Canim cok uzuldum ama saglikli olsaydi gitmezdi. Biz ne diye dua ediyoruz Allahim saglikli sihhatli hayirli olani nasip et diye . Allah duani kabul etmis canim. Daha cok yeni evliligin yine olacak en saglikli sekilde hemde. Acele edip kendini bunaltma cnm. Cennette bir melegin var sakin üzülme. ...Gitti goz gore gore gitti bebegim
Hic mutlu olamycam hep bir yanim eksik kalacak
Cnm çok üzüldümGitti goz gore gore gitti bebegim
Cnm çok üzüldümGitti goz gore gore gitti bebegim
Canim benim cok üzüldümDualariniz icin saolun
Ama nasip deilmis anne olmk simdilik benim hakkim deilmis
.... hakkinizi helal edin
Canimmm yaaa gecti artik 1 damla bile akitma gozundenBİRAZ TOPARLADIM GİBİÇOK AĞLARIM DİE BEKLİYORDUM AMA PEK AĞLAMADIM BİKAÇDAMLA OKADAR
EŞİME YEDİRMİŞTİM ARI SÜTÜ BAL PROPOLİS EVET HAMİLE KALMAK İÇİNDE KULLANILIYOR YUMURTA KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN CNM DENEYEBİLİRSİN BEN BU AY EKSTRA BŞİİ YAPMAYACAĞIM BİRTEK PAZARTESİYE RANDEVU ALDIM HSG ÇEKTİRİCEM OKADAR.Arkadaslar bunalimdan cikalim artik lutfennnn. Bizi bizden baska anlayan yok bizde boyle bunalim bunalim nereye kadar...... HERSEY COK GÜZEL OLACAK ...... Bu arada baska topikten bi ark ari poleni kullanmis kizlar bi arastiralim bakalim belki faydasını görürüzkullandiktan 3hafya sonra hamis old ogremis
Anladim cnm insallah bir sey cikmaz ve hsgden sonra hemenn hamile kalirsinEŞİME YEDİRMİŞTİM ARI SÜTÜ BAL PROPOLİS EVET HAMİLE KALMAK İÇİNDE KULLANILIYOR YUMURTA KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN CNM DENEYEBİLİRSİN BEN BU AY EKSTRA BŞİİ YAPMAYACAĞIM BİRTEK PAZARTESİYE RANDEVU ALDIM HSG ÇEKTİRİCEM OKADAR.
İNŞALLAHHHH BU AY ÖYLE GÜÇLÜ HİSSETMİŞTİMKİ HAMİLE OLDUĞUMU YIKILDIM RESMENAnladim cnm insallah bir sey cikmaz ve hsgden sonra hemenn hamile kalirsin
CNM BENİM GÜÇLÜ OLLL ONLAR SAĞLIKLI OLDUĞU SÜRECCE SENLE KALACAKTIR ÜZME KENDİNİİİ.......
Rabbim sana güç kuvvet versin inşallah
Allah yardimcin olsun canim, Rabbim bebeklerini saglicakla sana bagislasin insallah.
Gecmis olsun canım bebislerin sana sıkı sıkı tutunsun ama her seyden önce kendi sağlığın senin sağlığın iyi olsun bebisler de iyi olur o zaman
four dahlia canim rabbim kolaylik versin sana guc kuvvet versin insallah meleklerinde seni birakmasin.. hafta sonu olunca hic bisey yapamiyorlar malesef hayat duruyor .. benim iki gun asiri adet kanamam oldu dun oglen doktoru aradim acil bisi yapamaz gitsende dedi (hakli) ilac ismi verdi aldim cook sukur kanama durdu..
ÇOK DİKKAT ET CNM.ALLIN İZNİYLE BEBEKLERE BİŞİCİK OLMAZ.HEP DİNLEN OLURMU?hepinizden tek tek Allah razı olsun..sizin dualarınızda olduğumu bilmek huzur veriyor .. Rabbim sizlerin de yardımcısı olsun ..
kanamanın sebebi çocuklardan birinin döleşi rahim ağzına kadar inmiş oyüzden çok kanama olmuş acildeki dr anlamadı tabi bişey yok çoğul olduğundan tehlikesi var dedi ..neyse Allah tan kendi dr uma muayene oldum da dün o söyledi bu devletteki dr ları Allah a havale ediyorum başka bir şey demiyorum..neyse yariin sabah ameliyatım var dr içten rahmi düşecek yine de çok işe yarayamayabilir ama biz tedbirimizi alalım dedi bakalımRabbim hayırlısını versin minnoşlarıma bir şey olmasın ben acıya razıyım.. dualarınızdayım biliyorum eksik etmeyin lütfen Allahyar ve yardımcını olsun sizinde..
pek giremiyorum sürekli cevap veremiyorum hakkınızı helal edin..
Ayy okurken gozlerim doldu .. rabbim seni ve meleklerini korusun canim .. insallah ise yarar bizim dualarimiz seninle emin ol aci da hissetmeyeceksin ..hepinizden tek tek Allah razı olsun..sizin dualarınızda olduğumu bilmek huzur veriyor .. Rabbim sizlerin de yardımcısı olsun ..
kanamanın sebebi çocuklardan birinin döleşi rahim ağzına kadar inmiş oyüzden çok kanama olmuş acildeki dr anlamadı tabi bişey yok çoğul olduğundan tehlikesi var dedi ..neyse Allah tan kendi dr uma muayene oldum da dün o söyledi bu devletteki dr ları Allah a havale ediyorum başka bir şey demiyorum..neyse yariin sabah ameliyatım var dr içten rahmi düşecek yine de çok işe yarayamayabilir ama biz tedbirimizi alalım dedi bakalımRabbim hayırlısını versin minnoşlarıma bir şey olmasın ben acıya razıyım.. dualarınızdayım biliyorum eksik etmeyin lütfen Allahyar ve yardımcını olsun sizinde..
çok sağol canım inşallah Allah a emanet zaten minnoşlarımÇOK DİKKAT ET CNM.ALLIN İZNİYLE BEBEKLERE BİŞİCİK OLMAZ.HEP DİNLEN OLURMU?
ay canım inşallah çok teşşekür ederim zaten genel anesteziyle yapacak yukarda doğru yazamamışım rahmi içten dikecekmiş çocuklar düşmesin die yoksa bir anda suyu patlar birinin anlamazsın bile dedi.. uyandıktan sonra çok ağrı çekmem inşallahAyy okurken gozlerim doldu .. rabbim seni ve meleklerini korusun canim .. insallah ise yarar bizim dualarimiz seninle emin ol aci da hissetmeyeceksin ..
Rabbim yavrularını sana bağışlasın canım..çok geçmiş olsun...hepinizden tek tek Allah razı olsun..sizin dualarınızda olduğumu bilmek huzur veriyor .. Rabbim sizlerin de yardımcısı olsun ..
Rabbim bu imtihanı da başarıyla atlatmanı nasip etsin canım...Allâh a emanet ol sen ve bebişlerin...ay canım inşallah çok teşşekür ederim zaten genel anesteziyle yapacak yukarda doğru yazamamışım rahmi içten dikecekmiş çocuklar düşmesin die yoksa bir anda suyu patlar birinin anlamazsın bile dedi.. uyandıktan sonra çok ağrı çekmem inşallah
Bu bebişler bizimle oynuyor resmen...klomeni içerken kesin hamile kalırım diye düşünmüştüm..Hayırlısı olsun hakkımızda.. Demekki zamanı var...İNŞALLAHHHH BU AY ÖYLE GÜÇLÜ HİSSETMİŞTİMKİ HAMİLE OLDUĞUMU YIKILDIM RESMEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?