Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

HERŞEYİ DENEMİŞ OLMAK İÇİN YAPIYORUM CNM ELİMDEN GELENİ YAPTIM DEMEK İSTİYORUM.UMUDUM FAZLALAŞTIKÇA CANIMIN DAHA ÇOK YANDIĞINI ARTIK KESİN OLARAK ANLADIM

HERŞEYİ DENEMİŞ OLMAK İÇİN YAPIYORUM CNM ELİMDEN GELENİ YAPTIM DEMEK İSTİYORUM.UMUDUM FAZLALAŞTIKÇA CANIMIN DAHA ÇOK YANDIĞINI ARTIK KESİN OLARAK ANLADIM
Denemek icin deneme iste.. bu sefer olacak de ve oyle dene.. umut olmazsa yasanmaz ki canin olmadigi icin yaniyor umudun oldugu icin degil bence..

Arkadaşlar ne oldu bu topiği ya regl ile beraber herkes yıkıldı bir sirkikelim ya.ebrulim cnm ilk sayfadaki listeyi bir düzenlesen Güncelleme yapsan keşke

Arkadaşlar ne oldu bu topiği ya regl ile beraber herkes yıkıldı bir sirkikelim ya.ebrulim cnm ilk sayfadaki listeyi bir düzenlesen Güncelleme yapsan keşke
He yaa walla bi canlilik gelsin regl gunlerini yaz test gunu regl gunu olarak ekle .. sevimli guzel yuzler ekle motive olalim

16 kasim benim bat ..ilk ben soyleyeyim test de hic bir sekilde yapmiycam 17 kasimda belki

Yine tık yok topiğin neşesi pink love nerdesin Gül'üm bu ay neler yapıyorsunuz arkadaşlar yakı ya devam mı?
Ay cnm topikte ses soluk olmayinca bende pek ugramadim kendi adima yapacaklarimi söylimmm yagli su göbek ve bele yaki keçiboynuzu pekmezi arada bir kuru incir findik bol bol bacaklari dik bekle dualar meryem suresi 41 tane ve meryem ana eli otunu tasiyacagim cnm

Ay cok karisik olmus virgul koymayinca

Bat 10 kasim insalalhhh gelmez yolda kalir 9 ay test yapma fikrine hicc sicak bakmiyorum ama illa tarih vermem gerekirse 11-12kasim battan once yapmam

41 Meryem'i nasıl yapacaksın cnm ben hergün bir tane okunacak biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…