Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Selam canim ek olarak pekmez ic kuru uzum ye .. kisa surede topla kanini

Aminnn.. ben 2 senede 70 kusur igne oldum gebe kalsam hergun en az bir igne bende boyle bir resim cekerim
CNM İĞNE TEDAVİSİNDEN SONRAKİ ADETLERİN UZADIMI SENİN HİÇ BEN NORMALDE 26 GÜNDE 1 OLUYORUM BU AY GEÇ YUMURTLADIM 32.GÜNDE OLDUM

Ben bu ay ates olcuyorum 36.5 le basladim bugun 36 ya dustu tabi kademe kademe dusuyor hergun sabah 7.30 da dil altindan digital derece ile ölçüm yapiyorum .. sirf meraktan yapiyorum

Ben bu ay ates olcuyorum 36.5 le basladim bugun 36 ya dustu tabi kademe kademe dusuyor hergun sabah 7.30 da dil altindan digital derece ile ölçüm yapiyorum .. sirf meraktan yapiyorum
Hadi bakalım bana eşlik et bu ay:) hepsini not al ovulasyonunu yakalamaya çalışalım

BEN ARTIK HİÇBİR BELİRTİYE İNANMAM CNM YA HEPSİNİ YAŞARMI İNSAN VE SONU HÜSRAN.AYY ÇOK KİNAYELİ OLDU HEEE:)
Ben de hiçbir belirti yaşamıyorum hep bu ay da öyle hiç vücut yanılmadı yani hamile kalınca hep göğüslerimin şişeceğini düşündüm hep bakalım gerçekten hamile kalırsam vücut nasıl tepki verecek:)

Pıhtılar kırmızı renkli mi kahve rengi olunca kist de olabiliyor belki patlamış olabilir kistin ve o da aynı kasikta batma yapar ama kırmızı ise kimyasal olabilir canım oyleyse de tuplerin açık ve gebe kalabiliyorsun

E-brulim cnm şu bacak Ayırma olayını Detaylı anlatır mısın?hergün mü yapılacak bir de ne kadar süre o şekilde kalınmalı günde kaç kez yapılacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…