Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bende yaki yagli su birde bol bol dua .. sonrasi Allah buyuk.. incirede korkumdan bakamiyorum

Herkese merhabalar kızlar..bu grip beni mahvetti..yarın tekrar doktora gidicem..bu hafta full rapor alıp iyice dinlenecem..çocukta hastalandı..ağzı burnu kapandı yavrumun..ilaç verdim..kreşten geldikten sonra uyuya kaldı...grip yüzünden bebek olayınada adapte olamıyorum.. Bu ay böyle gidecek bakalım..Umarım hepiniz iyisinizdir... Çok öpüyorum sizi...

Regl gören depresyona giriyor yakında benimki de kendini gösterir cnm kendine dikkat et bol bol dinlen c vit al geçmiş olsun

41 Meryem'i nasıl yapacaksın cnm ben hergün bir tane okunacak biliyorum
Canim benim okudugum meryem otunu tasiyanlar icin adet dongusunden diger dongu arasinda 41 tane ikuyacagim4ikiskiden once yada sonra 2rekat sukur namazi. Aslinda sizlerde meryem ana eli otu deneseniz canim vesile olur belkide

Ben adetliyken yada hemen sonrasi diye biliyorum ama emin degilim .. zaten iliski olmazsa cekilirsin tatilede denk gelse cuma cumartesi var
Devlette çektireceğim 28 yarım gün 29 tatil 30 da tatil olabilir sonra Cumartesi pazar geliyor Hayırlısı önce bir regl tarihi belli olsun bakarız

Bende yaki yagli su birde bol bol dua .. sonrasi Allah buyuk.. incirede korkumdan bakamiyorum
Hahaha ay cnm ua bende incirden korkuyorum biraz oyüzden gun asiri bir tane yicem bi faydasi bile olmazda iste yemedim demeyim. Birde bil su icmeye caliscam sisemi yikadim hazirim calismalara yarin start

Devlette çektireceğim 28 yarım gün 29 tatil 30 da tatil olabilir sonra Cumartesi pazar geliyor Hayırlısı önce bir regl tarihi belli olsun bakarız
Himm du bakalim simdiden strest yapma pazatesi cekilirsin sende ..

Canim benim okudugum meryem otunu tasiyanlar icin adet dongusunden diger dongu arasinda 41 tane ikuyacagim4ikiskiden once yada sonra 2rekat sukur namazi. Aslinda sizlerde meryem ana eli otu deneseniz canim vesile olur belkide
Cnm ben onu aylarca taşıdım olmayınca bıraktım sadece banyoda çıkartıyordum

Cnm ben onu aylarca taşıdım olmayınca bıraktım sadece banyoda çıkartıyordum
Benimde ikinci denemem olacak cnim suya koyup icmismiydin cnm. Ben bu defa sadece tasicam canim. Suya koymicam. Cok hosuma gidiyor yaa Rabbim nasil guzel yaratmış bakinca gozlerim doluyordu.

Hahaha ay cnm ua bende incirden korkuyorum biraz oyüzden gun asiri bir tane yicem bi faydasi bile olmazda iste yemedim demeyim. Birde bil su icmeye caliscam sisemi yikadim hazirim calismalara yarin start
Su onemli ic icir .. sevdiklerinize su icirin benim favori kelimem esimde cok icmez ben ictikce onada getiririm zorla iciririm ..cay m.suyu vs su yerine gecmiyor .. bak susadim iceyim bi bardak

Himm du bakalim simdiden strest yapma pazatesi cekilirsin sende ..
Yok stres yok Hayırlısı Rabbim tarihi belirlesin önce bakarız olmadı gelecek aya kalır ne yapalım bu hafta cumaya kadar regl olursam sorun yok Hayırlısı

Su onemli ic icir .. sevdiklerinize su icirin benim favori kelimem esimde cok icmez ben ictikce onada getiririm zorla iciririm ..cay m.suyu vs su yerine gecmiyor .. bak susadim iceyim bi bardak
Ohh afiyet olsun cnm. Evde visne varmi buzlugunda varsa kaynatsana canim kan yapar ben bugun yaptimda aklima sen geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…