ınsallah bakalım hayırlısıHayirlisi olsun canim, insallah tedavi sonucun olumlu olur :)
Bende gulun diye yolladim kafa dagitmacaAy cok guldum yaaaalis veris yap yap esinede hayatim ilacin yan etkisi de icinde ne varsa alisveris yaptırıyor
Bende gulun diye yolladim kafa dagitmacaeşim diyo artik elinden telefon düşmez o oyun senin bu oyun benim :) bende canlar bitince onun tlfnu aliyorum .. Yap canim sıkıntı yok diyor alisveris icinde ama istek yok suan daha ilac etkisini tam gostermedi demekki
Sagol canim regl günleri
kirmizi oje de hos
hemen deneyeyim
O kadar acmaya gerek yok. Acabildigin olcude acip one egilme hareketini tavsiye edecektim hamilelik icin ugrasan, gorunurds hicbir sebebi olmayan arkadaslara. Kayinvalidemin annesi zamaninda ebe imis. Hamile olamayanlara bu hareketi yaptirirmis. Sanirim rahim egriligine iyi geliyor dollenmeyi kolaylastiriyor. Veren Allah. Herseye de sebep yaratmis. Belki bu egzersiz sebep olur diye dusundum.
Ol tabiSagol canim regl günleribakimli olmak lazim
Bu bilginin kaynagihemen deneyeyimrabbim dermansiz dert vermesin herseyin bi caresi var .. koldaki damari ayaga ayaktakini kola ekliyorlar ama hala Allaha inanmayanlarin oldugu bir dunyada yasiyoruz ..
CNM 450 TL RAHİM FİLMİ 400 E ÇEKİLMİŞTİM 50 LİRA ARTMIŞBen yap
Ben yapmıyorum ilaç yapıy
Burda da öyleCNM 450 TL RAHİM FİLMİ 400 E ÇEKİLMİŞTİM 50 LİRA ARTMIŞ
Bana ebenin biri rahmin Eğri dedi kesinlikle bu egzersizi deneyeceğim
O kadar acmaya gerek yok. Acabildigin olcude acip one egilme hareketini tavsiye edecektim hamilelik icin ugrasan, gorunurds hicbir sebebi olmayan arkadaslara. Kayinvalidemin annesi zamaninda ebe imis. Hamile olamayanlara bu hareketi yaptirirmis. Sanirim rahim egriligine iyi geliyor dollenmeyi kolaylastiriyor. Veren Allah. Herseye de sebep yaratmis. Belki bu egzersiz sebep olur diye dusundum.
Insallah faydasini görürsün canimBana ebenin biri rahmin Eğri dedi kesinlikle bu egzersizi deneyeceğim
onlar belirledi bugun aradım reglimin 2.günündeyim dedim pazartesiyapıcaz dedi yok cnm daha öncede çekildim anestezi yoktu.antibiyotikte vermemişlerdi.yine sordum hiçbişey kullanmana gerek yok dedi.ilk çekildiğimde hiç ağrı felan yoktu eski filminide getirdediler.Burda da öyleo Yüzden devlette çektirebilirsem çektireceğim çok Pahalı ya regl kaçıncı gün çektiriyorsun cnm Anestezili mi
Regl 8 yani bakalım bende 2 -3 güne regl bekliyorum Hayırlısı artıkinşallah temizçıkaronlar belirledi bugun aradım reglimin 2.günündeyim dedim pazartesiyapıcaz dedi yok cnm daha öncede çekildim anestezi yoktu.antibiyotikte vermemişlerdi.yine sordum hiçbişey kullanmana gerek yok dedi.ilk çekildiğimde hiç ağrı felan yoktu eski filminide getirdediler.
inşallah cnmmRegl 8 yani bakalım bende 2 -3 güne regl bekliyorum Hayırlısı artıkinşallah temizçıkar
inşallahh cnm inş ikimizinde temiz çıkar.sen yumurtlamadan kaç gün sonra regl oluyosunRegl 8 yani bakalım bende 2 -3 güne regl bekliyorum Hayırlısı artıkinşallah temizçıkar
Rabbim sifa versin canim, ilaclarini ihmal etme düzenli olarak kullan. Allah yardimcin olsun.Selamlar
Nasılsınııızzz ?
Ben doktora gittim tahlil sonuçları için. Çok kansızmışım doktor bu değerlerle hamile kalırsan senin için tehlikeli olur, kalbin bile zorlanıyordur şu an dedi.Demir verdi günde 2 kez içicem. İnşallah toparlanır hemen... İki üç ayda dolarmış...
Onca ilacEki Görüntüle 1663602 ne kadar anlamli resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?