Bende yaki yagli su birde bol bol dua .. sonrasi Allah buyuk.. incirede korkumdan bakamiyorumAy cnm topikte ses soluk olmayinca bende pek ugramadimkendi adima yapacaklarimi söylimmm yagli su göbek ve bele yaki keçiboynuzu pekmezi arada bir kuru incir findik bol bol bacaklari dik bekle dualar meryem suresi 41 tane ve meryem ana eli otunu tasiyacagim cnm
tatike denk gelmezse yakı ve Yağlı suBende yaki yagli su birde bol bol dua .. sonrasi Allah buyuk.. incirede korkumdan bakamiyorum
Tatile denk gelmezse hsg diyecektim:)Ben de tat
tatike denk gelmezse yakı ve Yağlı su
Cekecekmisin hsg yi adetliyken yada hemen bitiminde cekiliyordu sankiBen de tat
tatike denk gelmezse yakı ve Yağlı su
Regl gören depresyona giriyor yakında benimki de kendini gösterir cnm kendine dikkat et bol bol dinlen c vit al geçmiş olsunHerkese merhabalar kızlar..bu grip beni mahvetti..yarın tekrar doktora gidicem..bu hafta full rapor alıp iyice dinlenecem..çocukta hastalandı..ağzı burnu kapandı yavrumun..ilaç verdim..kreşten geldikten sonra uyuya kaldı...grip yüzünden bebek olayınada adapte olamıyorum.. Bu ay böyle gidecek bakalım..Umarım hepiniz iyisinizdir... Çok öpüyorum sizi...
Adetli çekiliyor mu? Cnm ya ben birini diye biliyorumCekecekmisin hsg yi adetliyken yada hemen bitiminde cekiliyordu sanki
Ben adetliyken yada hemen sonrasi diye biliyorum ama emin degilim .. zaten iliski olmazsa cekilirsin tatilede denk gelse cuma cumartesi varAdetli çekiliyor mu? Cnm ya ben birini diye biliyorum
Canim benim okudugum meryem otunu tasiyanlar icin adet dongusunden diger dongu arasinda 41 tane ikuyacagim4ikiskiden once yada sonra 2rekat sukur namazi. Aslinda sizlerde meryem ana eli otu deneseniz canim vesile olur belkide41 Meryem'i nasıl yapacaksın cnm ben hergün bir tane okunacak biliyorum
Sağolasın canım... Valla çok kötü etti beni bu grip...Regl gören depresyona giriyor yakında benimki de kendini gösterir cnm kendine dikkat et bol bol dinlen c vit al geçmiş olsun
Hsg adet bitimi 8.9.10. Gunlerde cekiliyor kızlarAdetli çekiliyor mu? Cnm ya ben birini diye biliyorum
Devlette çektireceğim 28 yarım gün 29 tatil 30 da tatil olabilir sonra Cumartesi pazar geliyor Hayırlısı önce bir regl tarihi belli olsun bakarızBen adetliyken yada hemen sonrasi diye biliyorum ama emin degilim .. zaten iliski olmazsa cekilirsin tatilede denk gelse cuma cumartesi var
Hahaha ay cnm ua bende incirden korkuyorum birazBende yaki yagli su birde bol bol dua .. sonrasi Allah buyuk.. incirede korkumdan bakamiyorum
Himm du bakalim simdiden strest yapma pazatesi cekilirsin sende ..Devlette çektireceğim 28 yarım gün 29 tatil 30 da tatil olabilir sonra Cumartesi pazar geliyor Hayırlısı önce bir regl tarihi belli olsun bakarız
Cnm ben onu aylarca taşıdım olmayınca bıraktımCanim benim okudugum meryem otunu tasiyanlar icin adet dongusunden diger dongu arasinda 41 tane ikuyacagim4ikiskiden once yada sonra 2rekat sukur namazi. Aslinda sizlerde meryem ana eli otu deneseniz canim vesile olur belkide
Benimde ikinci denemem olacak cnimCnm ben onu aylarca taşıdım olmayınca bıraktımsadece banyoda çıkartıyordum
Su onemli ic icir .. sevdiklerinize su icirin benim favori kelimem esimde cok icmez ben ictikce onada getiririm zorla iciririm ..cay m.suyu vs su yerine gecmiyor .. bak susadim iceyim bi bardakHahaha ay cnm ua bende incirden korkuyorum birazoyüzden gun asiri bir tane yicem bi faydasi bile olmazda iste yemedim demeyim. Birde bil su icmeye caliscam sisemi yikadim hazirim calismalara yarin start
Yok stres yok Hayırlısı Rabbim tarihi belirlesin önce bakarız olmadı gelecek aya kalır ne yapalım bu hafta cumaya kadar regl olursam sorun yok HayırlısıHimm du bakalim simdiden strest yapma pazatesi cekilirsin sende ..
Araya resmi tatiller girince olan ted.oluyor ; (Devlette çektireceğim 28 yarım gün 29 tatil 30 da tatil olabilir sonra Cumartesi pazar geliyor Hayırlısı önce bir regl tarihi belli olsun bakarız
Ohh afiyet olsun cnmSu onemli ic icir .. sevdiklerinize su icirin benim favori kelimem esimde cok icmez ben ictikce onada getiririm zorla iciririm ..cay m.suyu vs su yerine gecmiyor .. bak susadim iceyim bi bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?