- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Bak bu daha belirgin çıkmış ve 14 gün geçmiş bence var bişeyler hadi hayirlisi olsun. Kan testi yaptır canım kesinleşsin14 haziran sabah catlatma ignemi vuruldum bugun gun icinde ucuz gebelik testlerinden yaptim tekrar boyle çıktı tecrubeli kisiler yorum yapabilir miii
Bak bu daha belirgin çıkmış ve 14 gün geçmiş bence var bişeyler hadi hayirlisi olsun. Kan testi yaptır canım kesinleşsin
üzerinden 14 gün gecmis canim ilacin etkisi olamaz bu ve gayet belirgin cizgi cikmis bence hamilesin insallah kan sonucunda güzel cikar.. ne zaman kan vereceksin
canim bu kadar zamana ignenein etkisi kalmaz yarin kan ver artik idrar testi yapma bence kesinlesir durumun. insallah hayirli haberler verirsinCanim kandada ciksa igne etkisi diye dusunurum diye vermedim ama yarin tekrar test yapicam yine cikarsa vericem kan. 2 gun sonra tekrar veririm artis varsa sevinicem artik. Tabi o zaman regl olmassam insallaahhhhh
Kanda betahcg sadece gebelik olunca yükseliyor canım,birde folik asit kullanmaya başla hemen. Oyüzden doktora gidip kan tahlili yaptırmak daha iyi.Rabbim hepinizin yüzünü güldürsünCanim kandada ciksa igne etkisi diye dusunurum diye vermedim ama yarin tekrar test yapicam yine cikarsa vericem kan. 2 gun sonra tekrar veririm artis varsa sevinicem artik. Tabi o zaman regl olmassam insallaahhhhh
Kanda betahcg sadece gebelik olunca yükseliyor canım,birde folik asit kullanmaya başla hemen. Oyüzden doktora gidip kan tahlili yaptırmak daha iyi.Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün
14 haziran sabah catlatma ignemi vuruldum bugun gun icinde ucuz gebelik testlerinden yaptim tekrar boyle çıktı tecrubeli kisiler yorum yapabilir miii
Canım Allahın izniyle hamissin benimde testim boyleydi. Hiç bekleme kan testi yaptır hemen..sonra güzel haberi bize şöyle insaAllah14 haziran sabah catlatma ignemi vuruldum bugun gun icinde ucuz gebelik testlerinden yaptim tekrar boyle çıktı tecrubeli kisiler yorum yapabilir miii
Canım Allahın izniyle hamissin benimde testim boyleydi. Hiç bekleme kan testi yaptır hemen..sonra güzel haberi bize şöyle insaAllah
Bu test dogruysa hamilesin canım :)
Kan testinde en guzel sonucu alirsin insallah saglikli bi gebeligin olur canım benim..
ALLAH sabır versin kardeşim, içinde ki yangın tarifsiz inşallah acın tez vakitte hafiflerOğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
dünürlerimi de götürürüm kız bizim olsundaKerttik gitti kuzumbi kızımız olmasi lazim bizi de tatile götürcekseniz olar
Allahım sabır versin size Saadetim. Anne babada zor ama evlat acısı daha zor. Rabbim yüreğine ferahlık versin acını hafifletsin canım.Oğlum canımın içini bu sabah kaybettim....
Çatlatma iğnesinin 14 ya da 15. günü adet olursun. Yarında adet olmazsan kesin hamilesindir. Ki bence bugün çift çizgi çıktıysa kesin hamilesindir. Hayırlı uğurlu olsun. MaşallahAyy insallah canim ya kanda yuksek cikar umarimda kafamda soru işareti kalmaz... rabbim hepimize nasip etsin
dünürlerimi de götürürüm kız bizim olsundaYalnız kız bizim erkek sizin olursa erkeği iç güveysi alırız
Allahım sabır versin size Saadetim. Anne babada zor ama evlat acısı daha zor. Rabbim yüreğine ferahlık versin acını hafifletsin canım.
Çatlatma iğnesinin 14 ya da 15. günü adet olursun. Yarında adet olmazsan kesin hamilesindir. Ki bence bugün çift çizgi çıktıysa kesin hamilesindir. Hayırlı uğurlu olsun. Maşallah
ben de bu ay çatlatma vuruldum ve iğneden sonra 14. günde adet oldum ki adetime 1 hafta vardı 26-27 günde oluyorum ben. Doktoruma sordum neden böyle oldu diye. İğne tutmazsa 14 ya da 15. gün adet olursun demişti bana canım ondan . Yani 14. güne ilacın etkisi kalmaz hamilesindir .Ayy gerçekten mi kuzumm insallah öyledir yaaa oyy heyecanlandm esim uyuyo kan vermeye gidelim desem gelmez gunduzde zor oluyo hastaneler uzak bana napicam bilemedm
ben de bu ay çatlatma vuruldum ve iğneden sonra 14. günde adet oldum ki adetime 1 hafta vardı 26-27 günde oluyorum ben. Doktoruma sordum neden böyle oldu diye. İğne tutmazsa 14 ya da 15. gün adet olursun demişti bana canım ondan . Yani 14. güne ilacın etkisi kalmaz hamilesindir .
Ay hadi darısı başımıza
edit : sağlık ocaklarında verilir belki sanki öyle hatırlıyorum.
o zaman yarın sabah gidip özel hastane de ver kanınıEvet gunum geçti diyince yapiyorlar ama 1 gun sonra cikiyor sonuc bekleyemem o kadar
Canim inanki o kadar agir ki yasadiklarimiz buraya eklenen gebelik testleri bile alip götürüyor beni kendi yaptigim testlere ne heyecanlı günlerdi ne güzel günlerdi onun varligini ilk ögrendigin gün nasilda bağ kuruluyor hemen kaybettigindede nasil varligina seviniyorsan delice öyle deli gibi üzülüyorsun..Al_pi yüregine saglık ne gzl özetlemişsin durumumuzu... Bugün Ztn çok duygusaldım,bu hbr beni daha çok etkiledi... Rabbim öle bir dayanma gücü veriyor Kı bazen yaşadıklarını unutuyorsun,sanki sen yaşamamışsın o kötü günleri...bazende en ufak bir şey seni alıp o güne öle bir götürüyor Kı nefes alırken Canın acıyor... Ben eşim, annem ablam tüm ailem için hep güçlü durmaya çalıştım daha doğrusu rol yaptım... İnşallah şu mübarek günlerde tek duam bu yaşadığımız acıları unutturacak o mucizeyi yaşattır Rabbim bize... Kokusunu içimize çekebilelim... İnanıyorum olacak,şükürler olsun bugünümüze...
Bugün ne zor bir gün yaaa... Sinirlerim bozuldu iyice 28 can gitti, 60 yaralıİstanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?