Canim test yaptin mi hic peki .. gebelik olma ihtimali var sonucta ..merhaba kızlar bende adet düzensizliği var bir yıldır da evliyim bebek düşünüyoruz. İstanbulda Dr ye gittim ilki alttan baktı temiz yumurtaliklarin miyom kist yok dedi ancak kilo alimindan kaynaklanan yumurta tembelligi olabilir dedi üç ay süre verdi kendiliğinden hamile kalmazsan tedaviye başlayalım dedi başka bir dr ye daha gittim oda pko var ama korkma hamile kalabilir sin dedi zayifla mam gerektiğini soyledi. Sat 30 agustos tu 15 i 16 si gibi kanama oldu memlekete gelmiştim hava değişimi sandım ki gün sürdü sürmedi çok azdı önce kırmızı sonra kahverengiye döndü bir kaç gün kahverengi çamur şekilde atık gibi bişeler geldi sada sonra tekrar ayin sonu Ekim in başı gibi tekrar biraz kanama oldu sonra normal kahverengi geldi bitti Ped bile dolması ikisinden. Şimdi kasık ağrım mide bulantısı var böyle bir durum yaşayan oldu mu uzun oldu k.byin
VALLAHİ KIZLAR RAHMİM DENEME TAHTASI GİBİ OLDU BEĞENMİYOR HİÇBİ GEBELİĞİ:) VESONCUM SEN NE ZAMAN ÇEKİLECEKSİN FİLM
Bende oyle dusunuyorum cok parca dustu hep öyle idi ama bu farkliydi .. dedigin gibi gunlerce agri cektim düşük zamanida böyle olmustu bence kimyasal kanda keske baktirsaydim hormon testini yaptigim zaman cook pisman oldum ..Sen ve Alpi kimyasal yaşadınız bence inşallah gelecek ay daha kolay hamile kalırsınızz
SENİN BİTTİMİ SDETİN CNM.DOSTİNEX NASIL GİDİYOBende oyle dusunuyorum cok parca dustu hep öyle idi ama bu farkliydi .. dedigin gibi gunlerce agri cektim düşük zamanida böyle olmustu bence kimyasal kanda keske baktirsaydim hormon testini yaptigim zaman cook pisman oldum ..
İNŞALLAHHHH BU AY ÖYLE GÜÇLÜ HİSSETMİŞTİMKİ HAMİLE OLDUĞUMU YIKILDIM RESMEN
yok canim bugun 5. Gun ilactan sonra leke olarak geliyor pazar gunu doktoru aradim kanama cok olunca ilac ismi verdi onu attim azaldi .. dostinex de ne manyak ilacmis o kadar cook yan etkisi var ki .. 1 tane tam attim ancak 6 gundeSENİN BİTTİMİ SDETİN CNM.DOSTİNEX NASIL GİDİYO
Yap bence varsa bisi zarar veriyorsun su anda .. neden korkuyirsun kiHayır yapmadım cnm korkuyorum
Canim bu islemi dayimin kizida düşük tehlikesi old icin yaptırmıştı. Agri sizi hissetmiyorsun korkma canim ve kesinlikle ise yariyor insallahh sendede ise yarar canim. ALLAH YARDIMCIN OLSUN MELEKLERINI SANA SENI DE MELEKLERINE BAGISLASIN INSALLAH. DUALARIM SENINLE CANIM.ay canım inşallah çok teşşekür ederim zaten genel anesteziyle yapacak yukarda doğru yazamamışım rahmi içten dikecekmiş çocuklar düşmesin die yoksa bir anda suyu patlar birinin anlamazsın bile dedi.. uyandıktan sonra çok ağrı çekmem inşallah
Canim gonderdiginde bizede soylermisinBen de biri ile tanıştım bir karışım kullanmış içinde ARI sütü varmış tarifi istedim henüz göndermemiş yumurta rezervi 50 yaşındaki insanının ki ile aynıymış Dr imkansız Demiş ama Rabbim ol Demiş birçok şey denedim bu vesile oldu diyor
Evet cnimPinkkk nasilsin canim .. attin mi kafadaki olumsuz düşüncelerini
Tarifi yazmis yukardaCanim gonderdiginde bizede soylermisininsalah bizlerede vesile olur.ben alicam galiba hap seklinde olani. Bebek icin fayda etmese bile her seye faydası var bisey kaybetmeyiz
Aynen öyle canim .. hersey güzel olacakEvet cnimcokk iyiyim her sry cok guzel olacak çünkü
Inan bu soruyu bende cok merak ediyorum cnim. Gecen ay ayni durumu yasadim ama ogrenmek nasip olmadi tabiKIZLAR BEKLENEN ADET TARİHİNDE DÜŞEN KİMYASAL GEBELİK OLURMU ACABA BENİM BU NORMAL REGL GİBİ DEĞİL KIZLAR BEN KENDİMİ BİLİYORUM BELİM KOPTU DÜN KALÇA KEMİKLERİM NASIL AĞRIDI PIHTI PIHTI BİŞİYLER GELİYOR BENDEN ANLAMADIM GİTTİ HİÇ BÖLE OLMAZDI
Gormedim cnm kacinci sayfada.Tarifi yazmis yukarda
Bu zamana kadar çok yaptım test ama hep hüsran ne aynı şey olacak diye korkuyorum acikcasiYap bence varsa bisi zarar veriyorsun su anda .. neden korkuyirsun ki
Belki de olmayacak.. seni cook iyi anlayanlarin yanina gelmissin hepimiz senin gibiyiz .. bence yap bi test bizede haber verBu zamana kadar çok yaptım test ama hep hüsran ne aynı şey olacak diye korkuyorum acikcasi
Gordum canim tamam; )Gormedim cnm kacinci sayfada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?