet cnm günlük okunur yani kişi başına 454 tane ben kabul ediyorumOlur gülüm agir gelmesin kimseye diye ben toplu okuyalim dedim.
Kizlar uygunsa toplu degil kisi basina 5000 adet cekelim (her isime 454 adet), süreyi ona göre uzatiriz?
Iyiyim cnm cok sukur bugün asi için gidicem iste cuma gunude ayrıntılı uktrasona gidicem sen nasilsin cnm kac haftalik oldunuz bakalımAmin insallah canim ♥ Ramazan da geliyor, insallah bu mübarek ayi dualarimizla daha da güzellestirelim.
Nasilsin bu arada? Nasil gidiyor hamilelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?