Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Iyiyim cnm cok sukur bugün asi için gidicem iste cuma gunude ayrıntılı uktrasona gidicem sen nasilsin cnm kac haftalik oldunuz bakalım
Insallah güzel haberler alirsin ve her sey yolundadir canim.
Cok sükür iyiyim bende, 24 haftalik olduk Allahin izniyle. Benimde yarin randevum var, sekere bakilacak.

Ne güzel canım gezmişsiniz, tatlı yorgunluk bunlar biz de cumartesi gezdik piknik gibi değil öyle bir yerlerde oturduk yemek filan yedik. Bu hafta sonu ramazan öncesi biz de piknik yapmak istiyoruz annemlerle birlikte tabi havalar böyle giderse

Canım hakkında hayırlısı olsun.. Sen kendini ne zaman rahat hissedersen o zaman devam edin derim..Ruhen kendini toparladığında bebiş de gelecek inşallah Bi bakmışsın peş peşe veririz burdan güzel haberleri

Olur canım süre konusunda esneme olursa ben de varım

Insallah güzel haberler alirsin ve her sey yolundadir canim.
Cok sükür iyiyim bende, 24 haftalik olduk Allahin izniyle. Benimde yarin randevum var, sekere bakilacak.
Ay sanada kolay gelsin cnm seker yuklemesi de zor oluyormus galiba ac karnina şekerli şu iciyormussun bekliyotmussun 2.3 saat

Olur canım süre konusunda esneme olursa ben de varım
Süre hic sorun degil gülüm
Ay sanada kolay gelsin cnm seker yuklemesi de zor oluyormus galiba ac karnina şekerli şu iciyormussun bekliyotmussun 2.3 saat
Allah razi olsun canim. Seker yüklemesi degil, ilk asama olarak kan alip seker degerine bakiyorlar eger yüksek cikarsa ikinci asama olarak seker yüklemesi yapiliyormus.
Seker yüklemesi zormus bende öyle duydum.

Ben öyle ölctürdüm normal çıktı benim o yuzden seker yuklemesi yaptirmiycam cnmsenin bebis oynuyor demi artık dıştan hissediliyor mu elini koyunca felan

Ben öyle ölctürdüm normal çıktı benim o yuzden seker yuklemesi yaptirmiycam cnmsenin bebis oynuyor demi artık dıştan hissediliyor mu elini koyunca felan
Sekerin normal ciktiysa gerek yok bencede canim.
Evet canim hissediyorum - Allahim isteyen herkese yasatsin insallah.
Sen hissediyormusun?
merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim işlerimden bu hafta son haftam kısmetse işlerimi toparlayıp izne çıkıyorum herkes nasıl?
Kiz kacak nasilsin? Özlettin kendini :)

Sen hissediyormusun?

Cnm ben hissediyorum ama daha işten dıştan değil insalhhh2 hafta sonra bizde büyüyüp dıştan hissederiz hayırlısı ile
Aynen rabbim hayırlısı ile herkese nasip etsin

Saye- canım ya sen de bize hakkını helal et bizde umutlandırdık seni inşallah bir dahaki ya o zaman diyelim... Ama bu durumu da mutlaka doktoruna danış neden oldu diye
canim olurmu öyle sey .. insallah yarin gidecegim canim bakalim ne diyecek...
ebru canim hayirlisi olsun saglikli kaliteli yumoslar olsun insallah

canimm hayirlisi olsun insallah rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah...
İnşallah hayırla sonuçlanır canım... Güzel haberlerini bekliyorum serapcım... Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...
leyla abla nasilsin tedavi var mi bu ay...
alpim bende kararsizim tedavi konusunda ramazanda sadece ilac ve catlatma ignesiyle denesem diyorum..
İnşallah canım bugün 2 de toplama işlemim var sonrası 1 ay sonra kısmetse
ebrucum toplama islemin bitmistir, insallah güzel olur hersey..

Gidin canım gidin.. İnan insana çok iyi geliyo doğada olmak..
Bizim gittiğimiz yeri tavsiye ederim, bi ara atarım fotosunu..
Havalar çok sıcak hele bugün tam sıcak ..
30 dereceyi gördük..

merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim işlerimden bu hafta son haftam kısmetse işlerimi toparlayıp izne çıkıyorum herkes nasıl?
Hoşgeldin canım..
İyiyiz seni çok özledik.
sen nasılsın,
nasıl gidiyor.
Bu perşembe ben genetik ve pıhtılaşma testlerimi yaptıracağım inşallah..

selam kizlar ne zamandir yoktum gene sinavlarim bitti sükür güzel gecti bu günde nöbet var cok yorgunum ben yaa iyi bi tatile ihtiyacim var

Tatil iyi gelir güzelim, ben hala olmadım adet..
Sen oldun mu..
Bugün göğüslerim de sızı var..
Test yaptım negatif çıkmıştı ama insan içinden
bir acaba diyor, sonradan hayal kırıklığı oluyor....
Bide 1 haftadır soğuk bir şey yediğim içtiğim zaman
dişim çok ağrıyor..

Cnm ben hissediyorum ama daha işten dıştan değil insalhhh2 hafta sonra bizde büyüyüp dıştan hissederiz hayırlısı ile
Aynen rabbim hayırlısı ile herkese nasip etsin
Amin canim Rabbim her konuda hakkimizda hayirli olanini versin
selam kizlar ne zamandir yoktum gene sinavlarim bitti sükür güzel gecti bu günde nöbet var cok yorgunum ben yaa iyi bi tatile ihtiyacim var
Insallah sinavlarinin sonucu da güzel olur haticem

Evet evet bence de kisi bası 5000 olsun Al_pi mantıklı ♡ zaten tesbih ceker gibi hizlica biter :) bugun basladik mi kuzumm tesbihee..

canım benim ozlettin kendinii biz iyiyiz sen nasilsin bebis nasilll .. ♡♡

yok canim olmadim bende ne agri ne sizi hic bi sey de yok yarin muayeneye gidecegim.. bu ayda sadece ilacla ve catlatma ignesiyle devam edelim diyoruz esimle asilamayi dha sonra yapalim diyoruz ramazan olunca bakalim drum ne diyecek
Insallah sinavlarinin sonucu da güzel olur hatice
insallah ebrum bi haftadir sinavlara calis nöbet tut cok yoruldum.. bir daha stres cekmem insallah

Sen hissediyormusun?

BENDE SİZİ ÖZLEDİM CNM ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM SEN NASILSINN NASILDI TATİL:)

KANUNİDE Mİ YAPTIRACAKSIN CNM TESTLERİ?

Evet evet bence de kisi bası 5000 olsun Al_pi mantıklı ♡ zaten tesbih ceker gibi hizlica biter :) bugun basladik mi kuzumm tesbihee..

canım benim ozlettin kendinii biz iyiyiz sen nasilsin bebis nasilll .. ♡♡
ÇOK ŞÜKÜRR İYİYİZ CNM SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR?

insallah ebrum bi haftadir sinavlara calis nöbet tut cok yoruldum.. bir daha stres cekmem insallah
Nöbeti de atlatinca güzelce bir dinlen gülüm.
BENDE SİZİ ÖZLEDİM CNM ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM SEN NASILSINN NASILDI TATİL:)
Allah iyilik versin kuzum, sükür iyiyim bende. Tatil süperdi :)
Pinkle görüsüyormusun? Nasil kendisi?

Saye- sınavlarının güzel geçmesine sevindim canım inşallah doktordan da güzel haberlerle gelirsin bir sorun yoltur...
Bana gelirsek işlem bitti ama ben biraz eşekten düşmüş gibiyim bilmiyorum narkozun etkisi midir yoksa idrara çıkabilmek için boş mideye çok su içtim ondan mıdır? Kusuyorum soğuk soğuk terliyorum bir de... Onun dışında 12 tane yumoş toplanmış kaliteli mi döllenecek mi yarın belli olacak eğer döllenirse 3. Gün dondurulacak kızlar

Canım gecmis olsun.. Narkozun etkisi olabilir..Ama sonunda bitti gitti islem :)
Peki transfer bu ay mi olacak yoksa bir sonraki ay mı? Bence yumurtalarin kaliteli dollenecek çoğu dr da hangisini transfer etsek diye dusunecek niyeyse senden cok umutluyum Ebrucum.. Arada boyle hislerim oluyor genelde de tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…