Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Alpi m canim boş kalınca o kadar çok yapacak şeyim var ki inan giremiyorum arada girip bildirim var mı die bakıyorum girip eskiden geriden gelip okurdum şimdi sadece bakıp çıkıyorum hamile kalanlar doğum yapanlar olmuş Tebrikler hepsine. .. pink gitmiş neden ki çok şey kaçıyorum ama aklimdasiniz canim Cücüklerim büyüdü 5er kilo oldular maşallah uykusuz ve dur duraksiz bir hayatım var canım sizde ne var ne yok

Ay masaAllah Rabbim nazarlardan saklasin canım benim.iyi olmanıza sevindim ...
Kuzucuklarini çok çok öp teyzeleri için...

Yerim o cücüklerini öp yerime kokla onlari .. Daha hicbirseye firsat bulamazsin canim ya wcye girebiliyorsan rahat şanslisin 4 taneler kolay mi :)
Rabbim evlatlarini korusun iyi olun yeter canim arada bir ses ver yeter

Kızlaar iyi olduğunuza sevindim arada ses verin evet iyi olduğunuzu bilelim :)

four dahlia kuzumm Rabbim sağlık versin evlatlarına sana bağışlasın yerim onları ben yaa ♡♡♡♡♡

Ben az önce geldim evime, gzl bir iftar geçirdik akrabalarımızla, kalabalıktık sen napıyorsun cnm?
E-brulim sanada afiyet olsun
Hoş geldin Tatlim. Ne güzel akrabalarıniz var biz uzaktayiz
Eminim güzel geçmiştir . Şaka maka gectide gidiyor ramazan.. Rabbim nasıl yardım etti Elhamdülillah ...

Yerim o cücüklerini öp yerime kokla onlari .. Daha hicbirseye firsat bulamazsin canim ya wcye girebiliyorsan rahat şanslisin 4 taneler kolay mi :)
Rabbim evlatlarini korusun iyi olun yeter canim arada bir ses ver yeter
Sağol canim benim Âllah razı olsun. ..aynen öyle zor ama çok güzel şikayetçi değilim. ..hep aklimdasiniz inan seviyitum sizi cok öpüyorum. ..Alpim hamile kaldığın zaman etiketleyecegin günü bekliyorum ona göre Opuldun

four dahlia kuzumm Rabbim sağlık versin evlatlarına sana bağışlasın yerim onları ben yaa ♡♡♡♡♡
Çok teşekkür ederim canım Amiiin Opuldun.
four dahlia yeriiiiiiim o kuzularıııı... Annesi kokla Bnm için onları,miss gibi kokuyorlardır şimdi... Rabbim bahtlarını güzel eylesin
İnşallah canim inşallah amin koklamam mi her gün yiyorum onları doyamiyorum :)

Doktorun ne diyor bu duruma .. Sonucta kolay gebe kaliyorsun ve dusuyor tutmuyor.. Benim doktorum kortizona baslariz demisti yine öyle bir durum olursa..
ben son iki gebeliğimde kortizonda kullanıyordum canım ama ona rağmen devam etmedi doktor diyor yapılması gereken en iyi tedaviyi uyguluyoruz ama buna rağmen olmuyor sadece şans diyor...

Tüh ya kötü olmus, neyse ki izin garantilendi gözün aydin :)

Gecmis olsun canim Allah sabir versin, kac kere üst üste ayni durumu yasadin. Vardir bunda da bir hayir, insallah cabuk toparlanirsin.
evet canım 4 defa oldu artık tükeniyor hissediyorum kendimi ama inşallah bu da geçecek

amin canım inşallah

4. oldu canım . ilk düşükte yapmıştım kromozom ve genetik test pıhtılaşma çıktı onun dışında da hiçbir sorun çıkmadı ama herşeye rağmen yine de devam etmiyor aklım karışık napacağımı şaşırmış durumdayım

evet canım pıhtılaşma var bende inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur bundan sonrakinde
Inşallah canım. . Pıhtılaşmanin derecesime göre ilac kulanmalisin. Gebe kalana kadar coraspin.. Sonrasinda da gerekirse igne. Belki dusuklerin sebebi bu olabilir. Ben de pihtilasmaya egilim var. O yuzden her ihtimale karsilik aspirin kullanacagim. Kayıplar üzücü oluyor ama söyle dusun hamile kalabiliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…