Selam canim ek olarak pekmez ic kuru uzum ye .. kisa surede topla kaniniSelamlar
Nasılsınııızzz ?
Ben doktora gittim tahlil sonuçları için. Çok kansızmışım doktor bu değerlerle hamile kalırsan senin için tehlikeli olur, kalbin bile zorlanıyordur şu an dedi.Demir verdi günde 2 kez içicem. İnşallah toparlanır hemen... İki üç ayda dolarmış...
NE KADAR ACIYA BEDEL OLDUĞUNU NE GÜSEL ANLATMIŞEki Görüntüle 1663602 ne kadar anlamli resim
Aminnn.. ben 2 senede 70 kusur igne oldum gebe kalsam hergun en az bir igne bende boyle bir resim cekerimOnca ilacAllah bu sürecte ki herkesin yardimcisi olsun, güc, kuvvet ve sabir versin.
Sağ ol canım. Kullanıcam inşallah hemen artar değerlerim...Rabbim sifa versin canim, ilaclarini ihmal etme düzenli olarak kullan. Allah yardimcin olsun.
Evet yaa .. hepimiz sirf bu sonuc icin katlanmiyormuyuz onca aciya doktora umuda umutsuzluga ..NE KADAR ACIYA BEDEL OLDUĞUNU NE GÜSEL ANLATMIŞ
CNM İĞNE TEDAVİSİNDEN SONRAKİ ADETLERİN UZADIMI SENİN HİÇ BEN NORMALDE 26 GÜNDE 1 OLUYORUM BU AY GEÇ YUMURTLADIM 32.GÜNDE OLDUMAminnn.. ben 2 senede 70 kusur igne oldum gebe kalsam hergun en az bir igne bende boyle bir resim cekerim
Geçen ay 18. Gün geldi ama sanırım klomenin etkisi ile o kadar gecikti bu ay 16. Gün bekliyorum en geç 17 bugün dpo14 teyiminşallah cnmm
inşallahh cnm inş ikimizinde temiz çıkar.sen yumurtlamadan kaç gün sonra regl oluyosun
Yok can8m uzamadi hep ayni .. (maşallah) :)CNM İĞNE TEDAVİSİNDEN SONRAKİ ADETLERİN UZADIMI SENİN HİÇ BEN NORMALDE 26 GÜNDE 1 OLUYORUM BU AY GEÇ YUMURTLADIM 32.GÜNDE OLDUM
BU HORMONLAR BAYAĞ ETKİLİYOR HERALDEGeçen ay 18. Gün geldi ama sanırım klomenin etkisi ile o kadar gecikti bu ay 16. Gün bekliyorum en geç 17 bugün dpo14 teyim
Evet beni Özellikle etkiliyor ne zaman klomen kullansam lüteal faz uzuyor ister istemez ümitleniyorumBU HORMONLAR BAYAĞ ETKİLİYOR HERALDE
Hadi bakalım bana eşlik et bu ay:) hepsini not al ovulasyonunu yakalamaya çalışalımBen bu ay ates olcuyorum 36.5 le basladim bugun 36 ya dustu tabi kademe kademe dusuyor hergun sabah 7.30 da dil altindan digital derece ile ölçüm yapiyorum .. sirf meraktan yapiyorum
BEN ARTIK HİÇBİR BELİRTİYE İNANMAM CNM YA HEPSİNİ YAŞARMI İNSAN VE SONU HÜSRAN.AYY ÇOK KİNAYELİ OLDU HEEE:)Evet beni Özellikle etkiliyor ne zaman klomen kullansam lüteal faz uzuyor ister istemez ümitleniyorum
Ben de hiçbir belirti yaşamıyorum hep bu ay da öyle hiç vücut yanılmadı yani hamile kalınca hep göğüslerimin şişeceğini düşündüm hep bakalım gerçekten hamile kalırsam vücut nasıl tepki verecek:)BEN ARTIK HİÇBİR BELİRTİYE İNANMAM CNM YA HEPSİNİ YAŞARMI İNSAN VE SONU HÜSRAN.AYY ÇOK KİNAYELİ OLDU HEEE:)
Pıhtılar kırmızı renkli mi kahve rengi olunca kist de olabiliyor belki patlamış olabilir kistin ve o da aynı kasikta batma yapar ama kırmızı ise kimyasal olabilir canım oyleyse de tuplerin açık ve gebe kalabiliyorsunYAPTIRMADIM CNM LEKELENME DEN SONRA BAŞLADI BATMALAR ÇEKİLMELER BASIK AĞRISI MİDE PROBLEMLERİ ANLAMADIM GİTTİ DÜN POPO KEMİĞİNİN ÜZERİNDE MERDİVENDEN DÜŞERSİNDE AĞRIR YA ÖYLE AĞRILARIM VARDI BUGUNDE BELİM KOPUYOR PIHTI PIHTI KAN GELİYOR
YOK CNM KIRMIIZI PIHTIPıhtılar kırmızı renkli mi kahve rengi olunca kist de olabiliyor belki patlamış olabilir kistin ve o da aynı kasikta batma yapar ama kırmızı ise kimyasal olabilir canım oyleyse de tuplerin açık ve gebe kalabiliyorsun
Tamam canimHadi bakalım bana eşlik et bu ay:) hepsini not al ovulasyonunu yakalamaya çalışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?