Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gitti goz gore gore gitti bebegim
Hic mutlu olamycam hep bir yanim eksik kalacak
Canim cok uzuldum ama saglikli olsaydi gitmezdi. Biz ne diye dua ediyoruz Allahim saglikli sihhatli hayirli olani nasip et diye . Allah duani kabul etmis canim. Daha cok yeni evliligin yine olacak en saglikli sekilde hemde. Acele edip kendini bunaltma cnm. Cennette bir melegin var sakin üzülme. ...

Günaydin kizlar.. tugbacim cok üzüldüm ama isyan etme hepimiz savas veriyoruz.. bende iki tane kayip yasadim soyle dusun rabbim beni ne kadar cok seviyor ki dogacak olan bebegim sagliksizmis ki yanina aldi .. Biraz zaman ver kendine rabbim hayirli olani verecektir mutlaka hayirli zamanda ..

Günaydin kizlar...

Dualariniz icin saolun
Ama nasip deilmis anne olmk simdilik benim hakkim deilmis
.... hakkinizi helal edin
Canim benim cok üzüldüm bu sana Rabbimin 'sana hayirlisiyla bir evlat verecegim ama henüz vakti zamani degil' deme sekliydi. Vakti gelene kadar dua edecegiz. Rabbim bekletmeden tekrar nasip etsin.

GÜNAYDIN KIZLAR DESTEĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER...TUĞBAYA ÇOK ÜZÜLDÜM ONU ÖYLE İYİ ANLIYORUMKİ HEPİMİZ BU DUYGUYU ÇOK İYİ BİLİYORUZ.KAYIPLAR ÇOK ÜZÜCÜ ÇOK YIPRATIICI

Arkadaslar bunalimdan cikalim artik lutfennnn. Bizi bizden baska anlayan yok bizde boyle bunalim bunalim nereye kadar...... HERSEY COK GÜZEL OLACAK ...... Bu arada baska topikten bi ark ari poleni kullanmis kizlar bi arastiralim bakalim belki faydasını görürüz kullandiktan 3hafya sonra hamis old ogremis

EŞİME YEDİRMİŞTİM ARI SÜTÜ BAL PROPOLİS EVET HAMİLE KALMAK İÇİNDE KULLANILIYOR YUMURTA KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN CNM DENEYEBİLİRSİN BEN BU AY EKSTRA BŞİİ YAPMAYACAĞIM BİRTEK PAZARTESİYE RANDEVU ALDIM HSG ÇEKTİRİCEM OKADAR.

Anladim cnm insallah bir sey cikmaz ve hsgden sonra hemenn hamile kalirsin

CNM BENİM GÜÇLÜ OLLL ONLAR SAĞLIKLI OLDUĞU SÜRECCE SENLE KALACAKTIR ÜZME KENDİNİİİ.......

Rabbim sana güç kuvvet versin inşallah

Allah yardimcin olsun canim, Rabbim bebeklerini saglicakla sana bagislasin insallah.

Gecmis olsun canım bebislerin sana sıkı sıkı tutunsun ama her seyden önce kendi sağlığın senin sağlığın iyi olsun bebisler de iyi olur o zaman

hepinizden tek tek Allah razı olsun..sizin dualarınızda olduğumu bilmek huzur veriyor .. Rabbim sizlerin de yardımcısı olsun ..

kanamanın sebebi çocuklardan birinin döleşi rahim ağzına kadar inmiş oyüzden çok kanama olmuş acildeki dr anlamadı tabi bişey yok çoğul olduğundan tehlikesi var dedi ..neyse Allah tan kendi dr uma muayene oldum da dün o söyledi bu devletteki dr ları Allah a havale ediyorum başka bir şey demiyorum..neyse yariin sabah ameliyatım var dr içten rahmi düşecek yine de çok işe yarayamayabilir ama biz tedbirimizi alalım dedi bakalımRabbim hayırlısını versin minnoşlarıma bir şey olmasın ben acıya razıyım.. dualarınızdayım biliyorum eksik etmeyin lütfen Allahyar ve yardımcını olsun sizinde..

pek giremiyorum sürekli cevap veremiyorum hakkınızı helal edin..

ÇOK DİKKAT ET CNM.ALLIN İZNİYLE BEBEKLERE BİŞİCİK OLMAZ.HEP DİNLEN OLURMU?

Ayy okurken gozlerim doldu .. rabbim seni ve meleklerini korusun canim .. insallah ise yarar bizim dualarimiz seninle emin ol aci da hissetmeyeceksin ..

Ayy okurken gozlerim doldu .. rabbim seni ve meleklerini korusun canim .. insallah ise yarar bizim dualarimiz seninle emin ol aci da hissetmeyeceksin ..
ay canım inşallah çok teşşekür ederim zaten genel anesteziyle yapacak yukarda doğru yazamamışım rahmi içten dikecekmiş çocuklar düşmesin die yoksa bir anda suyu patlar birinin anlamazsın bile dedi.. uyandıktan sonra çok ağrı çekmem inşallah

Rabbim yavrularını sana bağışlasın canım..çok geçmiş olsun...

Rabbim bu imtihanı da başarıyla atlatmanı nasip etsin canım...Allâh a emanet ol sen ve bebişlerin...

İNŞALLAHHHH BU AY ÖYLE GÜÇLÜ HİSSETMİŞTİMKİ HAMİLE OLDUĞUMU YIKILDIM RESMEN
Bu bebişler bizimle oynuyor resmen...klomeni içerken kesin hamile kalırım diye düşünmüştüm..Hayırlısı olsun hakkımızda.. Demekki zamanı var... Veson bir ay sonra sizin o taraflara düğüne geleceğim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…