BAŞ DÖNMESİ YAPTIĞINI SÖLEMİŞTİ ARKADAŞIM GECE KULLANIRSEN YAN ETKİSİ AZ OLUR CNM BİDE HORMONLAR GECE SALGILANIYOR DAHA FAYDASI OLUR GECE İÇ SABAHA KADAR GEÇER ONUN YAN ETKİSİ KALMAZ Bİ ARKADAŞIM Bİ AY İÇTİ İÇTİĞİ GİBİ KALDI VALLAyok canim bugun 5. Gun ilactan sonra leke olarak geliyor pazar gunu doktoru aradim kanama cok olunca ilac ismi verdi onu attim azaldi .. dostinex de ne manyak ilacmis o kadar cook yan etkisi var ki .. 1 tane tam attim ancak 6 gunde
Peki yapıcam cesaret verdin çok sagol. Sonuçtan haberdar edrimBelki de olmayacak.. seni cook iyi anlayanlarin yanina gelmissin hepimiz senin gibiyiz .. bence yap bi test bizede haber ver
Bu azalmis halimiSagol cnm bende cektim fotosunusarjjin azalmis
Rica ederim canim sonuc husran olsada onlem alirsin daha iyi sonucu almak icinPeki yapıcam cesaret verdin çok sagol. Sonuçtan haberdar edrim
Bende oyle yaptim dun gece ictim yattim .. bakalim belkide vesilem bu hap olur .. rabbim duyar sesimi de insallah hayirlisiyla bir evlat nasip eder bana sana hepimizeBAŞ DÖNMESİ YAPTIĞINI SÖLEMİŞTİ ARKADAŞIM GECE KULLANIRSEN YAN ETKİSİ AZ OLUR CNM BİDE HORMONLAR GECE SALGILANIYOR DAHA FAYDASI OLUR GECE İÇ SABAHA KADAR GEÇER ONUN YAN ETKİSİ KALMAZ Bİ ARKADAŞIM Bİ AY İÇTİ İÇTİĞİ GİBİ KALDI VALLA
Bu azalmis halimibende cok hali :)
AMİNN CNM AMİNBende oyle yaptim dun gece ictim yattim .. bakalim belkide vesilem bu hap olur .. rabbim duyar sesimi de insallah hayirlisiyla bir evlat nasip eder bana sana hepimize
Telefon akilli da sarj deliSinir bozucu sarjin hemen azalmasii benimki suan 88
HAHAHAHHAH HERŞEYİ ANLADIMDA AŞIRI ALIŞVERİŞ YAPMA İSTEĞİ NE ALAKA:)Eki Görüntüle 1663512 kullanma talimati ilacin okuyun asagiyi
Canim bu islemi dayimin kizida düşük tehlikesi old icin yaptırmıştı. Agri sizi hissetmiyorsun korkma canim ve kesinlikle ise yariyor insallahh sendede ise yarar canim. ALLAH YARDIMCIN OLSUN MELEKLERINI SANA SENI DE MELEKLERINE BAGISLASIN INSALLAH. DUALARIM SENINLE CANIM.
Kumar bence en bombasiHAHAHAHHAH HERŞEYİ ANLADIMDA AŞIRI ALIŞVERİŞ YAPMA İSTEĞİ NE ALAKA:)
Telefon akilli da sarj delievde neysede disarda bitince sinir bozucu
Ne demek canim .insallah hep birkikte sevinirizçok sağol tatlım bu işlemi duyan çok az kişi var ve bunları duymak güzel çok sağol desteğin için
DESIGNER27 canım başka topikte bir arkadaşla konusuyorduk o da adeti geçmeden test yapmıştı gebelikle ilgili değer küçükte olsa çkmıştı hamileyim die çok sevinmişti kızcağız ertesi gün kanaması olmuş yani normal adet demişti dr u kimyasal gebelik demiş.. yani adetle rahme tututanamamış döllenmiş emrbiyoyu atabilirsin..hamile gibi hissediyordun ya belirtilerden dolayı vücut hamilelik organı salgılamaya başladıysa emriyo da sonrasında tututanamışsa kimyasal geçirmiş olabilirsin ama bunlar ihtimal tabiki..bir de kimyasal gebelik için sessiz düşük diyorlar adetle atıldığı için
Kumar oynama isteği de yapıyormuşHAHAHAHHAH HERŞEYİ ANLADIMDA AŞIRI ALIŞVERİŞ YAPMA İSTEĞİ NE ALAKA:)
Canim cekti bak simdi bi kumar oynayayim da geliyim
Ay cok guldum yaaaEki Görüntüle 1663512 kullanma talimati ilacin okuyun asagiyi
Eşin seni kumar masalarından toplanmış artık:))Canim cekti bak simdi bi kumar oynayayim da geliyim
Ben yapmıyorum ilaç yapıyAy cok guldum yaaaalis veris yap yap esinede hayatim ilacin yan etkisi de icinde ne varsa alisveris yaptırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?