Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canim test yaptin mi hic peki .. gebelik olma ihtimali var sonucta ..

Sen ve Alpi kimyasal yaşadınız bence inşallah gelecek ay daha kolay hamile kalırsınızz
Bende oyle dusunuyorum cok parca dustu hep öyle idi ama bu farkliydi .. dedigin gibi gunlerce agri cektim düşük zamanida böyle olmustu bence kimyasal kanda keske baktirsaydim hormon testini yaptigim zaman cook pisman oldum ..

Bende oyle dusunuyorum cok parca dustu hep öyle idi ama bu farkliydi .. dedigin gibi gunlerce agri cektim düşük zamanida böyle olmustu bence kimyasal kanda keske baktirsaydim hormon testini yaptigim zaman cook pisman oldum ..
SENİN BİTTİMİ SDETİN CNM.DOSTİNEX NASIL GİDİYO

SENİN BİTTİMİ SDETİN CNM.DOSTİNEX NASIL GİDİYO
yok canim bugun 5. Gun ilactan sonra leke olarak geliyor pazar gunu doktoru aradim kanama cok olunca ilac ismi verdi onu attim azaldi .. dostinex de ne manyak ilacmis o kadar cook yan etkisi var ki .. 1 tane tam attim ancak 6 gunde

Canim bu islemi dayimin kizida düşük tehlikesi old icin yaptırmıştı. Agri sizi hissetmiyorsun korkma canim ve kesinlikle ise yariyor insallahh sendede ise yarar canim. ALLAH YARDIMCIN OLSUN MELEKLERINI SANA SENI DE MELEKLERINE BAGISLASIN INSALLAH. DUALARIM SENINLE CANIM.

Canim gonderdiginde bizede soylermisin insalah bizlerede vesile olur.ben alicam galiba hap seklinde olani. Bebek icin fayda etmese bile her seye faydası var bisey kaybetmeyiz

Inan bu soruyu bende cok merak ediyorum cnim. Gecen ay ayni durumu yasadim ama ogrenmek nasip olmadi tabi

Bu zamana kadar çok yaptım test ama hep hüsran ne aynı şey olacak diye korkuyorum acikcasi
Belki de olmayacak.. seni cook iyi anlayanlarin yanina gelmissin hepimiz senin gibiyiz .. bence yap bi test bizede haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…