- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
HERŞEYİ DENEMİŞ OLMAK İÇİN YAPIYORUM CNM ELİMDEN GELENİ YAPTIM DEMEK İSTİYORUM.UMUDUM FAZLALAŞTIKÇA CANIMIN DAHA ÇOK YANDIĞINI ARTIK KESİN OLARAK ANLADIMEki Görüntüle 1662124
Ohooo umudun yoksa niye yapiyorsun.. en kötüsü umutsuzluk öyle şey olurmu sen umut edeceksin isteyeceksin olacak diyeceksin ki gelsin bebisler.. Olmamasi icin hic bir nedenimiz yok sadece zamani var rabbim hayirli zamanda verecek.. sen dua et umut et sabret gelecek olan gelecek..
Denemek icin deneme iste.. bu sefer olacak de ve oyle dene.. umut olmazsa yasanmaz ki canin olmadigi icin yaniyor umudun oldugu icin degil bence..HERŞEYİ DENEMİŞ OLMAK İÇİN YAPIYORUM CNM ELİMDEN GELENİ YAPTIM DEMEK İSTİYORUM.UMUDUM FAZLALAŞTIKÇA CANIMIN DAHA ÇOK YANDIĞINI ARTIK KESİN OLARAK ANLADIM
gecen sefer gonal-f kullandım doktor onu vermıstı bakalım bu kez ne vereceklerHadi hayirlisi insallah güzel haberler alirsin gülüm :)
Ne ilaci alacaksin peki?
Hayirlisi olsun canim, insallah tedavi sonucun olumlu olur :)gecen sefer gonal-f kullandım doktor onu vermıstı bakalım bu kez ne verecekler
Amin canım cok sagol Allah hepimizin yardımcısı olsunAllah yardimciniz olsun canim... Ortada bir sebep olmadigina göre vakti var demek ki...
Dualara sigin canim
Biraz dinlen canim en iyisi buİNŞALLAH GEÇER CNMM BENİM HİÇ GÜCÜM KALMADI İNAN ARTIK
Yanlış etiketlemişimtubish duanı okudum Rabbim kabul etsin
Bu etiketleme isi kotu yaa ... sadece izlediklerimizin cikmasi lazim bence .. hep yalnis etiketliycem diye tirsiyorumYanlış etiketlemişim
Neyseki etiketlediğim kişinin en son Etkinliği 6 Ekim 2010 da imiş be sadece 4 mesaj YazmışBu etiketleme isi kotu yaa ... sadece izlediklerimizin cikmasi lazim bence .. hep yalnis etiketliycem diye tirsiyorum
He yaa walla bi canlilik gelsin regl gunlerini yaz test gunu regl gunu olarak ekle .. sevimli guzel yuzler ekle motive olalimArkadaşlar ne oldu bu topiği ya regl ile beraber herkes yıkıldı bir sirkikelim ya.ebrulim cnm ilk sayfadaki listeyi bir düzenlesen Güncelleme yapsan keşke
Yine tık yok topiğin neşesi16 kasim benim bat ..ilk ben soyleyeyim test de hic bir sekilde yapmiycam 17 kasimda belki
Ay cnm topikte ses soluk olmayinca bende pek ugramadimYine tık yok topiğin neşesipink love nerdesin Gül'üm bu ay neler yapıyorsunuz arkadaşlar yakı ya devam mı?
Ay cok karisik olmus virgul koymayincaAy cnm topikte ses soluk olmayinca bende pek ugramadimkendi adima yapacaklarimi söylimmm yagli su göbek ve bele yaki keçiboynuzu pekmezi arada bir kuru incir findik bol bol bacaklari dik bekle dualar meryem suresi 41 tane ve meryem ana eli otunu tasiyacagim cnm
41 Meryem'i nasıl yapacaksın cnm ben hergün bir tane okunacak biliyorumAy cnm topikte ses soluk olmayinca bende pek ugramadimkendi adima yapacaklarimi söylimmm yagli su göbek ve bele yaki keçiboynuzu pekmezi arada bir kuru incir findik bol bol bacaklari dik bekle dualar meryem suresi 41 tane ve meryem ana eli otunu tasiyacagim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?