Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet ebrum bugünden itibaren basliyoruz. Allah kabul etsin kuzum ♥

Amin amiiin kuzum bugünki duamı yaptım bile Rabbim ne muradımız varsa yaşamamızı nasip etsin hepimizee
BENDE SİZİ ÖZLEDİM CNM ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM SEN NASILSINN NASILDI TATİL:)

KANUNİDE Mİ YAPTIRACAKSIN CNM TESTLERİ?

ÇOK ŞÜKÜRR İYİYİZ CNM SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR?

Ben de iyiyim çok şükür canım aynen devam bi değişiklik yok suan sağlığım iyi şükürler olsunn.. senin de iyi olmana sevindim :)

Saolasın canım hala eve gitmeye çalışıyoruz biraz yordu işlem beni transferi de söyle konuştuk yaklaşık 12 gün sonra adet olmam gerekliymiş adetin 1. Günü hemen haber vericem 2. Günde de doktor muayene edip protokole bakıcam dedi. 2. Günle birlikte transfer ilaçları ve tedavisine başlıcaz dedi sanırım yaklaşık 1 ayı bulucak transfer olması... İnşallah canım kaliteleri güzel çıkar da dediğin gibi olur.. Umutlarımız boşa çıkmaz inşallah desteğin için çok çok teşekkür ederim canım

Dinlen canim bugun..Emeklerin bosa çıkmaz insallah Allahın izniyle.. Elbet bu çabanın karşılığıni alirsin birgun.. Er ya da gec bu yol sabır istiyor kimilerimiz icin.. Ama sen simdi iyi dusun iyi olsun.. Senin sadece yumurtlama problemin vardı. . O da bu sekilde çözülmüş oldu.. Kalitede bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. .

Canımm ben iyiyim buara misafirlerim oldu onları ağırladım devlette dr a gittim tam çatlama günümdü yumurtan çatlamış değerlendirin dedi bende zaten takip ediyodum değerlendirmiştik durumumla ilgili olarak da normal olur yaşın genç dedi kan sulandırıcı verdi hamile kalırsan da bırakma ve gel düşğk önleyici ilaç veririm tedbir amaçlı dedi.. şimdi bekliyorum bakalım.. sen nasılsın bebişin nasıl

Uğramıyorsun artık aramıza merak ediyorum seni. İyi olmana sevindim. Hakkında hayırlısı inşallah güzel haberler alırız senden Bende iyiyim şükür canım bir değişiklik yok hep aynı.

Uğramıyorsun artık aramıza merak ediyorum seni. İyi olmana sevindim. Hakkında hayırlısı inşallah güzel haberler alırız senden Bende iyiyim şükür canım bir değişiklik yok hep aynı.
İşler yoğun oluyo canım çok fırsat bulamıyorum birde bebek olayının üstğne fazla düşmemeye çalıştım geçtiğimiz birkaç ay ondan da fazla girmek istemedim yine de sizlerin iyi haberini almak için arada bir sessiz sedasız girip bakıp çıktım.. çok şükür sağlığımız yerinde dünya telaşındayız..

Bu ay kayınvalidemlerdeydik canım.düğünden geleli iki haftaya yaklaştı.orda çalışma yaptık pink love gibi..İnşallah uğur getirir.bat bekliyorum inşallah gelmez canım ya... 1 Haziran... Bakalım ne olacak akışına bıraktım valla artık. Eşim yine rahat durmuyor yeni bir doktordan randevu al diye tutturunca adet olursam 2.ci günü gideriz dedim... İnşallah adet yerine bebiş gelir... Ramazan ayı hepimize hayır getirsin ve bebişlerimize bizi kavuşursun inşallah haticem... Sen nasılsın gülüm ♥ ♥ ♥ ♥

yamukprenses ablam Rabbim emeklerinin karşılığını icinde atan minicik kalplerle versin insaAllah.. heyecanla bekliyor olacaz topic ailesi olarak.. insaAllah yüzün güler bu kez. Hayırlısıyla kucağınada alırsın minnisleri
Sen herşeyin en güzelini hakediyorsun

Canım merhaba,seni az görüyorum sanki,gerçi bu sıra bende az geliyorum,sağol canım benim,amin,inşaallah hep beraber alırız kuzum

Enyaliosum nasılsın vanımohhh ohhh ne güzel geziyorsun ama sen yine de fazla hoplayıp zıplama canımın içi,ne olur ne olmaz

Günlük degil gülüm toplam zikir sayisi 454 adet, 5000 adet hepimiz icin okumus olacagiz.
Süre 1 hafta yeter herhalde - 6 haziran diyelim.
ebrulim canım beni de listeye ekle,bu sıra rahat rahat yapabilirim,sen nasılsın tatil bittimi,seni etiketleyip sormuştum Antalyada neredesin diye ama ya sen ya ben görmedik canım,nasıl geçti tatil

Canım alpim tatil sana da iyi gelmiştir,kafan boşalmıştır biraz.Valla benim de evi temizlemem gerekiyor ne yapıcam bilmiyorum,genel temizliğim varda bayram temizliği çok ince detay istiyor.Sen yine de fazla yorma kendini,ne yapalım bu senede böyle geçsin.Ben bildiğin gibi beklemedeyim canım,ayın 9 unda sonuca bakılacak.

merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim işlerimden bu hafta son haftam kısmetse işlerimi toparlayıp izne çıkıyorum herkes nasıl?
merhaba desıgner,hoşgeldin canım,daha çok gel

selam kizlar ne zamandir yoktum gene sinavlarim bitti sükür güzel gecti bu günde nöbet var cok yorgunum ben yaa iyi bi tatile ihtiyacim var
Haticem inşaallah güzel sonuçlar alırsın,sevindim sınavlarının güzel geçmesine.Doktora devam ediyorsun değilmi,inşaallah oradanda böyle güzel haberlerle gelirsin.Valla burada herkes tatil diyor,benimde aklıma getirdiniz,iyi olur gerçekten ama ramazan bir bitsin bakalım,sende iyice dinlen stres at kuzum

Ebushum çok geçmiş olsun canım,bitti geçti işte şükür.Narkozun etkisindendir o,yarına hepsi geçer,ben hiç kusmadım ama o kafayı biliyorum12 tane yumurta çok iyi canım,inşaallah hepsi kaliteli embriyo olur,hemen yarın belli olmaz canım,3 gün döllenirler onlar,hergün sana telefon açıp bilgi verirler,hem neden 3 gün,belki 5.güne kadar giderler?Sen şimdi ilaçlarını kullan,stres yapma,hiçbirşey yok,Allahın izniyle herşey yolunda

Benim için ne hissediyorsun deeploneliness
Canım 1 Hazirana az kalmış,şunun şurasında 1 gün,inşaallah adet olmazsın güzelim,yavruna kardeş gelir

Amin vesselam,hepimiz için amin.Son cümlen beni çok duygulandırdı,çok teşekkürederim,Allah razı olsun.İnşaallah güzel haberlerle gelirim canım.

Aynen canım kafam bir dünya oldu zaten.. Ama yine de içim rahat ben elimden geldiği kadarıyla üstüme düşenleri yerine getirmeye çalışıyorum gerisi takdir-i ilahi canım.. İnşallah canım bu yumurtlamadan korkuyordum onda da sorun çıkmadı bir de orda duyuyorum 20-23 yumurtası olanlar olmuş o biraz beni korkuttu az mı diye ama mantıken de çok olması belki kalitesini de etkiler diye düşünüp kendimce bir teselli verdim.. Kendi söküğümğ dikmeye çalışıyorum anlayacağın canım

Ebush_354 canimsin bak geçti insaAllah.. bundan sonraki surec için güzel güzel şeyler düşün bakk sonunda sevinen sen olacaksin Allahın izniyle... Rabbim emeğini boş çevirmesin insaAllah
İnşallah canım ilk zorlu aşama geçti bundan sonrası da inşallah güzel geçer sevinmek o kadar çok istiyorum ki

Aynen canım gerçekten bir acayip oluyor insan ama bugün topladım kafayı. Yumurta sayısı başkalarınınkini duyunca bir korkuttu beni ama umarım kaliteleri güzel çıkar önemli olan niteliği zaten gözüyle bakıp kendimi rahatlatıyorum... Ben yanlış anlamış da olabilirim doktor şey dedi yarın kalitelerini döllenip döllenmiceğini haber verirler dedi. 3. Gün dondurucaz dedi 3. Gün olmasının dezavantajı ne peki canım. Bana verilen kağıtta da toplamdan sonraki 1. Ve 3. Gün bilgilendirme için aranacaksınız yazıyordu.. Bundan sonrası tevekkül canım... Senin güzel haberler de gelecek ben inanıyorum

Iyi olda gerisi önemli degil ♥
Canim benim misafirim var pek giremiyorum duaya baslamizsiniz diğer duada olurum sanırım yetistirmem gereken cüzler dualar var..
Bugün Eyüp sultandaydik.. duama ortak ettim sizleri.. Rabbim kabul etsin insaAllah
Dün basladik duaya gülüm, o zaman sen bir sonrakine katilirsin... Allah kabul etsin yüreginden gecen o güzel dualari ♥
ebrulim canım beni de listeye ekle,bu sıra rahat rahat yapabilirim,sen nasılsın tatil bittimi,seni etiketleyip sormuştum Antalyada neredesin diye ama ya sen ya ben görmedik canım,nasıl geçti tatil
Sükür ablam iyiyim, tatili bitirdik geldik - alanyadaydik cevap yazdim sana ama sanirim laptoptan giremedigin icin gözünden kacti ablacim.

Nöbeti de atlatinca güzelce bir dinlen gülüm.

Allah iyilik versin kuzum, sükür iyiyim bende. Tatil süperdi :)
Pinkle görüsüyormusun? Nasil kendisi?
görüşüyorum cnm iyi oda çok şükür şekerini dengelemeye çalışıyor dikkatediyor sürekli bronzlaştınmı ebrum:)

@Enyalios canim avrupa yakasinda mi gittiginiz piknik yeri? Ben anadoluda oturuyorum..

DESIGNER27 canım hosgeldin..Seni daha cok gormek isteriz.. Ilk hamislerimizdensin.. Arada soracaklarimiz olur
sen nasılsınn cnmm korunmayı braktınmı?

görüşüyorum cnm iyi oda çok şükür şekerini dengelemeye çalışıyor dikkatediyor sürekli bronzlaştınmı ebrum:)
Selamimi ilet, insallah her sey yolunda gider ve sag salim bebegini kucagina alir. Son haftalari onunda.
Azicik :) benim tenim nedense fazla bronzlasmiyor gülüm, kizariyorum ama karaya dönemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…