- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
Alpi m canim boş kalınca o kadar çok yapacak şeyim var ki inan giremiyorum arada girip bildirim var mı die bakıyorum girip eskiden geriden gelip okurdum şimdi sadece bakıp çıkıyorum hamile kalanlar doğum yapanlar olmuş Tebrikler hepsine. .. pink gitmiş neden ki çok şey kaçıyorum ama aklimdasiniz canim Cücüklerim büyüdü 5er kilo oldular maşallah uykusuz ve dur duraksiz bir hayatım var canım sizde ne var ne yokKendi bilir canim ama hic girmese kimse birsey demezdi simdi ondan haberi alip tebrik etsek fenami olurdu..
Her aninda yanindaydik aciyida sevincide paylastik son ana gelince gitti ..
Ben herkese cabuk ısınmam sevmem pink benim icin ayriydi o yuzden ayri üzüldüm keske benimle özel bi vedalassaydi .. Neyse ya herkesin kendi tercihi bize yargilamak sorgulamak düşmez..
Ay masaAllah Rabbim nazarlardan saklasin canım benim.iyi olmanıza sevindim ...Alpi m canim boş kalınca o kadar çok yapacak şeyim var ki inan giremiyorum arada girip bildirim var mı die bakıyorum girip eskiden geriden gelip okurdum şimdi sadece bakıp çıkıyorum hamile kalanlar doğum yapanlar olmuş Tebrikler hepsine. .. pink gitmiş neden ki çok şey kaçıyorum ama aklimdasiniz canim Cücüklerim büyüdü 5er kilo oldular maşallah uykusuz ve dur duraksiz bir hayatım var canım sizde ne var ne yok
Yerim o cücüklerini öp yerime kokla onlari .. Daha hicbirseye firsat bulamazsin canim ya wcye girebiliyorsan rahat şanslisin 4 taneler kolay mi :)Alpi m canim boş kalınca o kadar çok yapacak şeyim var ki inan giremiyorum arada girip bildirim var mı die bakıyorum girip eskiden geriden gelip okurdum şimdi sadece bakıp çıkıyorum hamile kalanlar doğum yapanlar olmuş Tebrikler hepsine. .. pink gitmiş neden ki çok şey kaçıyorum ama aklimdasiniz canim Cücüklerim büyüdü 5er kilo oldular maşallah uykusuz ve dur duraksiz bir hayatım var canım sizde ne var ne yok
Canımm buralardayım ben iyiyim Allah a şükür ramazan ve sıcakla boğuşuyoruz ne yapalım.. sen nasılsın iyisindir inşallah çok vefalı kızsın vallahi yaa Allah razı olsun senden unutmuyosun kimseyi Rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah
Alpi m canim boş kalınca o kadar çok yapacak şeyim var ki inan giremiyorum arada girip bildirim var mı die bakıyorum girip eskiden geriden gelip okurdum şimdi sadece bakıp çıkıyorum hamile kalanlar doğum yapanlar olmuş Tebrikler hepsine. .. pink gitmiş neden ki çok şey kaçıyorum ama aklimdasiniz canim Cücüklerim büyüdü 5er kilo oldular maşallah uykusuz ve dur duraksiz bir hayatım var canım sizde ne var ne yok
Ben az önce geldim evime, gzl bir iftar geçirdik akrabalarımızla, kalabalıktık sen napıyorsun cnm?Sahurcular ne ettiniz ?
Hoş geldin Tatlim. Ne güzel akrabalarıniz var biz uzaktayizBen az önce geldim evime, gzl bir iftar geçirdik akrabalarımızla, kalabalıktık sen napıyorsun cnm?
E-brulim sanada afiyet olsun
Sağol canim benim Âllah razı olsun. ..aynen öyle zor ama çok güzel şikayetçi değilim. ..hep aklimdasiniz inan seviyitum sizi cok öpüyorum. ..Alpim hamile kaldığın zaman etiketleyecegin günü bekliyorum ona göre OpuldunYerim o cücüklerini öp yerime kokla onlari .. Daha hicbirseye firsat bulamazsin canim ya wcye girebiliyorsan rahat şanslisin 4 taneler kolay mi :)
Rabbim evlatlarini korusun iyi olun yeter canim arada bir ses ver yeter
Çok teşekkür ederim canım Amiiin Opuldun.four dahlia kuzumm Rabbim sağlık versin evlatlarına sana bağışlasın yerim onları ben yaa ♡♡♡♡♡
İnşallah canim inşallah amin koklamam mi her gün yiyorum onları doyamiyorum :)four dahlia yeriiiiiiim o kuzularıııı... Annesi kokla Bnm için onları,miss gibi kokuyorlardır şimdi... Rabbim bahtlarını güzel eylesin
ben son iki gebeliğimde kortizonda kullanıyordum canım ama ona rağmen devam etmedi doktor diyor yapılması gereken en iyi tedaviyi uyguluyoruz ama buna rağmen olmuyor sadece şans diyor...Doktorun ne diyor bu duruma .. Sonucta kolay gebe kaliyorsun ve dusuyor tutmuyor.. Benim doktorum kortizona baslariz demisti yine öyle bir durum olursa..
evet canım 4 defa oldu artık tükeniyor hissediyorum kendimi ama inşallah bu da geçecekTüh ya kötü olmus, neyse ki izin garantilendi gözün aydin :)
Gecmis olsun canimAllah sabir versin, kac kere üst üste ayni durumu yasadin. Vardir bunda da bir hayir, insallah cabuk toparlanirsin.
amin canım inşallahCanım yaaa söyleyecek bisey bulamıyorum :-(
herkesin bir sınavı var bu durumu baştan aşağı incelemesi lazım doktorun önlem alabilmesi için.. insaAllah bir dahaa sağlıkli bir gebelik yasar evladını kucağına alırsın
4. oldu canım . ilk düşükte yapmıştım kromozom ve genetik test pıhtılaşma çıktı onun dışında da hiçbir sorun çıkmadı ama herşeye rağmen yine de devam etmiyor aklım karışık napacağımı şaşırmış durumdayımAllah allah.
Çok üzüldüm canım.
Canım kaçıncı oldu bu yahu?
Haklısın yani kendini kötü hissetmekte ve yorulmakta.
Bence bir eğitim araştırma hastanesine filan git.
Kromozom bozukluğu filan mı var ki acaba?
Belki o yüzden embriyolar tutunamadan hemen düşüyordur.
sağol canım inşallah bundan sonraki süreç iyi olur.dilo00 canım benim gecmiş olsun.. Rabbim sağlığına kavuşmanı nasip etsin evvela.. insallah en hayirli zamanda verecek evladini güzel Mevlam...
sağol canım .. amin inşallah hepimizin yüzü gülsün ..dilo00 geçmiş olsun çok üzüldüm,buradan böyle haberler gelince çok üzülüyorum
Rabbim yardımcınız olsun Tez zamanda hepinizin yüzünü güldürsün
evet canım pıhtılaşma var bende inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur bundan sonrakindeCanim sen de kan pıhtılaşmasi var mıydı? Sanki bi yazından öyle hatırlıyorum. . Kimyasal sonrasi gebelik daha cabuk olur insallah..
inşallah canım hayırlısı böyleymiş demekkiHayyyy Allah ya, bu nerden çıktı şimdi.. Cnm hmn doktorun iğne fln yapsaydı İnan çok üzüldüm... Sen iyi ol yine olacak Rabbim büyük...
teşekkür ederim canım çok şükür toparlanmaya çalışıyorum ama buradayım burada sizinle kendimi iyi hissediyorum@DESIGNER27
@parlakkartanesininaski
@grpaysgl
@CuteMom
@altunn
@Ters Lale
@Veson
dilo00
da gözükmüyor çoktandır, inşallah iyilerdir.. Sevgilerimizi gönderiyoruz. .
Inşallah canım. . Pıhtılaşmanin derecesime göre ilac kulanmalisin. Gebe kalana kadar coraspin.. Sonrasinda da gerekirse igne. Belki dusuklerin sebebi bu olabilir. Ben de pihtilasmaya egilim var. O yuzden her ihtimale karsilik aspirin kullanacagim. Kayıplar üzücü oluyor ama söyle dusun hamile kalabiliyorsun..evet canım pıhtılaşma var bende inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur bundan sonrakinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?