Benimki 7 de bitiyor 6 da da leke 6. Gün 7. Gün çekilsem nasıl olur benim Yum da erken çatlıyor 10 gün Çatladı bu ayHsg adet bitimi 8.9.10. Gunlerde cekiliyor kızlar
Onu da bir ay denedim o da olmadı sana vesile olur umarımBenimde ikinci denemem olacak cnimsuya koyup icmismiydin cnm. Ben bu defa sadece tasicam canim. Suya koymicam. Cok hosuma gidiyor yaa Rabbim nasil guzel yaratmış bakinca gozlerim doluyordu.
Canim yanls yönlendirmek istemem ama duruma gire karar verir dr un bence onemki olan adet bitimi olmasi sanirimBenimki 7 de bitiyor 6 da da leke 6. Gün 7. Gün çekilsem nasıl olur benim Yum da erken çatlıyor 10 gün Çatladı bu ay
Yok canim yemek icin bulamadik bu sene kaldi buzluga hic koyamadim pekmeze kuru uzume devamOhh afiyet olsun cnm. Evde visne varmi buzlugunda varsa kaynatsana canim kan yapar ben bugun yaptimda aklima sen geldin
Geçen ay 6. Gün gittim hamilelik şüphesi vardı yoksa çekecekti gelecek ay gel dedi:)Canim yanls yönlendirmek istemem ama duruma gire karar verir dr un bence onemki olan adet bitimi olmasi sanirim
Bubayda tasiyayim bakalim cnm kismetOnu da bir ay denedim o da olmadı sana vesile olur umarım
O zmn 7.gun cekerGeçen ay 6. Gün gittim hamilelik şüphesi vardı yoksa çekecekti gelecek ay gel dedi:)
Yaa canimYok canim yemek icin bulamadik bu sene kaldi buzluga hic koyamadim pekmeze kuru uzume devam
Agla rahatla cnm sikma kendi i daha kotu olursun sonra. Esine saril aglaKızlar ben toparlayamadım sanırım bi içimi dökmem gerekiyor tuğbanın duasını türkçe okuyacağım
CMm biraz Kafanı dinle çok ümitlenince böyle oluyor bana da bazen böyle olur Herşeyin hayırlısıKızlar ben toparlayamadım sanırım bi içimi dökmem gerekiyor tuğbanın duasını türkçe okuyacağım
Canimm yaa .. ilk gun boyle oluyor insan bende umutlandim ov.testleri yuzunden sonra cook uzuldum .. kafani dagit biraz rahatla baska seyler dusunmeye calis..Kızlar ben toparlayamadım sanırım bi içimi dökmem gerekiyor tuğbanın duasını türkçe okuyacağım
Canimm benim sen ne kadar iyi niyetlisin oyle .. Allah razi olsunYaa canimkomsu olsaydik verirdim ben sana kv nin bahcesi var bisey istiyomusin diyor visne diyorum yazin sicaginda visne getirdi bana erimisti .pekmez kuru uzume devam madem
Canimm benim sen ne kadar iyi niyetlisin oyle .. Allah razi olsun
Ne oldu canim yaaDualariniz icin saolun
Ama nasip deilmis anne olmk simdilik benim hakkim deilmis
.... hakkinizi helal edin
Gitti goz gore gore gitti bebegimNe oldu canim yaa
Ne oldu canım ya... Çok üzüldüm tuğbacım...girip bir bakayım dedim moralim bozuldu ya...Dualariniz icin saolun
Geçmiş olsun canım Allah güç versin...Daha çok yeni kendine zaman ver canımDualariniz icin saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?