Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

yok canim bugun 5. Gun ilactan sonra leke olarak geliyor pazar gunu doktoru aradim kanama cok olunca ilac ismi verdi onu attim azaldi .. dostinex de ne manyak ilacmis o kadar cook yan etkisi var ki .. 1 tane tam attim ancak 6 gunde
BAŞ DÖNMESİ YAPTIĞINI SÖLEMİŞTİ ARKADAŞIM GECE KULLANIRSEN YAN ETKİSİ AZ OLUR CNM BİDE HORMONLAR GECE SALGILANIYOR DAHA FAYDASI OLUR GECE İÇ SABAHA KADAR GEÇER ONUN YAN ETKİSİ KALMAZ Bİ ARKADAŞIM Bİ AY İÇTİ İÇTİĞİ GİBİ KALDI VALLA

Bende oyle yaptim dun gece ictim yattim .. bakalim belkide vesilem bu hap olur .. rabbim duyar sesimi de insallah hayirlisiyla bir evlat nasip eder bana sana hepimize

çok sağol tatlım bu işlemi duyan çok az kişi var ve bunları duymak güzel çok sağol desteğin için

DESIGNER27 canım başka topikte bir arkadaşla konusuyorduk o da adeti geçmeden test yapmıştı gebelikle ilgili değer küçükte olsa çkmıştı hamileyim die çok sevinmişti kızcağız ertesi gün kanaması olmuş yani normal adet demişti dr u kimyasal gebelik demiş.. yani adetle rahme tututanamamış döllenmiş emrbiyoyu atabilirsin..hamile gibi hissediyordun ya belirtilerden dolayı vücut hamilelik hormonu salgılamaya başladıysa emriyo da sonrasında tututanamışsa kimyasal geçirmiş olabilirsin ama bunlar ihtimal tabiki..bir de kimyasal gebelik için sessiz düşük diyorlar adetle atıldığı için

Ne demek canim .insallah hep birkikte seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…